Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממיר של TOPFIELD נכון ? :)

מה שאתה רואה זה לווין עמוס , שעליו אפשר לקלוט את ערוצים 2, 10, 99 , 33 ו11 - ובנוסף עוד כמה ערוצים שהם פתוחים חינם

כמובן כמובן שכל ערוץ בלווין אינו עם כתוביות בעברית (רובם למען האמת בערבית) , אבל הסאונד באנגלית (או שאפשר לשנות לאנגלית בממיר) ואין כל בעיה. יש אולי 4-5 ערוצים עבריים בעיקר ערוץ ההיסטוריה וכל מיני כאילו

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שבוע טוב ומבורך, והכי חשוב - זול*...

אכן שניר, אם אתה קולט את הסקס יהיו לך 2500 ערוצים.

ב. עמית! אתה לא חייב לשלם על התקנה. אם אתה רוצה תתקשר אלי, ואני אדריך אותך איך להתקין.

ג. גם בשבילי חשוב דייסק מוגן מים, כי אם לא המים מבודדים את הזרם שמעביר את האותות, וככה יורדת משמעותית רמת הסיגנלים, ואז הצפייה נהית גרועה.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

כן.(ועוד שני תווים)

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

עדכון מהתכתבותי האחרונה עם עמית, בה"פ:

לפי מה שראיתי, הLNB שלך הוא אוניברסלי. קנה דייסק (2:1), קנה כבל RG מסוכך, קנה ממיר, TOPFIELD TF6000F, שהוא הכי זול והכי טוב (יש לי אחד כזה). קנה רגל, ועשר בננות לקצוות החוטים.

חשוב!! תתלה את הצלחת על קיר, ולא על הגג ישירות!!! זה עלול להרוס לך את כל האטימה!!!

הוספת עוד שני LNB, תוסיף לך את שני הלווינים (תלוי בכיוון של ה-LNB, שאליו נגיע מאוחר יותר, לאחר ההתקנה), ניל סאט (NILESAT) ואת ערבסאט (ARABSAT), ואת הוטבירד

(HOTBIRD), האירופאי. כמובן, הכל תלוי בכיוון של הראשים.

.הממיר, קולט את כ-ל ערוצי הלווין באשר הם.

. ה"דייסק" שהתכוונת אליו, זהו אינו דייסק, אלא מפצל. הוא משמש לפיצל הכבל שעולה מן התשתית שיש בארון הכבלים, למספר הנקודות שיש בבית. הדייסק, משמש לחיבור הכבלים שיוצאים מהראשים, לכבל אחד. (ואתה לא יודע כמה ראשים יכולים להיות לצלחת אחת...). אני ממליץ לך לקנות דייסק, תגיד למוכר ארבעה לאחד. זה מכניס ארבעה ראשים לכבל אחד. אבל אם אין לך תכנון להביא עוד ראשים, עדף לך דייסק שניים לאחד.

. הלווין, כמעט כמו כל דבר אחר, שנמצא מחוץ למבנה, מושפע ממזג האויר. במקרה שלנו - אטמוספירה. אני קולט רב היום את ערוצים: 11, 22, 33, 10. בין השעות 01:00 - 04:30 בלילה, לא קולטים את ערוצי רשות השידור הישראלית. יש לציין כי אתה קולט גם רדיו מ-כ-ל העולם. כך שגם את רשתות א' - ה', אתה קולט.

כבל ה-RG שאתה צריך זהו כבל סטנדרטי, אבל לאגמיש!!! יש את הכבל כמו של הוט, שהוא קשיח. אלו הטובים ביותר, בעלי רמת סיכוך משולשת. (נקראים RG-6). אתה יכול לקנות גם RG אמריקאי.

את עמוס, אתה צריך מינימום שני LNB, שיקלטו יחד. דרך אגב, אתה לא חייב את עמוס. את אחד ושתיים ושלוש ועשר, קלטתי עד לפני חצי שנה דרך נילסאט. אחלה איכות!! אותו התדר, רק לא על עמוס, אלא נילסאט. את עמוס היום אני קולט בצלחת נוספת, בעלת ראש אחד, והיא מכוונת 4 מעלות מערב.

ה-LNB שאתה צריך, הוא אוניברסלי. הכי טוב, והכי פשוט.

פורסם

בחיי אתה מהיר.

לקח לי הרבה זמן להגיב פה, כי מר ALMERA :wink: ,עזר לי רבות בהודעות פרטיות, והחלטנו שהרבה יותר עדיף להתכתב כאן כדי שגם אחרים ילמדו.

אני כבר מבולבל לגמרי , למרות שיש לי הרבה יותר ידע מאשר שהיה לפני שפתחתי את השרשור,

כדי לעשות סדר בדברים, אני מעוניין להשקיע כמובן כמה שפחות, אני מזכיר שוב שאני קולט בקושי ערוץ 1 ,2 עם אנטנה רגילה, ככה שהדרישות שלי לא גבוהות במיוחד.

הלווינים שאני מעוניין להתחבר אליהם הם עמוס, והוטבירד האירופאי, כאשר אם הוטבירד ידרוש ממני יותר מדי מאמצים ושקלים, אני אוותר עליו.

נניח שאני נמצא עכשיו בחנות, מה עלי לבקש מהמוכר?

האם עוד LNB אחד יגרום לכך שבוודאות אקלוט את שני הלווינים(יהיו לי 2 בסה"כ)? כבלים יש לי (בהנחה שהם איכותיים), עמוד לתקוע עליו את הצלחת- לא בעיה, ככה שהאלמנטים שעולים לי בראש הם :דייסק 2:1 (במידה ויש לי 2 LNB ) וממיר, האם אני טועה?

אפשר לקבל קצת פרטים על SATLOOK ? מה זה והאם אין מצב שאני אצליח לכוון את הצלחת בלי זה?(לא אכפת לי לסבול בשמש).

תודה רבה לכל מי שהגיב עד כה, ובמיוחד לALMERA MAN החביב במיוחד שעזר לי בפרטי.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
בחיי אתה מהיר.

לקח לי הרבה זמן להגיב פה, כי מנחם :wink: ,עזר לי רבות בהודעות פרטיות, והחלטנו שהרבה יותר עדיף להתכתב כאן כדי שגם אחרים ילמדו.

אני כבר מבולבל לגמרי , למרות שיש לי הרבה יותר ידע מאשר שהיה לפני שפתחתי את השרשור,

כדי לעשות סדר בדברים, אני מעוניין להשקיע כמובן כמה שפחות, אני מזכיר שוב שאני קולט בקושי ערוץ 1 ,2 עם אנטנה רגילה, ככה שהדרישות שלי לא גבוהות במיוחד. אם אתה רוצה, שים צלחת לכיוון מערב, אם הדרישות שלך לא כ"כ גבוהות, ותקלוט איתה רק עם LNB אחד את עמוס, ולא רק את ערוצים 1, 2, 3, 10, 99(כנסת), אלא גם ערוצים מהעולם. אל תשכח שיש שני עמוסים בחלל, שנמצאים באואו הכיוון, ומשדרים גם מהעולם.

הלווינים שאני מעוניין להתחבר אליהם הם עמוס, והוטבירד האירופאי, כאשר אם הוטבירד ידרוש ממני יותר מדי מאמצים ושקלים, אני אוותר עליו. אם אתה רוצה גם את הוטבירד, תה צריך עוד צלחת, בקוטר של1.5-1.8 ס"מ, עם שני LNB, שתקלוט גם את נילסאט וערבסאט. ז"א - שתי צלחות, שלושה LNB, ארבעה לוויינים. יהיו לך משהו כמו כמעט 3000 ערוצים כולל הסקס.

נניח שאני נמצא עכשיו בחנות, מה עלי לבקש מהמוכר? אם אתה רוצה את הוטבירד, ניל וערבסאט, אתה צריך לבקש ממנו צלחת בקוטר 1.8 מ', שני LNB אוניברסליים.

האם עוד LNB אחד יגרום לכך שבוודאות אקלוט את שני הלווינים(יהיו לי 2 בסה"כ)? כבלים יש לי (בהנחה שהם איכותיים), עמוד לתקוע עליו את הצלחת- לא בעיה, ככה שהאלמנטים שעולים לי בראש הם :דייסק 3:1, אם אתה רוצה לקלוט את ניל, הוטבירד וערבסאט. (במידה ויש לי 2 LNB לא תוכל לקלוט. כי אתה צריך עוד צלחת אן אתה רוצה את עמוס ואת הוטבירד. צלחת למערב, מה שיש לך, לעמוס. צלחת למזרח, אחת חדשה עם שני LNB וקוטר יותר גדול.) וממיר, האם אני טועה?

אפשר לקבל קצת פרטים על SATLOOK ? מה זה והאם אין מצב שאני אצליח לכוון את הצלחת בלי זה?(לא אכפת לי לסבול בשמש).

תודה רבה לכל מי שהגיב עד כה, ובמיוחד לALMERA MAN החביב במיוחד שעזר לי בפרטי.

אם אתה רוצה לשאול או אם אתם רוצים לשאול - תשאלו, אני אענה בכיף!

פורסם

מנחם, שוב תודה לך, לפי מה שרשמת אפשר לקלוט את ערוצים 1 2 33 עם נילסט לכיוון מזרח, האם זה וודאי?

האם במידה ואכן זה המצב, אוכל לקנות עוד LNB ולכוון את הצלחת לכיוון מזרח ולקלוט את נילסט והוטבירד ולוותר על עמוס?

איזה עוד ערוצים חוץ מהישראלים ניתן לקלוט בעמוס?

מה זה SATLOOK? והאם אני חייב את זה?

תודה רבה.

פורסם
מנחם, שוב תודה לך, לפי מה שרשמת אפשר לקלוט את ערוצים 1 2 33 עם נילסט לכיוון מזרח, האם זה וודאי? אכן וודאי, כי אני קלטתי כך עד לפני מס' חודשים, וגם השכנים שלי קולטים כך.

האם במידה ואכן זה המצב, אוכל לקנות עוד LNB ולכוון את הצלחת לכיוון מזרח ולקלוט את נילסט והוטבירד ולוותר על עמוס?

אכן.

איזה עוד ערוצים חוץ מהישראלים ניתן לקלוט בעמוס? כל מני. מאיטליה, צרפת, גרמניה, פולין.

מה זה SATLOOK? והאם אני חייב את זה? לא. אתה לא חייב את זה. כמו שרשמתי בהודעתי הקודמת, זהו מכשיר שמראה את האות, כמה הוא יציב וטוב, אבל אתה יכול לוותר עליו ולהשאיר מישהו למטה ליד הטלויזיה ושיגיד לך איך רואים. חשוב ביותר שבפעם הראשונה תחבר את הכל, תריץ חיפוש, ושיקלוט מה שיקלוט. יהיה גרוע. תנתק ראש אחד, חשוב שיהיה ראש אחד בכל בדיקה, ותסובב את הראש לשני הצדדים קו קו לפי הסימון שיש על ה-LNB. זה סימון מדוייק. ואז, כשתסייםף תוכל לראות טלויזיה. יש לציין כי זה ייקח די הרבה זמן. יש לך כל מני תדרים בשמיים...

תודה רבה.

5 תווים.

פורסם

תודה, אז בעצם כן ניתן לקלוט את הוטבירד ואת ערוצים הישראליים בצלחת אחת8)

האם לשם קליטת נילסט והוטבירד אני זקוק רק לעוד LNB אחד?

ד"א יש למישהו חנויות באזור המרכז\שרון שמתעסקות עם ציוד כזה ולא שוחטות במחיר?

מנחם אם אתה נותן לי אישור שאני צריך רק עוד LNB אחד כדי לקלוט את הוטבירד ונילסט, אני ניגש לקנות :

א)1 LNB (אגב, מאיזה סוג? אוניברסלי כמו שיש לי?)

ב)דייסק 1:2

ג)ממיר- אשמח לקבל אישור סופי שאני זקוק ל TOPFIELD TF6000F

ד)כובע טמבל נגד השמש, ושתי אריזות של קוטג' עם חוט תפירה כדי שמי שעומד ליד הTV ישמע אותי טוב.

תודה רבה.

פורסם

אני לא מאמין כמה שטויות אתה רושם מנחם ..

צלחת 1.8 או 1.5 בשביל ניילסאט + ארבסט + הוטבירד ?!

אני תופס את שלושתם + BADRC - ארבעה LNB סה"כ , על צלחת 1.2 ומקבל סיגנל מעולה ..

למה שהוא יצטרך 2 צלחות ?!

טופילד חרא של ממיר , אם אתה רוצה לראות ערוצים בצורה נורמאלית , וכדי שתוכל להוריד מפתחות מהאינטרנט וכו'

אני ממליץ להשקיע קצת (זה השקעה לכמה שנים אם לא יותר) , ולקנות DREAMBOX 500S

פורסם

שלום שניר. אני חייב לתקן.

עמית צריך שתי צלחות אך ורק אם הוא רוצה לקלוט טוב מאוד את עמוס, ולזה הוא צריך צלחת בקוטר של 0.5-1 מ'. להוטבירד, ניל, ערבסאט, הוא צריל צלחת בקוטר של 1.2-1.8 ס"מ. אתה צודק בכך שאמרת כי יש לך צלחת 1.2 ואתה קולט כמו שצריך. אני מתעסק בזה כבר הרבה שנים, ואני חווה כל פעם מחדש על בשרי החי. את היכול לקלוט עם צלחת 1.2, אבל עם 1.8 (שהיא הכי גדולה היום), קולטים בצורה מיטבית.

ממיר TOPFIELD, הוא ממיר טוב וזול, וDREAMBOX, הוא מצויין, אבל יקר כמעט מאוד.

פורסם

תלוי מה התדר של שידורי ה-HD, ואיזה ממיר יש לך. לא כל ממיר יודע להמיר שדרים של HD לפורמט טלויזיה. יש לי ממיר של TOPFIELD וממיר של MAGNUM. הTOPFIELD, לא יודע להמיר שידורי HD, ולעומתו ה-MAGNUM, כן יודע. תלוי באות, ותלוי בממיר.

• תוכן חדש...