Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום, אחי הגדול מעוניין לרכוש גולף מודל 99 שהתחילה את חייה כמונית דיזל, הרכב עבר הסבה מלאה לבנזין והחלפת חלקי סלון, הכל חוקי ברשיונות, בהנחה שהשילדה נקיה:

-האם כדאי להיכנס לזה?

-על מה יש לשים דגש בבדיקת הרכב?

-מה צריך להחליף כדי לבצע הסבה כזאת בצורה תקינה?

המחיר מאוד מפתה ד"א (18K).

תודה מראש לעונים.

פורסם

הייתי מתחיל בלשאול אילו רכיבים מכניים נשארו מימי הדיזל, משכלל את עלותם, ומהמר איזה מהם נמצא

בסוף חייו, כדי שהמוכר יציע את הרכב במחיר כזה. המחירון עד כמה שאני זוכר נכון, יותר מפי 2.

כמה ק"מ יש לרכב, ומתי הוא עבר את ההסבה? האם הבעלים הנוכחי הוא זה שהסב לבנזין?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אמור לי, איציק.

כאדם בעל ותק של יותר מ- 1000 הודעות בפורום, האם היית מדרג את הכותרת שנתת להודעה ככזו שמאפשרת לאחרים להבין מה אתה שואל ?

אם כן, נמק כיצד.

אם לא, נמק מדוע לדעתך מותר לך לזרוק ז*& ולצפות שאחד המנהלים ישכתב אותה למשהו נורמלי?

זה לא קשה כל כך לכתוב בכותרת "[גולף 99] מונית שהוסבה מדיזל לבנזין. כדאי ב 18K ש"ח? מה לבדוק?", נכון ? :evil:

פורסם

כמו שאמרת המחיר מאוד מפתה, תבדוק טוב טוב ב 10 עיניים לפני שאתה קונה, זו יכולה להיות עיסקה טובה עם השילדה נקייה והחליפו מנוע + גיר + מיכלולים.

פורסם

תודה למגיבים, הרכב ילקח לבדיקת שילדה ומשם נבדוק אם ההסבה נעשתה כהלכה.

* כן, אני חושב שהכותרת משקפת את הסוגיה, ציינתי גם את סוג הרכב והמודל שלו, בכל זאת צריך להשאיר משהו לתוכן.

פורסם
* כן, אני חושב שהכותרת משקפת את הסוגיה, ציינתי גם את סוג הרכב והמודל שלו, בכל זאת צריך להשאיר משהו לתוכן.

שים לב, ושימו לב כל שאר הקוראים שמעיינים בשרשור הזה.

הכותרת שבחרת גרועה.הכותרת לא אמורה להיות "טיזר" שיסקרן את הקוראים. בדיוק להיפך.

הכותרת אמורה לתת לקוראים מידע מדויק ככל האפשר (בכפוף למגבלות אורכה), כדי שיכנסו לדיון רק אם הוא מעניין אותם.

הכותרת שלך לא מאפשרת להבין אם יש בעיה במכונית, אם אתה שואל לגבי מכונית ספציפית, אם יש בעיה בהסבה, אם אתה עומד לפני ביצוע הסבה כזו בעצמך, אם השאלה שלך בכלל לא נוגעת להסבה, וכן הלאה וכן הלאה.

קרא שוב את נוסח הכותרת שהצעתי לך.

זה הנוסח שבו תשתמש מעתה והלאה:

"[גולף 99] מונית שהוסבה מדיזל לבנזין. כדאי ב 18K ש"ח? מה לבדוק?"

כותרות שיכתבו בגישת "צריך להשאיר משהו לתוכן", יגרמו למחיקת כל ההודעה.

• תוכן חדש...