Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

10 המכוניות היקרות בעולם.

אלעדיקו
שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

1.Bugatti veyron 16/41,000,000 €

1%2851%29.jpg

2.Pagani zondaroadster561,000 €

2%2848%29.jpg

3.SSC ultimate aero550,000 €

3%2848%29.jpg

4.Leblanc mirabeau543,000 €

4%2850%29.jpg

5.Saleen s7 twin turbo535,000 €

5%2848%29.jpg

6.KoenigseggCCR458,000 €

6%2840%29.jpg

7.Mercedes SLR McLaren380,000 €

7%2837%29.jpg

8.Maybach 62

376,000 €

8%2839%29.jpg

9.Porsche carrera GT370,000 €

9%2830%29.jpg

10.Maybach 57s362,000 €

10%2840%29.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

לא מדויק. ניתן להשיג את כל הרכבים הנ"ל בגרסת ליסינג תפעולי כל זאת ע"יי וויתור על כמה כריות אוויר וטאסות פלסטיק... בתמורה הרוכש המרוצה יקבל מדבקת תאגיד/חברה+הכנה לדלקן.

לפרטים ניתן לפנות לסוכנות הליסינג הקרובה לביתך...

ועכשיו ברצינות: הידעתם שאת מרבית הרכבים הנ"ל יותר זול לרכוש כחדשה מאשר כמשומשת? הסיבה לכך נעוצה בעובדה שעבור חדשה תיאלץ להמתין בין חצי שנה לשנתיים בערך ואילו משומשת תוכל לרכוש במיידי. לא מזמן באת ביקור בארה"ב ראיתי דילר שמציע למכירה פרארי אנזו משומשת במחיר קרוב ל 900,000 דולר!! מחיר הרבה יותר יקר ממחיר הריטייל, וכן אני יודע שמדובר ברכב שכל האקזמפלרים שלו נמכרו מראש ללקוחות יעודיים, אבל באותו מחירון ראיתי גם פורשה קאררה, מורצ'יאלגו, ופאגני זונדה שעדיין מיוצרות במחיר גבוה ממחירם כחדשות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע עד כמה אפשר להסתמך על המחיר הנתון. למכוניות רבות כגון המיבאך יש רשימת איבזור מפה ועד לשנה הבאה.

כאשר רק האבזור יכול בקלות לשנות את הספרה הראשונה של המחיר הנקוב.

המחירים שהבאת הם לגרסאת הבסיס? או שלגרסה המאובזרת ביותר?

אני גם די בטוח שהמחיר של האבזור המלא של המיבאך הרבה יותר גבוה משל הקונסיואנג לצורך העניין.

למכוניות פאר ניתן להוסיף הרבה דברים. למכונית ספורט אפשר רק להוריד. :)

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי את הבוגאטי ויירון בטופ-גיר, זאת המכונית הכי מרשימה בעולם! 407 קמ"ש - מי היה מאמין שיש מכונית שמגיעה למהירות כזאת! זאת לא מכונית זה מטוס סילון!

אחריה ה- SLR!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לבוגאטי שימוש רב כל כך בארץ,

בהילוך שני אתה כבר צריך להאט.

ובלילה אתה צריך לשכור חמישה סלקטורים מהנמל בתל אביב שישמרו על האוטו.

----

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע עד כמה אפשר להסתמך על המחיר הנתון. למכוניות רבות כגון המיבאך יש רשימת איבזור מפה ועד לשנה הבאה.

כאשר רק האבזור יכול בקלות לשנות את הספרה הראשונה של המחיר הנקוב.

המחירים שהבאת הם לגרסאת הבסיס? או שלגרסה המאובזרת ביותר? לא סגור על זה, זה מה שראיתי והחלטתי להביא לכם. יותר מזה אני לא יודע. (אבל אני חושב שזה מחיר בסיסי, בלי יותר מדי תוספות)

אני גם די בטוח שהמחיר של האבזור המלא של המיבאך הרבה יותר גבוה משל הקונסיואנג לצורך העניין.

למכוניות פאר ניתן להוסיף הרבה דברים. למכונית ספורט אפשר רק להוריד. :)

.....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עלות הייצור של בוגאטי עומד כיום על כ 7 מיליון דולר, ונמכרת רק בכמיליון דולר, זאת כדי לבנות שם לחברה למרות שהם מפסידים כ6 מיליון דולר על כל רכב שהם מוכרים.

ו... איפה רולס-רויס?

ובנוסף יש הרבה חברות קטנות ופרטיות שמייצרות רכבים בהזמנה אישית שהם הרבה יותר יקרים.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עלות הייצור של בוגאטי ויירון לא עומדת על 7 מליון דולר והיא לא נמכרת במליון דולר.

עלות הייצור של הבוגאטי עולה בקושי 400 אלף יורו. מה שנאמר בזמנו ב"טופגיר" מוסיף בחשבון את עלויות הפיתוח חלקי מספר המכוניות שהקציבו לייצור המכונית (300 כמדומני).

הויירון גם לא עולה מליון דולר, היא עולה מליון יורו + מיסים בהתאם למדינה בה אתה קונה את הרכב.

חסרות פה הרבה מכוניות, והמחירים משתנים בין מקום למקום בעולם.

כמו כן, התמונה של הקררה ג'יטי אינה מקורית אלה היא עריכת PHOTOSHOP של איך יראה הרכב לאחר הרכבת קיט ייעודי של חברת שיפורים על הרכב.

לסיום - כל המחירים של המכוניות ברמות האלה (פרט לבוגאטי) בהחלט לא קבועים. אכן לרוב המכוניות הללו יש רשימת תוספות שיכולה להעלות את המחיר בעשרות ומאות אלפים, אבל יחד עם זאת מחיר המחירון הוא רק התחלה..

לאחר ה"מכה" הראשונה שבא המחירים גם קופצים הרבה מעל רק בשביל התענוג להיות אחד הראשונים שיש לו את האוטו, המחירים יורדים הרבה מתחת למחירון.

אני מכיר אדם (גרמני) שקנה CGT חדשה (קיבל אותה עם 12 ק"מ על השעון), עם כמה תוספות, בקרוב ל100 אלף יורו מתחת למחירון הרשמי!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה-GT באמת לא מיוצרת יותר, כבר יותר משנה. פורשה לא עמדו אפילו ביעד שלהם לייצר 1500 רכבים.

הקואניגזג וה-SSC גורמות לי לרוץ ולהחליף תחתונים כל פעם שאני רואה את התמונות...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פורשה ייצרו 1300 רכבים.. וזה אחרי שהם החליטו לבטל ייצור של 250 רכבים.

אכן באמצע הייצור הייתה דעיכה בביקוש, אבל לקראת הסוף הביקוש עלה ולכן החליטו להוסיף עוד 50 רכבים מעבר ל1250 שהיה היעד המשני.

בכל מקרה, הפורשה קררה ג'יטי היא מכונית העל הנמכרת ביותר בעולם, ועל זה אין וויכוח בכלל :)

CJNS, הבנטלי קונטיננטל GT, ביחס לשאר הרכבים פה, היא בעלת עלות זניחה..

המחיר שלה הוא כמו כמה תוספות במייבאך.. היא אפילו לא מגיעה ל200 אלף יורו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...