Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

היייתי מעוניין לדעת כמה עולה לי לשפץ מנוע של לנצ'יה קאפה (2000)סמ"ק

לשפץ (או לקנות )

כולל ראש מנוע

כולל הכל

מבחינתי אפילו להחליף אותו

הכל עניין של מחיר

ועוד שאלה בנוסף כמה אמור לאכול מבחינת דלק מנוע כזה (מחודש )

בתודה מראש

יוסי בן מרגי

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

כנראה בעיה עם ראש מנוע , נזילה או משהו כזה,

האוטו של חבר, והוא רוצה למכור אותו במחיר מגוחך

השאלה שלי היא כזאת האם שווה לי להשקיע ברכב הזה

אני מחפש מערך השקעה של עד כ 15 אלף כולל הקניה של הרכב (הרכב לבד כ 5 )

צריך רק לזכור שזה רכב שנת 96 אוט' עם מנוע 2000

ואני חולה לאנצ'יות אבל מזמן כבר לא התעסקתי עם איטלקיה כמו שצריך

אז בגלל זה אני מעוניין לדעת האם הגיוני לצאת מהסיפור הזה בנזק מזערי (עד 15K) או שאני אצא ממנו בשן ועין

ועדיף כבר לקנות קשישנוע ?

:)

תודה על העזרה

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

אם יש נזילה מאטם ראש המנוע (יש לאבחן אם זה באמת משם לפני שמפרקים),יש לפרק את הראש ולשלוח אותו לחרט לאבחון.

במצב הזה, ידעו כבר אם אפשר לעשות רק ראש או שגם הבלוק אכול /מרווח של הרינגים גדול מידי ואז צריך להביא מנוע.

אם מדובר רק בראש,קח בחשבון :חריטה,מילוי,יישור,סט אטמים ,החלפת טיימינג ומחזירי שמן (מומלץ אם לא נעשה ב-5 שנים אחרונות או ב-80,000 אחרונים).

לגבי מחירים - עד שלא יודעים את סדר גודל הנזק לא ניתן לדעת וכל זריקה של סכום תהיה מאוד לא רצינית.

לצורך כך,כדאי לעשדות סקר שוק בכמה מוסכים ולבדוק הצעות מחיר.

שיפוץ מנוע מלא אם צריך,אינו כדאי מבחינה כלכלית ואז צריך לברר עלויות של מנוע מפירוק או מיבוא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני חושב שרק אחרי שהמנוע יעבור איבחון מקיף אתה תוכל לדעת את עלות ההשקעה, אבל אם זה רק ראש אתה תצא עם לא יותר מארבעת אלפים כולל טיימינג וסט שלייף, וכאן השאלה מי יעשה את העבודה.

מה הקילומטראז'?

פורסם

באזור ה 180

זה רכב משנת 96 שאני רוצה לקנות , ואני מתלבט האם לקנות אותו (בפחות מ 5 )

ואני מוכן לעוד השקעה של 6 -7 על המנוע .. ועל השיפוצים בכלליות ... השאלה אם זה רכב ששווה להתעסק איתו

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

לדעתי אם זה רק ראש אז התקציב סביר, אבל אם זה מנוע מיבוא כולל החלפה אתה חורג בהרבה.

למה הולכים מנועים, כי אנשים נוסעים עם מי ברז במקום נוזל קירור ושמן חמניות במקום שמן איכותי שמחליפים פעם במיליון שנה.

פורסם

מתוך המידע שמסרת אין אנו חברי הפורום נוכל לעזור לך בתמחור של עלות שיפוץ כאשר לא ראינו את הרכב והמנוע ושאר המיכלולים ברכב. ברגע שתתיעץ עם בעל מקצוע שידע לאבחן ולטפל ברכב מסוג זה רק אז תוכל לדעת באיזה נזק כלכלי אתה יוצא.

זו דעתי.

בברכה

KWON

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...