Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

10 המכוניות היקרות בעולם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

cjns, לא קיבלתי את זה באימייל, ראיתי את זה באיזשהו אתר והחלטתי לשתף אתכם

לגבי כל אלו שאומרים שחסרים מכוניות, והמחירים לא מעודכנים. (אני לא יודע, אז אין לי תשובה) :-P

העיקר שנהנתם ! :-)

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
cjns, לא קיבלתי את זה באימייל, ראיתי את זה באיזשהו אתר והחלטתי לשתף אתכם

! :-)

אתה תגיד לי מה קיבלתי ומה לא?:lol::lol::lol:

אני קיבלתי באימייל,ואתה ראיתה באתר אחר..

אפשרי לא?:-D

:wink:

:)
פורסם

CJNS, הבנטלי קונטיננטל GT, ביחס לשאר הרכבים פה, היא בעלת עלות זניחה..

המחיר שלה הוא כמו כמה תוספות במייבאך.. היא אפילו לא מגיעה ל200 אלף יורו.

רק תיקון קטן, זו FLYING SPUR ולא GT

פורסם

2 הערות

בדיוק כמו שהאנזו לא מופיעה בהודעה המקורית בגלל שהיא לא נמכרת יותר, גם הקאררה GT לא אמורה להופיע מאותה סיבה.

המקלארן ה"רגילה" (לא ה-LM EDITION) מגיעה ל-387 קמ"ש.

פורסם
עלות הייצור של בוגאטי ויירון לא עומדת על 7 מליון דולר והיא לא נמכרת במליון דולר.

עלות הייצור של הבוגאטי עולה בקושי 400 אלף יורו. מה שנאמר בזמנו ב"טופגיר" מוסיף בחשבון את עלויות הפיתוח חלקי מספר המכוניות שהקציבו לייצור המכונית (300 כמדומני).

הויירון גם לא עולה מליון דולר, היא עולה מליון יורו + מיסים בהתאם למדינה בה אתה קונה את הרכב.

ממש לא נכון!!!

http://www.autocar.co.il/acolumns/c1493/4135.php

ואני מצטט "נתון מאוד מעניין על רכב זה הוא שפולקסוואגן מפסידה הרבה כסף על כל יחידה מפלצתית כזו סכום רב. למעשה עלות ייצור הרכב עולה על 5 מיליון דולר! "

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

יותר סוסים לא שווה יותר מהירות.

קח סקייליין ממוצעת, דחוף לה טורבו של טנק - 1100 סוסים בקלות. 400 היא לא תסע, אבל 350+- כן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ממש לא נכון!!!

http://www.autocar.co.il/acolumns/c1493/4135.php

ואני מצטט "נתון מאוד מעניין על רכב זה הוא שפולקסוואגן מפסידה הרבה כסף על כל יחידה מפלצתית כזו סכום רב. למעשה עלות ייצור הרכב עולה על 5 מיליון דולר! "

אחלה, אתה מוזמן להמשיך לצטט..

המחיר המוגזם של "עלות הייצור של הרכב" נובע רק מחישוב כלכלי של פולקסווגן של כמה עלה כל הפרוייקט של פיתוח הויירון + ייצור של 300 מכוניות חלקי 300.

עלויות הפיתוח של הויירון היו עצומות ולכן המחיר שנוצר בסוף לכל יחידה יצא אסטרונומי. אבל לא מדובר על עלות החלקים וההרכבה של כל רכב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לא ממש מקוריים מעצבי הפנים של הבנטלי, אה?

יש שם חלק שממש מזכיר לי מאזדה 3.

צודק,ב-2 התמונות אפשר לראות בבירור שלשתיהן יש דשבורד והגה !!!!

מעתיקנים הבנטלי האלה.......

וברצינות עכשיו.......באמת נראה לך שבנטלי צריכים להעתיק ממזדה ?????

תבדוק,אולי תמצא גם איזו פרארי שדומה לטויוטה,אולי הם גנבו להם את העיצוב.....

:wink:

הכל בהומור ידידי.....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם שכחתי להזכיר בהזדמנות ההיא שבנטלי גם העתיקו ממאזדה את הגלגלים בצורתם העגולה, את הדלתות שנפתחות באותה דרך ואת הפנסים שמאירים לאותו כיוון.

ועכשיו, העובדה היא שגם ב-3 וגם בפליינג ספר יש בקונסולה המרכזית אזור עם כפתור עגול שמימינו ושמאלו 6 כפתורים מכל צד, כשהחלק העליון והתחתון של הכפתורים הללו מופרדים ע"י פס (אורות במאזדה וניקל מרהיב בבנטלי).

אז מצטער שציפיתי מרכב כזה לקצת יותר מקוריות. אבל היי, זה רק אני. אני לא רוצה לגרום לכם חלילה להרהר בקניית הפליינג ספר ולגרום לכם לחשוב שיש לכם מאזדה 3 DESIGN :lol::wink:

BU.JPG

• תוכן חדש...