Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם אני רוצה ללכת ולהרכיב לי צלחת אחת! כדי לקלוט את 3 הלווינים (ללא עמוס)

מה העליות שאני צריך!

1. צלחת. + מעמד

2. מקלט (LNB)

3. דייסק

4. ממיר

אני ישמח לתוול המחירים של הציוד (מחירים של מוצרים אמינים ועם איכות סבירה, לא זבל)

לדוגמא ממיר. פשוט יעלה X. והדגם הממולץ יעלה Y.

צלחת של 1.2 עולה פחות או יותר X. וכו...(כאשר אנחנו מדברים על מה שצריך ויאפשר שידרוג עתידי מבחינת תכנים ותוצאות)

תודה מראש אלי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בין 1400 ל-1700 ש"ח בהתאמה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

שלום ובוקר טוב,ולי יש צלחת על הגג ותשתית מוכנה כבר וממיר מגנום (אנלוגי)MGM-TL240 GOLD ,כרגע לא בשימוש מכיון שצריך כיון צלחת.השאלה אים צריך מכשירים כדי לכון,לאן לכון ומה אני אמור ליקלוט(ממיר אנלוגי)תודה רבה למשיבים.

פורסם

אוקיי, קולטים מיליון ערוצים שזה (באמת!) נחמד.

אני אשמח לדעת מה קולטים? דוגמאות לתוכניות מוכרות.

עוד משהו - איך האיכות של הסאונד שקולטים? למי שיש לוויין - אתם מחברים למערכת?

תודה :)

פורסם

אני אישית לא מחבר, אבל בממירים הנתמכים ניתן לעשות זאת.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

אם מחברים לצלחת הפרטית ממיר של YES ,יראו את הערוצים שלהם,או שישנה חסימה שמגבילה לצלחות שלהם?

עוד שאלה,יש ממיר שיכול לפרוץ וליירט את הערוצים של YES?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אתה צריך כרטיס פרטי. יש כרטיסים שיודעים "ליירט" ערוצים של יס ולפרוץ אותם. אלה אסורים עפ"י חוק.

פורסם

בתור מישהו שקורא את השרשור, מתעניין אבל אין לו ידע מוקדם בנושא, אשמח להסבר קצר על המושגים הבאים:

1. צלחת. (ברור למה היא משמשת, לא צריך הסבר מעבר לפרטים חשובים שאולי לא ברורים מאליו).

2. מקלט (LNB)

3. דייסק

4. ממיר

5. SATLOOK

מה כל אחד עושה ? מה מתחבר למה ואיך למה וכמה ?

כמו כן, אם אתם מכירים מדריך טוב באינטרנט או כל אופציה אחרת למידע אודה לכם מאוד.

תודה מראש !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

1. צלחת - עיגול מפח, שמכוון אל הלווין. הצלחת, מכיוון שעשויה מפח, שהוא סוג של מתכת, "מחזירה" את האות שהמשיב משדר אליה, ופה נכנס לתמונה ה-LNB.

2. LNB (ראש, מקלט...) - הוא החלק שמקבל את האות. האות, כידוע מגיע כחלק מאלומה, שהיא בעצם גל אחד ענק. ככל שהLNB ממוקם במרכז האלומה, ככה השדר יהיה חזק יותר. מהצלחת, האות מוחזר, ובדרך עובר דרך ה-LNB. ה-LNB ממיר אותו לאות חשמלי, וזה עובר בחוט של ה-LNB, וכאן נכנס הדייסק.

3. דייסק [דייזק (WTF?!)] - החלק הכי חשוב, בלעדיו היינו צריכים חמישה ממירים. הוא זה שמרכז את כל החוטים שמגיעים מהצלחת [ויכולים להגיע ה-מ-ו-ן! אני מכיר מישהו שיש לו בצלחת אחת 17 (!!) LNB, והקוטר שלה הוא 1.8. יש לו עוד צלחת עם לא פחות מ-25 LNB(!!!) כולם מתרכזים לדייסק אחד] לחוט אחד, שהוא בעצם יורד אליך לסלון/חדר/מקלט/ממ"ד או כל דבר אחר. פה נכנס הממיר.

4. ממיר - כשמו כן הוא - ממיר את האות החשמלי, ומפריד אותו לאות אודיו ואות וידאו. ככל שהאיכות של השדר עולה, ככה הזרם יותר חזק.

5. סאט לוק - מכשיר לאיתור לווינים, עם צג טלוויזיה מזערי בקדמתו, שמראה את עוצמת באות, ואז את הערוץ בו אתה צופה ברגע זה ובאיזה לווין ובאיזה כיוון הוא נמצא, ומה שמו של הלווין.

אתר מצויין ללמידה, ובעברית מלאה:

www.satil.com

מקווה שעזרתי,

מנחם.

• תוכן חדש...