Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על הפיג'ו 306 הנ"ל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושים אחר פיג'ו 306, מצאתי היום את הרכב הבא:

סופר/סלון

אוטומאט

1800

יד 1

160000

טיפולים במוסך מורשה כמו שעון

אין תאונות או כל דבר חריג אחר

לגבי נוזל קירור, נאמר לי שרק המוסך התעסק עם זה (אני מניח שאפשר להסיק שלא מולאו מים על-ידי מוסך מורשה)

מבחינה חיצונית, הרכב נראה מ-צ-ו-י-ן

מחיר 20,000 - שזה 3000 מתחת למחירון.

אמנם חיפשתי 1600 בגלל בלוק ברזל, אך מה דעתכם על רכב שנשמר באופן כזה?

ומה לגבי האוטומאט? בעקרון אין לי התנגדות לאוטומאט.

אשמח לחוות דעת.

פורסם

איזה חוות דעת אתה מבקש על סמך נתונים יבשים ?

על פניו אין ממצאים חריגים. התייחסות עניינית תקבל כשבוחן / מכונאי / איש מקצוע יבדוק את הרכב במציאות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עלויות האחזקה ל-306 עם מנוע 1.8 וגיר אוטומטי גבוהות יותר מאשר 1.6 עם גיר ידני. (דלק, טיפולים שוטפים).

אם אין לך בעיה לנהוג בידני אני אישית ההיתי מחפש רכב עם מנוע 1.6.

בכל אופן נתוני הרכב הנ"ל נשמעים לא רע, שווה לקפוץ למוסך ולהוציא פלט היסטורית טיפולים ולבדוק שלא היו אירועים חריגים כגון התחממות או בעיות בגיר האוטומטי.

בהצלחה,

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

שים לב לצבע שמן הגיר. צבע חשוד יכול להצביע על בעיה בגיר.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
כל זה ולא רשמת שנה ?

יעקב

אופס. 98.

בכל אופן עשיתי בדיקת היסטוריה. הרכב לא עבר שום תיקון חריג.

קפצתי לבדוק את הרכב בעצמי. נסיון העבר שלי הוא עם XR 1800 ידנית. אפעם לא נסעתי על אוטומאט מהדגם הזה. עליתי על הרכב, וחטפתי טראומה רצינית. מה זה?! הרכב בקושי זז! אני זוכר את הידני כמטוס קטן. פה דובר על רכב שצריך להמתין עד שיואיל בטובו לנסוע. קשה לי להאמין שמדובר ברכב ספציפי דפוק. הוא לפחות נראה שמור. כנראה שההשפעה של האוטומאט היא מכרעת. מלבד זאת, הדגם באמת מדליק מבחינת גימור. החלונות עשו רושם טוב. לא זחלו כמו ברכבים אחרים מהשנתונים הללו. מזגן קירר יפה מאוד ובתוך שניות ביום חם מאוד.

טוב, חזרה לידנית 1600. אם מישהו שומע על משהו טוב, אשמח לשמוע.

פורסם

לצערי ה-306 בגרסאות הסטנדרט מעולם לא הייתה מטוס קטן. גירסת ה-1600 ידנית אכן הכי מוצלחת, תוכל למצוא ביד 2

הרבה אקזמפלרים עם סביבות 160K.

פורסם

מנסיון אני רק יכול להמליץ שתשקול לרכוש רק 1.6 ידני. לאמא שלי יש 306 1.8 אוטומט 98' ..לפני חודש וחצי קניתי 306 1.6 ידני 98' ( יד ראשונה 83,000 קילומטר מאיזה בלונדה - שמורה כמו שאומרים ) ואני חייב לציין בפניך שההבדל הוא עצום !!! ה306 שלי נוסעת הרבה יותר טוב וגם די חסכונית . כמובן שהאוטומט של ה1800 מסרס את המנוע אבל עדיין גם בידני הוא לא חסכוני ( לחבר שלי היה כזאת ) .

שיהיה בהצלחה למצוא ואל תתפשר ( אני חיפשתי 5 חודשים )

שבוע טוב 8)

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

• תוכן חדש...