Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שאמרתי : לא אשומה , אנחנו לא מיכל ינאי

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תודה רבה לכל העוזרים

משפחת J התחדשה היום בלאון טורבו

פרטים באוף טופיק בעוד שבוע עם תמונות

BEN' EDAN AND DR J

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תתחדשו, בחירה נהדרת, והרבה יותר מגניבה מכל אופציה אחרת (טוב, לא האוקטביה RS. אבל כל היתר ;) ).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אפשר להבין על מה ולמה כל ההתלהבות מהאוקטביה RS?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זולה יחסית, מנוע מעולה, מרווחת, נוחה, מתנהגת, נראית מגניב, מאובזרת למדי (או מאוד, בתוספת אי אלו אלפי שקלים) - והכי נחמד, גם באה בסטיישן. היא לא GTI, לטוב ולרע. אמנם בסוף בחרתי בGTI, בעיקר כי היא חדה יותר מהאוקטביה (כאמור, לטוב ולרע), אבל היא השאירה עלי רושם טוב מאוד.

למעשה, היא יותר טובה מכל מה שאני יכול להעלות על דעתי למי שמחפש משפחתית עם ערך מוסף, בניגוד לדברים ספורטיביים שימושיים (נגיד WRX) או יקרים\יוקרתיים יותר (GTI, A3 TFSI וכו').

ב186K, המחיר לא נמצא בספירה שזרה לקומפקטיות היקרות יותר. ומקבלים המון בתמורה.

עד כאן, הכל רציונלי. מעבר לזה, כפי שאמרתי, לדעתי, היא פשוט מכונית מגניבה. ועוד יותר בסטיישן. יש כאלו שזה מדבר אליהם, ויש כאלו שבסוף קונים ליאון. Different strokes...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לרועי -

היתה תקופה שגם אני חשבתי שהאוקטביה RS מגניבה, במיוחד בהתחשב בביצועים ובמחיר, אבל יש לה שתי בעיות עיקריות: כסטיישן היא לא יפה (sorry), בטח לא כמו ה- WRX סטיישן; ומבפנים (וגם מבחוץ) היא דומה יותר מידי לשלל המוניות שמסתובבות פה (גם אם ניקח צבע כהה). בהתחשב באלה, הלאון באמת עדיפה (אפילו שכאמור לדעתי היא כעורה יותר).

אגב, בעניין הבטיחות, גם האוקטביה וגם הלאון קיבלו רק ארבעה כוכבים (לעומת החמישה של הגולף), מה שנראה לי לא ברור מבחינת הצ'כים והספרדים, הרי כולם שייכים לגרמנים. האם זו לדעתכם הכוונה מראש?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לרועי -

אגב, בעניין הבטיחות, גם האוקטביה וגם הלאון קיבלו רק ארבעה כוכבים (לעומת החמישה של הגולף), מה שנראה לי לא ברור מבחינת הצ'כים והספרדים, הרי כולם שייכים לגרמנים. האם זו לדעתכם הכוונה מראש?

לא רק האוקטביה, גם הג'טה אם אני זוכר נכון.

פורסם

הוא לא רעוע. אתה צודק.

מה ששוב מעלה את השאלה איך ומדוע VW עם חמישה, ובנות דודותיה עם ארבעה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גם הA3 עם 4 כוכבים..

אתם בטוחים שלגולף יש 5? נשמע מוזר..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...