Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על איזה מהמגברים ? ה 3 ערוצים או ה 5?

בכל מקרה המחירים שלהם בחו"ל נעים בין 550 -450 דולר לחדשים אז תעשה את החשבון בעצמך.

יש לך אפשרות במחיר קצת יותר זול לקנות את ה -אודיסון SRX3 שגם הוא מגבר מעולה!

פורסם

אז ככה.

3000 ש"ח למגבר כזה זה נראה לי מאוד מאוד נמוך. ביד שניה המגבר נמכר ב2100 בזמנו , אז חדש ב 3000? נשמע לי מוזר לגמריי אם זה חדש.

תבדוק טוב טוב טוב אם זה הA5 שאתה מדבר עליו. אם כן וזה המחיר אז שווה.

בכל מקרה ב3000 ש"ח מומלץ לקנות היום אופוס אם זה לא הA5 באמת.

פורסם

אם כבר להשקיע סכום כסף שכזה - אז רק האולטימט .

וכן לזה שרשם בציניות על התגובה שלי - אני בן **** אם תרגיש הבדל אם זה יחובר על הDLS 5 ערוצים לשילוב של הלייטנינג .

וכן אני הייתי ברכב שהיה בו את הDLS ואין מה לעשות הוא חלש .

ושיהייה לכם ערב טוב .

פורסם
אני התכוונתי ל-3 ! ולמה יותר עדיף את האודיסון?

לא אמרתי עדיף אמרתי יותר זול .

שני המגברים נותנים תמורה מאוד יפה לכסף אם תחשב מונו פשוט + מגבר פשוט ( כמו הליטינגים למינהם וקראנץ וJBL ויש עוד המון ) יצא לך כמו מגבר טוב של DLS או AUDISON . לדעתי תלך על מה שיותר מתאים לך לכיס.

פורסם

שלום יהודה

הרשה לי רק להעיר ש להשמיץ זה הדבר הקל בעולם

כל אדם עם גרם שכל במוחו יוכל לייצר השמצות

תנסה להתעלות מעל לרמת ההשמצות ולא לבלבל בין נכון ללא נכון

לקחת ציטוט שלי ולתקתק עליו אדומים זה לא פסגת האינטיליגנציה שאתה כל כך מוטרד מלשמור עליה

רק כדי להרגיע אותך אז לא אני פתחתי את הנושא של מגבר ה-DLS

וכן אממא ו- אייסקא כן בודקים את הנתונים לפני שהם מאשרים למגבר להשתתף בתחרות בכל רמות התחרות השונות

ושוב אני אומר שסדרת הCA הפשוטה כביכול טובה הרבה יותר ממה שאתה מנסה לצייר אותה

אשמח לתגובה (אם אפשר אז אינטיליגנטית)

בברכה D.C

earthquake sound frik

פורסם

ואני דווקא הייתי הולך לפי מה שרוני אמר. הכי הגיוני, במקום לקבל מגבר 3 ערוצים במחיר הזה אני מביא מגבר 4 ערוצים שהוא לא זבל סיני ומספיק טוב, וגם מונו דיי טוב במחירים שפויים ואתה מקבל שתי מגברים במחיר יותר הוגן ופחות הזוי ולטעמי מקבל תמורה מספקת ושלל אפשרויות (להגביר סאב או 2, סט קומפוננט אחד או 2, מה שתבחר). אבל זה רק אני אישית.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מגבר מעולה עם נתונים נכונים ומדוייקים

קח בחשבון שכל הנתונים הנ"ל נבדקים תחת עינם של מפיקי EMMA ו- IASCA

חברת DLS היא חברה מכובדת במפעלים האלו ומאוד מוערכת

הנתונים על המגבר עומדים בקריטריונים של שני המפעלים הגדולים הללו (הייתי מגדיל ואומר שאלו הגדולים בעולם)

DLS זוכת תחרויות ותערוכות מכובדת ומרשימה לכן המסקנה ברורה

מברך אותך על טוב טעם בבחירת המגבר

והמגבר הוא כן בהחלט SQ ויכול להתמודד ולנצח מגברי 5 ערוצים כמעט בכל הקריטריונים הקיימים ברמת המחיר שהוא עולה

והיבואן הרשמי של החברה נכון להיום הוא לא יקרן כמו שנאמר כאן בפורום

מאחל לך בהצלחה בהמשך הדרך ומקווה שתיקח את ההחלטה הנכונה

וואו, צריך להיות מינימום DLS ב3000 ש"ח כדי להוציא 50 וואט RMS "אמיתיים ומדוייקים" + 170 וואט RMS לסאב??.

קצת פרופורציות, מדובר על מגבר חלק מאוד, כל חברה יכולה לעמוד בהצהרות המגוכחות הללו.

הנה דוגמא למגבר טוב יותר וזול יותר!, אוריון 7005, 75 וואט RMS לערוץ + 300 וואט RMS לסאב, גם מגיע מחברה ש"מוערכת ומכובדת וזוכת תערוכות מרשימות".

ושוב, נחזור לנושא שדיברנו עליו.

פחות מסדרת האולטימייט זה להיות עם ולהרגיש בלי, כמו כל מוצרי הליין התחתון של חברה כזו או אחרת.

עכשיו בוא נראה, איך בנוי מגבר 4 ערוצים של DLS מסדרת הCA שלהם שמפיק "50 וואט RMS אמיתיים ומדוייקים", לעומת מגבר פשוט של חברה מאוד מוכרת אבל אולי לא מספיק "מוכרת ומכובדת על ידי מפעלי הIASCA וEMMA".

הנה, זה הDLS CA41:

inside1.jpg

וזה המגבר הפשוט יותר וזול יותר בחצי:

HIFOINX TX4405.

inside1.jpg

שימו לב דווקא לרכיבים הטובים יותר במגבר הפשוט -דרגות סופיות של דאנקן + 2 מעלי מתח נפרדים.

באמת, זבל מצוי.

under construction..

פורסם

תתעדכן אחי (עם אחיך תדבר בבית, הפורום אינו צ'אט)

אתה מציג מגבר ישן מהסדרה הזו

ומטעה את אנשי הפורום

לא יפה

בברכה D.C

earthquake sound frik

פורסם
שלום יהודה

הרשה לי רק להעיר ש להשמיץ זה הדבר הקל בעולם צודק. כנ"ל גם לעשות ספאם . ועם כול הכבוד ,הטון של ההודעות שלך מריח מספאם שיווקי למרחק של קילומטר . אז אם זו לא כוונת המשורר ,עדיף שתשנה את צורת ההתבטאות שלך כי אחרת זה מה שמבינים ממך

רק כדי להרגיע אותך אז לא אני פתחתי את הנושא של מגבר ה-DLS כן . ולפי ההודעה שלך , אני מניח שיש לך קשר עם מי שהציע את המגבר . אולי עם היבואן החדש שאתה מהלל אותו ?

וכן אממא ו- אייסקא כן בודקים את הנתונים לפני שהם מאשרים למגבר להשתתף בתחרות בכל רמות התחרות השונות תסביר לי בבקשה איך בדיוק הם בוחנים את המגבר , והאם אם המגבר לא יהיה בעל הנתונים שלו הם יפסלו אותי ? דהיינו אם אגיע אם מגבר שטוען לתחום תדרים של 20-25KHZ ברמה של +-3DB , אם המגבר יחרוג מכך הם יפסלו אותי אם אנצח בתחרות ?

ושוב אני אומר שסדרת הCA הפשוטה כביכול טובה הרבה יותר ממה שאתה מנסה לצייר אותה

אשמח לתגובה (אם אפשר אז אינטיליגנטית)

בברכה D.C

אני יכול ללכת עכשיו לAMPGUTS ולמצוא לך מספיק מגברים שנמכרים בפחות כסף והן הנתונים שלהם והן המראה שלהם טובים הרבה יותר מהמגבר החלש הזה . ואם תרשה לי לצטט

"והמגבר הוא כן בהחלט SQ ויכול להתמודד ולנצח מגברי 5 ערוצים כמעט בכל הקריטריונים הקיימים ברמת המחיר שהוא עולה

והיבואן הרשמי של החברה נכון להיום הוא לא יקרן כמו שנאמר כאן בפורום"

יש סיכוי שתסביר איך בדיוק זה הולך עם מה שניר הראה , ואיך בדיוק ההצהרה הזו הולכת עם מגבר שנותן 50W ו150 או 170 כי הוא לא יודע להחליט מה נסגר עליו , ועדיין מתומחר ב3000 ש"ח ?

וגם אם המגבר של ניר הוא טיפה ישן עדיין הוא יותר טוב ויותר זול ומוכיח שחברה פשוטה עוברת את חברת ה"היי אנד " כפי שניסת להציג את הקו הזה של המוצרים , בקילומטרים .

אז אם תסתכל על כול מה שאמרת , תסביר לי אך לקרוא לזה , שקרים?/אי ידע קולוסאלי?/או ספאם שיווקי? (פשוט שאידע איך לא להשמיץ, כי ברור שאחת מהבררות שהעליתי קיימת , אז תבחר מה מוצא חן בעינך וזה כבר לא תהיה השמצה )

בברכה יהודה

פורסם

וואלה חברה סיבכתם אותי אולי תעזרו לי מה לבחור על איזה מגבר חזק =איכותי בסוף לקחתי גם את הקלריון 776 ועכשיו מגבר נישאר לי להחליט מה לקחת 1 של 2 ערוצים ומונו בלוק או 1 של 3 ערוצים כבר איטום עשיתי לכל הרכב

פורסם

ערב טוב יהודה

ספאם שיווקי או לא או אי ידע קולוסאלי או כל אחד מההגדרות האינטיליגנטיות שלך

בסך הכל אתה די מתחיל להיות לא עינייני

יש מצב שזה נשמע כמו איזיה עיניין אישי שאין לי מושג איך ולמה?

אין לי מצב כרגע כי זה מאוחר מאוד ואני עייף להגיב לאדומים שהוספת בציטוט שלי

אבל קח פסק זמן וקרא את הקריטריונים של אממה ו איסקא ותחכים קצת יותר

אין מצב בעולם שמגבר יתחרה בקריטריון מסוים ללא בדיקה של מנהלי התחרות לאימות נתונים

ואפילו לא אתה יכול לזלזל ביכולת שלהם ובאמצעים הטכנולוגיים שלהם לעשות זאת נכון

בברכה D.C

earthquake sound frik

פורסם
תתעדכן אחי (עם אחיך תדבר בבית, הפורום אינו צ'אט)

אתה מציג מגבר ישן מהסדרה הזו

ומטעה את אנשי הפורום

לא יפה

בברכה D.C

גם המגבר של ההיפוניקס הוא משנת 2003.

תאמין לי שבמקרה, משום מה, ותאלץ לסמוך עליי שאני מעט יודע על מה אני מדבר.

under construction..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...