Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתה סתם אומר?

2000 זה סכום טוב מאוד אני לא רוצה לעשות מסיבות בעיר כולה לישמוע מוזיקה ותאמין לי זה חזק

סאב פיוניר מגבר Z4100 ו2 רמקולים 420 וואט בהחלט יעשו את העבודה?

פורסם
למה אתה סתם אומר?

2000 זה סכום טוב מאוד אני לא רוצה לעשות מסיבות בעיר כולה לישמוע מוזיקה ותאמין לי זה חזק

סאב פיוניר מגבר Z4100 ו2 רמקולים 420 וואט בהחלט יעשו את העבודה?

בדרך כלל אני לא נוטה להתערב בבחירה של רכיבים אלא אם כן...

הפיוניר זה סאב זבל מניסיון - חזק בלי טיפת דיוק או קשר מורח בטירוף

סאב - אני יכול להמליץ לך בחום על הסרווין ווגה HED12 כמו שלי - מצויין מכול בחינה!

המגבר דווקא טוב - בתוספת של עוד כמה גרושים תלך על ה4200 יותר חזק ולא תצטרך לשדרג כשתחליף רכיבים אחרים

רמקולים... לא כדאי 6X9 אבל אם אתה רוצה הJBL נהדרים וכמו כן הHERTZ (יש לתומקאר) ויש את הפולס ועוד כמה

את ההרץ שמעתי וממש אהבתי (וJBL יש לי)

כשתלך לתומר תבקש לשמוע ברכב כולשהו ותבין מה משמעות הקומפוננט הקדמי

בהצלחה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אם התקנה והכל אני מגיע ל2800 זה סכום נחמד טוב תודה לעוזרים אני החלטי מה אני קונה כמו שאמרתי מהתחלה לא ניראלי לשים רמקולים קידמיים בימקום אחוורים אני ישים מקדימה 2 טווטרים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...