Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

10 המכוניות היקרות בעולם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיצוב של הבנטלי נקבע הרבה לפני שהמאזדה 3 יצאה לשוק, ככה שנראה לי ש"תפסת" את המעתיקנים הלא נכונים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק תיקון קטן, זו FLYING SPUR ולא GT

האמת שאני בקושי רואה משהו בתמונות שהוא רשם, אבל אם זה כך, אז למיטב זכרוני, הפליינג-ספר זולה יותר מהGT.

(אם כי חווית הנסיעה בה נהדרת.. גם על כבישי הארץ 8):-P:-D:twisted:)

פורסם
אחלה, אתה מוזמן להמשיך לצטט..

המחיר המוגזם של "עלות הייצור של הרכב" נובע רק מחישוב כלכלי של פולקסווגן של כמה עלה כל הפרוייקט של פיתוח הויירון + ייצור של 300 מכוניות חלקי 300.

עלויות הפיתוח של הויירון היו עצומות ולכן המחיר שנוצר בסוף לכל יחידה יצא אסטרונומי. אבל לא מדובר על עלות החלקים וההרכבה של כל רכב.

חישוב כזה, הכולל עלויות מחקר ופיתוח, אינו נחלת VAG בלבד. כך בודקים ומתמחרים כל מוצר שיש בו גורם של השקעה במחקר ופיתוח.

פורסם

discover נניח שפיתוח הוויורן עומד על 100 אלף ועלות החלקים היא 5 אלף. מתוכנן למכור רק 10 כאלו. המחיר שלו 10.5 אלף ליחידה (105/10) למרות שמחיר הרכיבים רק 5 אלף. הויירון נמכרת לפי הדוגמא ב5 אלף שזה פחות מהמחיר שלה, לצורכי מותג.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

מאיפה השטויות האלה??

אם הייתה לה הגבלת מהירות, היא היתה מגיעה ל250-300 קמ"ש.

מה שכן הם אמרו שם, זה שבשביל להגיע ל430 קמ"ש, היא צריכה משהו כמו 100 כ"ס... (לא זוכר את המספרים בדיוק, אבל אני זוכר את ההגזמה בכמות הסוסים)

חוצמיזה שמבנה המכונית המודרנית לא מאפשר לה להגיע למהירויות כאלה. היא פשוט תאבד קשר עם הקרקע, תתהפך, או פשוט תתפרק. בשביל זה יש את הספק-מכוניות-ספק-טיל שעובר את מהירות הקול על היבשה.

גם הצמיגים לא היו מחזיקים מעמד בעוד 15-20 קמ"ש...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

ואחרי כל זהעדיין הייתי הולך וקונה 911 ב 56,000 לירות סטרלינג

ובעניין הויירון.זה מכונית של פולסוואגן וייצרו רק 5 כאלה, ולמרות שהיא עולה "רק" 1,000,000 לירות סטרלינג, עלות היצור שלה היא 4,000,000.

בטופ גיר לקחו אותה למסלול בגרמניה ובדקו אותה, ואכן כמו שבבוגטי הצהירו, היא הגיעה ל405 קמ"ש

x

פורסם

5???

איפה אתה חי??

ידעתם שאם הופכים מכנית פורמולה 1 היא יכולה לסוע על תקרה(גדולה) כי יש לה מלא ספוילרים.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
ואכן כמו שבבוגטי הצהירו, היא הגיעה ל405 קמ"ש

ממש מדהים! במיוחד לאור העובדה שזה לקח לה רק בסביבות האלף ק"מ כדי להגיע למהירות הזו. ראיתי את הפרק הזה, הבחור רעד בכל איבר אפשרי (אפילו הקסדה שלו הזיעה) ויש לו מזל ששום נמלה לא חצתה את המסלול אחרת הרכב היה מאבד אחיזה במאית השניה. מה שווה ה-405 קמ"ש הזה? אלוהים יודע.

פורסם
5???

איפה אתה חי??

ידעתם שאם הופכים מכנית פורמולה 1 היא יכולה לסוע על תקרה(גדולה) כי יש לה מלא ספוילרים.

כמות הספוילרים לא באמת משנה, רק כוח ההצמדה שהם גורמים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
חישוב כזה, הכולל עלויות מחקר ופיתוח, אינו נחלת VAG בלבד. כך בודקים ומתמחרים כל מוצר שיש בו גורם של השקעה במחקר ופיתוח.

לא אמרתי שהוא נחלת VAG בלבד. וזה חישוב נכון כאשר אתה מנסה לבנות מוצר כלכלי. הויירון לא יוצרה כדי להיות מוצר כלכלי אלה משהו הרבה יותר מזה. בשביל זה גם נקבע לה המחיר המופרך של מליון יורו לפני מס.

Iron Horse, הויירון לא נמכרת במחירי הפסד בשביל מותג. כי אם המותג לא יהיה רווחי, מה הוא שווה?

בסופו של יום הפיתוח של הויירון ישמש לכל החברות בקונצרן פולקסווגן ככה שהם עוד יחזירו את עלויות הפיתוח וכמובן שזה גם יאדיר את השם של בנטלי.

לדוגמא, גיר DSG 7 הילוכים שיש בויירון. אז נכון שזה לא בדיוק אותו גיר שיהיה במכוניות אחרות של הקונצרן אבל הפיתוח של הDSG 7 הילוכים לויירון בהחלט עזר בשביל הגרסא הסדרתית שתהיה ברכבי VW, AUDI, SEAT וכו' כבר בשנת 2008.

בסופו של יום אתה יכול להגיד שהם מפסידים על הרכב הזה, אבל זה לא שהם מוכרים אותו בפחות ממחיר עלות.

Pure, לויירון אין הגבלת מהירות. והיא ממש לא יכולה להגיע ל604 קמ"ש, זאת טעות של מתרגמים עילגים של ערוץ "אגו".

GilzZz, הויירון תיוצר ב300 יחידות בתפוקה של 60 יחידות לשנה. עלות של מליון יורו + מס מקומי. טופ גיר הביאו אותה ל407.2 קמ"ש.

GOLF, שטויות. תצפה בפרק שוב. הוא אומר בפירוש אחרי הנסיעה, כשהוא יושב באולפן, שאתה בכלל לא מרגיש שאתה על 400+ קמ"ש. שזה מרגיש כמו דבר סטנדרטי וזה מה שמדהים כלכך ברכב הזה.

שאפילו במהירות של מעל ל400 קמ"ש אתה מרגיש כמו על 200+- במרצדס. דבר שמעיד על איכות הרכב.

איבוד אחיזה? מאיפה אתה מביא את השטויות האלה? אתה נהגת ברכב שאתה יודע איך זה מרגיש בפנים? כי לפי התיאור של מי שנהג ברכב אתה אפילו לא קרוב..

לא לקח לרכב אלף קילומטר להגיע למהירות הזאת, אבל בהחלט לקח לו כמה קילומטרים. אני לא מכיר רכב סדרתי אחר שעושה את זה מהר יותר.. אתה?

ובתכלס, בסופו של יום, גם אם היו לי עכישו 10 מליון יורו לקנות מכוניות, לא נראה לי שהויירון הייתה ברשימה שלי.

• תוכן חדש...