Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השפעה של השקת דגם חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה שמטרידה אותי זמן מה.

אותי מעניין לגבי מונדיאו אך השאלה יכולה להתייחס גם באופן כללי לכל הדגמים.

ברגע שמושק דגם חדש שמגיע לארץ ( כמו הדגם החדש של המונדיאו למשל) מה ההשפעה של זה על המחירון של הדגם הקודם?

האם יש ירידה בבת אחת ( חודש חודשיים אחרי) או שזה מתפרש על פני זמן?

כמו כן דיי ברור שאם הדגם החדש הוא 2008 אז שנת 2007 ( צורה קודמת) יספוג את ירידת הערך הגדולה,

השאלה היא האם זה מחלחל מטה,

נניח האם מונדיאו 2002 ירדו עכשיו במחיר ואז שווה לחכות ולא לקנות עדיין, או שזה יקח כמה חודשים ( או אפילו שנה)

כיוון שזה מתפרש על פני זמן, ואולי בגלל שאני מתעניין בשנתון ישן ההשפעה תהיה זניחה?

תודה.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

אחרי 3 שנים מחיר הרכב נקבע לפי רמת הביקוש.

המונדיאו הישנה לא כ"כ מבוקשת בשוק כך שצפויה ירידה. ככל שהזמן עובר המחיר יורד.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אין ספק שירידת ערך ניכרת עם הזמן.

השאלה תוך כמה זמן יורד הערך, והאם במקרה שציינתי יש איזושהי מדרגה בירידת ערך.

השאלה נועדה להבין האם יש טעם לחכות ( טווח של חודש-חודשיים) או שלא.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

• תוכן חדש...