Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון 1000 או קורסה ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ...

חדש בפורום.. :idea:

אני לפני קניית רכב בתקציב של 25 - 35 ואני מתלבט קשות בין אופל קורסה 2002 לבין סיריון 1999 (1000) שניהן ידניות

מצד אחד החיסכון בדלק של הסיריון והאמינות מפתה .. ומצד אחר הנוחות והחוזק של הקורסה גם

ועוד שאלה .. מה המשקל של הרכבים ?

תודה..

פורסם

לא הייתי ממליץ על סיריון 1000 תערוך חיפוש ותבין למה,יש שרשורים בנושא.

בגדול, המנוע שלהן מסיים מהר מאוד יחסית את חייו למכוניות יפניות....

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האמת היא שזה הכל תלוי במצב הרכב שאתה קונה. לפי בדיקה של אחד משני המכוניות אתה תדע יותר מה תקין. יכולים לספק לך סיריון שקרעו אותה ואז האמינות שלה מוטלת בספק.

בנוסף לזה שהיא נוחה וחזקה, אופל גם מרווחת מאד. בקיצור אני מאוד אוהב את אופל קורסה חוץ מהמראות המעצבנות שלה.

פורסם

אתחיל מהסוף: קורסה !

נוחה יותר, בטוחה יותר, תצרוכת דלק תהיה דומה עד זהה לסיריון. אמינות על פי ההסטוריה של המכונית המסוימת שתרכוש.

בהקשר לבטיחות, ראה באתר http://www.euroncap.com את מבחני הריסוק הרלוונטיים. לקורסה 2002: http://www.euroncap.com/tests/opel_vauxhall_corsa_2002/113.aspx לסיריון 2000 (אין שם לסיריון 1999): http://www.euroncap.com/tests/daihatsu_sirion_2000/67.aspx

קרא באותיות שאינן קטנות, ותבין שההבדל גדול יותר מסתם ארבעה מול שלושה כוכבים.

על הנוחות אין כלכך מה להוסיף. תן לגב שלך לדבר, והוא ידבר.

מנוע, תצרוכת דלק וזיהום אוויר: בשנתונים אלו עדיין לא קיימות טבלאות באינטרנט לצורך השוואה, אולם ככל שהשנתון חדש יותר, המנוע עומד בתקני זיהום מחמירים יותר. אופל כמו שאר יצרני צפון אירופה, מקדימה את המאוחר ומוכרת לרוב דגמים שעומדים בתקן שיכנס לתוקף בעוד 3 עד 5 שנים, מה שאומר מנוע נקי בהרבה. מנוע ה 3 צילינדרים של הדיהטסו עובד קשה, ולרוב אורך חייו קצר, עד 100,000 ק"מ.

עלות אחזקה תלויה מאוד במצב המכונית שתמצא. עם 5 שנים על הכביש ובטח עם 8 שנים כמו שאתה מחפש בדיהטסו, אין משמעות למדד אמינות כזה או אחר שמישהו טורח לפרסם. המדדים האלו נכונים לשלוש שנים הראשונות במקרה הטוב. הסיכוי למצוא אופל במצב טוב גבוה יותר מדיהטסו, בגלל אופי הלקוחות שרכשו את המכונית.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

אז זה קורסה ?

תודה חברה ..

ומה לגבי משקל הרכבים וכוחות הסוס שלהם?

מישהו אולי מכיר אתר שיש בו את הנתונים?

הבנתי מהודעות אחרות שהסיריון מאוד אמינה ומזדקנת לאט.. אתה בטוח שאחרי 100,000 המנוע הולך?

ושמעתי שהקורסה כבדה מדיי וכמו "טנק" על הכביש אומנם סוחבת טוב..

פורסם
אז זה קורסה ?

תודה חברה ..

הבנתי מהודעות אחרות שהסיריון מאוד אמינה ומזדקנת לאט.. אתה בטוח שאחרי 100,000 המנוע הולך?

..................

פורסם

לקרוא "טנק" לרכב שהוא לא וולבו בת 15 שנה לפחות זו פשוט הוצאת דיבה.

בסיריןן מעולם נהגתי,אבל בקורסה 1.2 2002 יצא, אמנם בגירסא הרובוטית המחורבנת, מזל שיש לך שכל לקנות ידני.

לרכב 75 כ"ס וממש לא מורגש מחסור בכוח, גם לא בנהיגה באיזורים הרריים.

הרכב ממש לא מרגיש כמו רכב קטן וזול (כי הוא לא זול).

הוא מרגיש רכב שתוכנן ונבנה היטב.

כמובן שהוא לא מושלם, אך חוץ מנסיעה טיפה נוקשה והגה חשמלי שדורש מעט הסתגלות לא זכור לי אף חיסרון משמעותי.

אם הרכב מטופל היטב אז זו בהחלט קניה טובה.

פורסם
אז זה קורסה ?

תודה חברה ..

אני מניח ששתי המכוניות שציינת שוקלות כ-900 ק"ג.

יצא לי להכיר לא מעט אקזמפלרים של דיהטסו מדגמים שונים, ושני שליש מהם לא סגרו 100,000 ק"מ על המנוע, והכוונה לבלוק.

חלקם עם נזקי מי ברז, אודותיהם נכתב רבות בפורום, חלקם עם נזקי טבעות ודפנות צילינדרים, ואפילו כמה עם קיוסקים.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...