Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 106 XS שנת 98, ואני צריך להחליף את המצת ברכב.

קניתי מצת חדש שאמור להיות אוניברסלי, אבל משום מה לא הצלחתי לפרק את המצת הנוכחי שיש ברכב (המקורי אני מניח).

הצלחתי להוציא את בית הברזל של המצת, אבל הוא מחובר במין קליפס פלסטיק כזה לחלק אחר שנמצא בתוך הדש-בורד, מה גם שאני חושב שלא הצלחתי להוציא את החלק הנכון משום שהוא צר מאוד והמצת החדש יותר רחב וכולל גם בית שמאחוריו מתחברים החוטים אז לדעתי מה שכן הצלחתי לפרק היה רק חצי מהמצת המקורי.

בכל מקרה, החזרתי הכל לקדמותו ואשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד לפרק זאת כמו שצריך.

נ.ב -

הסברים בנוגע לדברים כאלו אמורים להימצא בספר הרכב? במידה וכן, מאיפה ניתן להשיג ספר רכב?

תודה רבה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אתה צריך לפרק את הקונסולה של המזגן ולחשוף את החיבור של הבית מצת ואז לנתק אותו שם מהקונקטו ולשלוף אותו החוצה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפרק את הקונסולה של המזגן :roll: משום מה זה נשמע לי מפחיד כשמדובר בפלסטיק צרפתי :lol:

תוכל בבקשה לסביר לי איך בדיוק לעשות את זה? אני מפחד לנסות לפענח את התעלומה לבד, אני עלול לסדוק משהו.:wink:

תודה רבה!

DOESN'T WORK HARD

פורסם

תמשוך החוצה את המנופים של החום\קור ושל הכיוון איזור יציאת האויר (אלה שזזין ימינה שמאלה). פשוט למשוך אותם טיפה עם כוח.

אחרי זה קח מברג טסטר, ושלוף החוצה את הכפתור שאחראי על עוצמה האויר במזגן (העיגול עם המספרים 0-4). מאחורי הכפתור הזה יתגלה בורג כוכב, תבריג אותו החוצה ואז יצא לך כל הפאנל של המזגן, לא למשוך אותו בכוח שלא תתלוש את המנורה שנמצאת מאחורה.

אחרי כל זה תתפוס עם היד באיזור התריסים שיוצא מהם אויר של המזג (התיריסים שמתחת למערכת) ועם קצת כוח לשלוף החוצה. משם אתה כבר תראה את אזור החיבור של המצת וכ"ו.

אני ממליץ לך להצטייד במשהו דקיק כמו פילרים לכיוון פלאגים אבל באורך של 15 ס"מ כי המצת תפוס שם עם קליפסים פנימיים שדורשים הכנסת חפץ דקיק תוך כדי משיכת המצת החוצה. בכל מקרה במוסך מורשה לוקחים על זה 20 שקלים עבודה אם אני זוכר נכון.

אני לא יודע אם המצת החדש שלך יכנס שם אבל לפחות את הישן תוציא ואם תרצה תקנה אחד מקורי.

in the face

with a chair

פורסם

אוקיי, אם במוסך מורשה עושים זאת במחיר כזה זול אעדיף לעשות זאת שם - גם ככה שבוע הבא אני צריך לבקר אותם ע"מ להזמין מאפרה שחסרה ברכב ומנגנון נעילת תא הכפפות.

תודה רבה!

DOESN'T WORK HARD

פורסם

אתה מכיר איזו XS\ראלי\GTI לפירוק?

הייתה מודעה של אחת ביד 2 עד לפני כמה זמן, אבל כמיטב מסורת מרפי ביום שקניתי את הרכב ירדה המודעה - והפלא ופלא אני צריך מאפרה ומנגנון תא כפפות :roll::x

DOESN'T WORK HARD

פורסם

יש בחור צעיר בשם יונתן [מהרצליה] אשר בין היתר יש לו ראלי דור 2 לפירוק,תמצא אותו בפורום של PSI .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

היום ניסיתי להתקין את המצת האוניברסלית שקניתי -

לפרק את הקונסולה היה דיי קל, המצת עצמו לא התאים ולכן הייתי צריך לשפצר את התושבת שלו (מה שעשה לי בעיות אחרכך),

נתקלתי בגיהנום כשניסיתי להרכיב בחזרה את הקונסולה - יש שם שני קליפסים כאלו, שממש קשה להכניס חזרה למקום, כמו כן יש מאחורי הקונסולה את הפיר המרכזי של המזגן שלא מקובע בצורה חכמה מדי ולכן צריך לנסות להחזיק אותו מלמטה עם היד תוך כדי הכנסת הקליפסים המעצבנים שדורשים דחיפה עם המון כוח, ומפחידים אותך בכל נסיון כאילו אתה הולך לפנק את הפלסטיק של הקונסולה באיזה סדק עצבני.:evil::evil:

סדק בסוף לא עשיתי, אבל השפצור הקטן שניסיתי לעשות כנראה גרם איך שהוא למשאבת התגבור של ההגה כוח להפסיק לעבוד, וגם למאווררים שמקררים את הראדיאטור.

מחר על הבוקר אני מבקר אצל החשמלאי, מקווה לא לצאת ביותר מדי נזק.

מסקנה - עדיף לחכות יום יומיים עד שיצא לבקר במוסך בשביל השטויות האלה, ניסיתי להנדס לבד בלי שום ידע \ נסיון בחשמל ולמרות שמה שעשיתי פשוט מאוד (בסך הכל חיברתי את בית המצת של המצת האוניברסלי לחיבורים של המצת המקורי) כנראה שעשיתי נזק כלשהו :roll:

DOESN'T WORK HARD

פורסם

תבדוק פיוזים בתא הנוסעים וגם בתא המנוע, אם הונטות וההגה לא עובדים זה כנראה פיוז שרוף.

in the face

with a chair

פורסם

עדכון נוסף -

היום ביקרתי אצל מתקין מערכות כדי להתקין מערכת, הוא בדק את הפיוזים בתא הנוסעים ותא המנוע ומצא את הפיוז השרוף, מה שתיקן את הבעייה עם המאווררים.

משאבת ההגה עדיין לא עובדת, מחר על הבוקר אני אצל החשמלאי כדי שיבדוק אותה - אולי נשרף בה פיוז פנימי או משהו כזה (אם קיים ויש לי מזל), אם לא נראה מה אפשר לעשות בנידון וכנראה אצטרך להחליף אותה :\

DOESN'T WORK HARD

• תוכן חדש...