Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקלטתי כמה קלטות וידאו משפחתיות ישנות מהוידאו למחשב בעזרת כרטיס טלויזיה. יש בערך 5 סרטים אבל הם תופסים המון מקום. למשל סרט של שעתיים תופס 5 ג'יגה. :shock:

שמעתי שע"י שינוי פורמט אפשר להקטין את גודל הקובץ. הסרטים לא באיכות טובה כל כך כי הם מהוידאו, אבל לא ארצה שאיכותם תיפגע יותר מדי. למשל סרטים מהאימיול בארוך שעה וחצי תופסים בסביבות 700 מגה ולדעתי האיכות בהם טובה מאוד וזה מה שאני רוצה שיהיה עם הסרטים הביתיים.

אני מבקש המלצות לתוכנות לא מסובכות מדי שיתאימו לי (גם חינמיות וגם שעולות כסף יתאימו). בנוסף ארצה לדעת לאיזה פורמט עדיף להעביר אותם (אני חושב שעכשיו הם בפורמט MOVIE FILE).

תודה לכולם :-)

פורסם
למשל סרטים מהאימיול בארוך שעה וחצי תופסים בסביבות 700 מגה ולדעתי האיכות בהם טובה מאוד וזה מה שאני רוצה שיהיה עם הסרטים הביתיים.

זה כי אנשים שוקדים שעות על לקודד אותם כמו שצריך עם מחשבים הרבה יותר חזקים מהממוצע.

תנסה לקודד בmovie maker של וינדוס, הוא לא רע בזה. ואם זה לא עובד, פתח את DOOM9 ותתחיל ללמוד (:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

תוריד VirtualDub, זאת תוכנה חינמית ומצוינת להמרת וידאו.

אם אתה לא רוצה לפגום באיכות הייתי ממליץ לך לקודד ב x.264,

אבל אתה צריך מעבד מאוד חזק גם לקודד וגם להציג את המידע.

פורסם

סרטונים של מספר דקות שאני מצלם במצלמה שלי, תופסים 500MB+-. זה ככה מהסיבה שהוידאו לא דחוס.

אם אני מעביר אותם דרך ה Windows Movie Maker, יש אופציה לבחור את גודל התוצר הסופי. אני מצליח לקבץ אותם לגודל של 10MB מבלי לפגום באיכות כלל וכלל.

!AWDSOME

פורסם

אני הייתי ממליץ להמיר את הסרטים לפורמט AVI. יש לי שלושה סרטים, שכל אחד היה 1.5 GB. שיניתי פורמט לAVI, והפלא ופלא! כל אחד שוקל באיזור 650-700 מ"ב... בעזרת SUPER כמובן. קישור לאתר ממנו תוכל להוריד את התוכנה, ועוד תוכנות אחרות וטובות.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

תיקון קל: AVI זה לא פורמט, זה סתם סיומת של קובץ וידאו.

סרט בעל סיומת AVI יכול להיות בכל פורמט בעולם - החל מ-MPG2, DVD וכלה ב-DIVX או אפילו סרטון לפלאפון.

תוכנה חינמית שעושה עבודה טובה בהקטנה, היא DVDX - אני משתמש בה

כדי לכווץ סרטים להעלאה ב-YOUTUBE. תמיד תהיה פגיעה באיכות,

אבל אתה יכול לשלוט בה, ובלאו הכי המקור בווידאו לא איכותי במיוחד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ה MOVIE MAKER של WINDOWS לא ברור לי ואני לא הצלחתי להישתמש בה. אני אשמך אם מישהו יגיד לי איך משתמשים בה.

וה VIRTUAL DUB לא פותח לי את הקובץ, רושם איזשהי שגיאה שצירפתי צילום מסך שלה.

את תוכנת SUPER לא הצלחתי למצא בחינם.

virtualDub.jpg

פורסם
סרטונים של מספר דקות שאני מצלם במצלמה שלי, תופסים 500MB+-. זה ככה מהסיבה שהוידאו לא דחוס.

אם אני מעביר אותם דרך ה Windows Movie Maker, יש אופציה לבחור את גודל התוצר הסופי. אני מצליח לקבץ אותם לגודל של 10MB מבלי לפגום באיכות כלל וכלל.

אולי תסביר לנו איך אתה עושה זאת ובאיזה פורמט את שומר את הקבצים ?

איזה כייף לי :)

פורסם

סליחה. אבל AVI הוא אכן פורמט שונה מכל פורמט אחר. שים לב, כי ב-SUPER, יש לך האפשרות להכניס למעלה ב-INPUT SOURCE, את הפורמט AVI. וגם אתה יכול להוציא בפורמט AVI. רק לידיעתכם.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

אל תתווכח על מה שאתה לא מבין, תודה.

AVI זו סתם סיומת. לראייה, VIRTUAL DUB כן מסוגל לקרוא DIVX (סיומת AVI, נכון?)

אבל מתקשה בדרך כלל לקרוא קבצים המקודדים ב-DV (מהז'אנר המשמש לעריכת וידאו, סוג של MPG2, סיומת AVI).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמו שנאמר, AVI זו רק "מעטפת"

אם הוא יעבוד ב VDUB הוא צריך להבין ששם הוא יכול לדחוס במספר פורמטים וכמובן גם להגדיר את דחיסת הקול.

אני הייתי דוחס את החומר שיש לו ל WMV (כפי שזכור לי זה לא ניתן ב VDUB) אפשר ב MOVIE MAKER ודומיו לעשות את זה

דחיסה זו מעניקה נפח קטן והחומר לא יפגע באיכות כי היא כבר נמוכה והיא לא תרד יותר מזה בקידוד ל WMV.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אל תתווכח על מה שאתה לא מבין, תודה.

AVI זו סתם סיומת. לראייה, VIRTUAL DUB כן מסוגל לקרוא DIVX (סיומת AVI, נכון?)

אבל מתקשה בדרך כלל לקרוא קבצים המקודדים ב-DV (מהז'אנר המשמש לעריכת וידאו, סוג של MPG2, סיומת AVI).

אני לא מתווכח, ח"ו, ואני לא רוצה שאף אחד מהמעורבים ייפגע.

אני, שש לי המון קבצי וידאו על המחשב, שכל אחד שקל לפני הכיווץ, ג'יה פלוס. לאחר ששיניתי, ע"י SUPER את הפורמט, הוא נהיה לי 600-700 מ"ב. יכול להיות שהוא שינה לי לDIVX ואני טועה בקשר לAVI?

אודה אם תאירו את עיני.

• תוכן חדש...