Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב כבר הרבה זמן על קורס נהיגת מירוץ/מסלול , או קורס נהיגה ספורטיבית כלשהו , כשהרעיון המקורי שלי היה להגיע לגרמניה לקורס כזה של BMW.

משיטוט קצר באתר של BMW ראיתי שהם מציעים מן "סדנאות" לשיפור יכולות נהיגה (שכל רמה כזאת היא קורס של יום אחד שבסופו נהיגה באחד מרכבי סדרה 3 , ובמתקדמים על M3).

הרעיון הזה לא בדיוק פוגע למה שאני מחפש וחשבתי אולי יש פה מישהו שעשה בעבר קורס כזה, או מכיר מקום שמעביר כזה קורס ויכול למסור פרטים.

(רק לצורך המחשה, הכוונה שלי למשל לקורס תיאורטי+מעשי במשך כמה ימים על נהיגה ספורטיבית/מירוץ תוך כדי התנסויות על מסלול ברכב מסוג M3).

תודה לעוזרים.

פורסם

אם מה שמפתה אותך זה עניין הM3(ואם לא אז אל תקרא את השאר) (ואם זה בחו"ל) תברר פשוט על סוכנות השכרת רכב של רכבים יוקרתיים ותיקח לך ליום אחד איזה פרארי או פורש, תעשה חיים ליום אחד ותזדכה עליה בסוף היום או למחרת בבוקר...

פורסם

אני מעוניין ב M3, אבל אני לא מעוניין "לעשות חיים" יום אחד, כי את זה אני בטוח אעשה בנורבורגרינג כשאגיע לגרמניה , אבל אני רוצה להגיע ליום הזה אחרי שלמדתי משהו על נהיגה מסוג כזה, ובכלל להתנסות וללמוד כמה דברים על נהיגה ספורטיבית אמיתית/על מסלול.

לאף אחד אין מושג בתחום?

פורסם

יש המון מושג, אבל לא הסברת מה בדיוק אתה מחפש.

האם הקורסים של BMW טובים - בוודאי שכן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש סדנאות נהיגה של BMW שנקראות "M EXPERIENCE".

זאת סדנה שאת כ-ו-ל-ה אתה מבצע על M3/M5/M6 שBMW דואגים לספק לצורך הקורס.

בזמנו כשביררתי פרטים על קורסים בחו"ל, מצאתי כי הקורס הזה קיים בגרמניה ובארה"ב (דרום ארה"ב לא זוכר בדיוק איפה).

ולפי מה שנאמר לי אז, לצער מרבית הישראלים, בגרמניה הקורס מועבר בשפה הגרמנית בלבד.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ה MEXPERIENCE כנראה זה הכיוון שלי אבל אם אני יכול לעבור אותו רק בארה"ב זה בעייתי.

לגבי התגבוה של falou שהקורסים של BMW כן טובים- אין לי ספק שהם טובים השאלה היא אם הם עונים על מה שאני מחפש.

ושוב אני אסביר- אני מחפש קורס של נהיגה ספורטיבית/נהיגת מירוץ (ברור לי שלא כדי לקבל רישיון מרוצים אלא רק בשביל ההתנסות בנהיגה שכזאת) , ולא קורס של שיפור יכולות נהיגה לכביש.

אשמח לקבל עוד פרטים,

תודה ושנה טובה.

פורסם

זה בארה"ב -

http://www.bmwusa.com/bmwexperience/PerformanceCenter/school?schoolcategory=4

אני מניח שעם חיפוש בגוגל תוכל למצוא בעוד מקומות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ושוב אני אסביר- אני מחפש קורס של נהיגה ספורטיבית/נהיגת מירוץ (ברור לי שלא כדי לקבל רישיון מרוצים אלא רק בשביל ההתנסות בנהיגה שכזאת) , ולא קורס של שיפור יכולות נהיגה לכביש.

אז חפש קורס של מכוניות single seater, אם כי לדעתי אתה עושה טעות. קורס 'שיפור יכולות' ייתן לך הרבה יותר כנהג מאשר החוויה החד פעמית של נהיגה במכוניות מירוץ. בבחינת קודם לומדים ללכת ואח"כ נהנים מלרוץ.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה לכולם.

כנראה שבינתיים הפרטים האלה יספיקו לי וייקח זמן עד שאני אגיע להחלטה מה באמת מתאים(תקציבית ורעיונית) ולאן אני אסע.

• תוכן חדש...