Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב ביבוא אישי. כשהרכב נכנס לארץ והנפיקו לו רישיון ישראלי כנראה שפקידי משרד הרישוי שוב פישלו ויש לי כמה טעויות ברישיון, אחת מהן היא בסעיף נפח מנוע: נפח המנוע הוא 2 ליטר - 1998 סמ"ק, אבל בסעיף הנ"ל כתוב "2000".

מאחר ואני מקבל הטבה בביטוח לרכב "עד 2000 סמ"ק לא כולל" זה חשוב לי ומשפיע באופן ישיר על מחיר הביטוח.

איך ניתן לשנות את הרישיון לנתון האמיתי ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ההיגיון הפשוט אומר שיש לרכב מסמכי יצרן.

הולכים עם זה למשרד הרישוי, דופקים על השולחן ופותרים את הבעיה.

לא עוזר - עולים למנהל רשות הרישוי.

לא עוזר - מבקשים עזרה מבית-המשפט.

אצלי למשל גם היתה טעות הזויה שמעולם לא טרחתי לתקן.

רשום ברישיון רכב של Z-3, שמותר להושיב 2 נוסעים ליד הנהג.

בקושי יש מקום לאחד... אז שניים ???

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

השאלה היא מה ההליך ?

אני מתאר לעצמי שבמשרד הרישוי ישלחו אותי למחלקה הטכנית של היבואן. הרכב הוא מסוג ניסאן, הדגם נמכר אך ורק בארה"ב.

יש למישהו ניסיון מול המחלקה הטכנית של קרסו ? יש עם מי לדבר שם ?

פורסם

מה הרישיון משנה לך?

הביטוח רכב הולך לפי לוי יצחק (מבחינת תוספות נפח מנוע וכ"ו), אצל לוי יצחק יש את האוטו שלך עם מנוע 2000? אני מניח שלא ולכן זה לא רלוונטי כלכך מה כתוב ברישיון מבחינת סטיה שכזאת. תעמוד על שלך בחברת הביטוח

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בד"כ מה שמושפע מנפח המנוע זה הביטוח חובה ולא הביטוח המקיף..

מחירי ביטוח החובה לא קשורים למחירון לוי יצחק אלה לנתונים קבועים מראש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מצטרף לשאלה - איך אני משנה את ה-210 כ"ס שרשומים לי ברישיון של הקסנטיה? מביא להם אישור מלובינסקי על ההספק הנכון? או שצריך גם אישור ממוסך מורשה על כך שהאוטו לא שופר?

פשוט יש לי חשש שזה משפיע על גובה האגרה השנתית (על הביטוח זה לא משפיע, כבר בדקתי).

ל-DISCOVER, ואם דגם האוטו של גרשון לא מופיע במחירון (אם אני לא טועה, הוא מתייחס רק לרכבים שיובאו לכאן באופן סדיר)?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני פעם שיניתי את נתוני הרכב במשרד הרישוי ,כשהיתה לי ה16V

(כבר סיפרתי את זה מספר פעמים בפורום)

הרכב היה: 3 דלתות, 100 כ"ס, סאן רוף וגיר רגיל

ברשיון,לפני התיקון, היה כתוב : 5 דלתות, 60 כ"ס , ללא סאן רוף ואוטומט !

פניתי למחלקה הטכנית של היבואן, והם פתרו את העניין מול משרד הרישוי.

עם זאת, התהליך לקח מעל שנה , אז תתאזר בסבלנות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הביטוח רכב הולך לפי לוי יצחק (מבחינת תוספות נפח מנוע וכ"ו), אצל לוי יצחק יש את האוטו שלך עם מנוע 2000? אני מניח שלא ולכן זה לא רלוונטי כלכך מה כתוב ברישיון מבחינת סטיה שכזאת. תעמוד על שלך בחברת הביטוח

לוי יצחק מעולם לא שמע על הדגם כי הוא מעולם לא הגיע ארצה, או נמכר מחוץ לגבולות צפון אמריקה לצורך העניין. ביום שישי האחרון 2 סוכנות לא הסכימו לבטח אותי כי "הרכב לא מופיע בלוי יצחק". על מה יש לי לעמוד ? איך אני אמור להסביר לסוכנת ביטוח שהנפח המעשי הוא 2 סמ"ק פחות ממה שרשום ? אפשר לדבר אל קיר זה יתן אותו אפקט.

פורסם

אתה צריך להשיג סוכן שיפעל בשבילך מול הסוכנויות, אני מבין שלא אתה זה שיבא אותו ארצה, נסה ליצור קשר עם בעלים קודמים - תראה איפה הם ביטחו.

נסה ליצור קשר עם בעלים של רכבים מיוחדים כאן בפורום, תראה איפה הם מבטחים.

למיטב ידיעתי - מה שאין בלוי יצחק מביאים שמאי פרטי שעושה הערכה.

אגב

זאת ה200SX SE-R שהייתה למכירה בפורום?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לי הורידו רכב מהכביש כי ברשיון לא היה כתוב שהוא קבריולה.

במשרד הרישוי יש את מסמכי היבוא המקוריים (מארץ המקור) של הרכב שהיבואן (או המיבא הפרטי) הגיש למשרד על מנת לקבל רישוי ישראלי.

צריך להפוך עולמות, לריב עם פקידים, לחפור בארכיון ובסוף עוד כמה שנים יצא לך מהגינזך איזה פקיד מאובק (שלמען האמת משטרת ישראל ומתנדבי משרד התחבורה מחפשים אותו כבר 5 שנים מאז שהוא נעלם יום אחד באמצע העבודה :wink: ) עם הפתק הנכון ביד.

מנסיון אישי, הפסד ימי העבודה יעלה לך הרבה יותר מאשר ההפרש בביטוחים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עצבים!

כוסאומו שישאר 2000. אני גם אשים טורבו - לדפוק את המערכת :lol:

אין לי חשש שאני לא אמצא מי שיבטח אותי, בסוף אני אמצא. אבל מה באמת עושים כשהרכב לא מופיע בשום מחירון ?

וכן, מדובר על 200sx se-r

פורסם

גרשון, תגיד תודה.

אצלך זה עניין של כסף.

אצלי הורדה לי מהכביש חיפושית RAG_TOP כי ברשיון לא היה כתוב כלום.

רק לאחר שנתיים היא הוחזרה לכביש ללא /שום התנצלות או פיצוי או אפילו הודאה בטעות.

פשוט פתאום מצאו לי את הרשיון המקורי, תיקנו את העניין ושלחו לי בדואר רשיון חדש.

אפילו אישור מ VW גרמניה שקובעה שחיפושית הזאת, עם מב\ספר השילדה הזה יצאה מהמפעל כרג-טופ לא עזר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...