Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

10 המכוניות היקרות בעולם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו כן, התמונה של הקררה ג'יטי אינה מקורית אלה היא עריכת PHOTOSHOP של איך יראה הרכב לאחר הרכבת קיט ייעודי של חברת שיפורים על הרכב.

התמונה היא אכן פוטושופ של אוטו שכבר קיים, Gemballa Mirage GT, עוד EUR 229,800 תוספת מחיר לCGT הרגילה שאתה מביא מהבית לסדנא

http://www.seriouswheels.com/cars/top-2007-Gemballa-Porsche-Carrera-Mirage-GT.htm

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה רוצה, תקנה לאנטיס.

יאיר.

זה בדיוק מה שהוא עשה.. :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
זה בדיוק מה שהוא עשה.. :)

עוד פרק בסדרה של:

אפקט העדר, או, "איך הכבישים נהיו כ"כ משעממים ואפורים".

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

היה לנו אינסוף אפשרויות כמו קורולה, פוקוס, מגאן,אימפרזה,לנטיס,3,6,626,(וזהו) אבל בסוף בחרנו לנטיס.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
טופ גיר זו תוכנית של פלצנים , לא משנה איזה אוטו תביאו מרסדס מקלארן הפלצנים יגידו עליו את כל הרע שאין לו אתה כנראה לא מבין את ההומור המשובח שיש בכל כתבה של ג'רמי קלארקסון וחבריו.כל גימור שהוא לא רולס רויס לא מתקבל על הדעת מה אתה רוצה שהם יגידו ? וואיי איזה יופי הכל, איזה כיף, איזה מושלם... אתה לא חושב שזה היה משעמם ובנאלי ?. ואנשים סתם מעריצים את התוכנית וחושבים שהם יכולים להרשות לעצמם לקנות איזה אוטו בחצי מיליון אני מעריץ את הצילומים, את המכוניות, את ההומור - מה קשורה המחשבה הזאת שאתה מדבר אליה ?? איזה שטויות.(כמובן למנחה יש משכורת יותר טובה מרוב האנשים, והוא רק עושה ביקורות לעצמו כדי שידע מה לקנות) שאיזה משוחד נתן עליה ביקורת טובה או קיבל אחת כזו במתנה בתמורה שיגיד עליה דברים טובים תורת הקומבינה הישראלית המצויה, ברור..מה שהכי מעצבן שאת הדירוג הסופי לאוטו הם נותנים לפי זמן ההקפה במסלול שלהם, מה מעניין אותי אם אני קונה אוטו באיזה מהירות היא נוסעת במסלול המפגר שלהם?! אני קונה אוטו בשביל שיהיה לי נוח לסוע בו מ א' ל ב'.. גם ככה 100% מהנסיעות לא יתרחשו בתנאי המסלול שלהם. ונמאס שהם רק מביאים מכוניות ספורט ומשמיצים אותם ואף פעם לא מביאים מכוניות עממיות!!! לך באמת מתאימה כתבה על פיאט דובלו החדשה.

אני אישית מעדיף לראות הילוך חמישי בדיסקברי הרבה יותר מעניין.

לפי מה שכתבתה גם הילוך חמישי זו תוכנית יותר מדי "אקסטרים".

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לחלום זה בסדר אבל בסופו של עניין אתה רוצה שיבחנו מכוינת שאתה(רוב העולם) יכול לקנות, התוכנית בוחנת רכבים רק לעשירון העליון שיכול להרשות לעצמו מכוניות יקרות. רק הם לוקחים ברצינות את המבחנים כי הם יקנו לבסוף איזשהו רכב-על.

כי בסופו של עניין מה ישתנה בחיים שלך אם אוטו שלא בהיש ידך הוריד 4 מאיות בהאצה מ0-100. מעניין אותי כמה קילומטרים לליטר עושה משפחתי כדי שאני ידע מה מתאים לי לקנות.

מה שאני זוכר שעיצבן אותי זה שלפני כמה עונות, ב.מ.ו הוציאו עיצובים חדשים לכל הסדרות, ולפי דעתי ודעת אנשים שדיברתי על האוטו האוטו היה מדהים מבחינת העצוב. ורק הם: מה זה הפנסים האלה מי יקנה את הזוועה הזאת?, המעצב נרדם באמצע... ואנשים שרואים את התוכנית מושפעים ומתחילים לחזור על השטויות שהמנחה אומר.

ורובכם אם לא כולכם אומרים "אנחנו אוהבים את ההומר" מה מצחיק בתוכנית הזאת?(חמור מאיץ יותר מהר מהמרצדס הזאת חה חה) תראה שלום אסייג וזהו.

פורסם

דבר ראשון, הרבה לפני שראיתי את התוכנית, כבר כשפורסמו התמונות באינטרנט של הרכב - חשבתי שהוא מכוער.

גם הסדרה 7 וגם הסדרה 1. הסדרה 5 דווקא נראית טוב, והסדרה 3 סבירה.

טופ-גיר מאז ומעולם התעסקה במכוניות מיוחדות, יקרות ויוקרתית. מידי פעם הם מכניסים מכוניות קצת יותר "עממיות" כמו פורד מונדיאו.

אבל בשביל מבחן ברכבים כאלה אתה פשוט יכול ללכת לסוכנות ולעשות נסיעת מבחן. קח את המכונית הזאת, קח את המכונית השניה - מה שתעדיף, תקנה.

אנשים שבאים לראות את טופ גיר באים לראות איך זה מכוניות שסביר להניח שהם לא יוכלו להרשות לעצמם. זה כל ה"קסם" של התוכנית הזאת.

לפי מה שזכור לי גם "פיפת' גיר" לא בדיוק נמנעים מהשוואות בין SLR למקלארן F1..

לסיום, הפלח שוק הבריטי של מכוניות כמו פרארי, פורשה, למבורגיני, לוטוס ושאר המכוניות הנבחנות הוא הרבה יותר גדול מאשר בארץ.

בין היתר כי ההכנסה הממוצעת בבריטניה גבוהה מזו בארץ וגם כי יש להם חינוך מוטורי עדיף ומתקדם בעשרות ומאות שנים לעומת מדינות אחרות בעולם.

בריטניה, אם אני זוכר נכון, היא עדיין המדינה בה נמכרות הכי הרבה מכוניות ספורט ביחס לכמות האנשים.

וכיוון שטופ-גיר היא תוכנית בריטית, לא כלכך מעניין אותם שברוך אבוטבול מישראל לא יכול להרשות לעצמו פורשה.

פורסם
אנשים שבאים לראות את טופ גיר באים לראות איך זה מכוניות שסביר להניח שהם לא יוכלו להרשות לעצמם. זה כל ה"קסם" של התוכנית הזאת.

סבבה אז תפסיקו להגיד ההומור שבתוכנית, אין שום דבר מצחיק שם.

אבל עדיין סוד הקסם הוא אולי לקנא או אולי לשמוח בשביל אחרים, מוזר בשבילי. כמו להכנס לסוכנות יוקרה ולהגיד "אני רק מסתכל", המוכר לא יקח אותך ברצינות ויסתכל עליך במבט מתנשא של "תעוף מפה זה לא מוזיאון". זה מה שאני חושב על המוכרים בטופ גיר שקובעים חלק ממכירות הרכבים, הם לא לוקחים את הקהל ברצינות .

בפרק אחד הם הראו את החניה של הקהל והתחילו לצחוק על המכוניות שלהם.

אני לא יודע מה יפה בזה אבל אם מישהו עשיר בא לי עם הgt שלו ומתחיל לצחוק על האוטו שלי בין היתר בגלל שלי אין משכורת של מנחה בBBC ואני לא יכול להרשות לעצמי את מה שהוא יכול... הייתי עושה אומנות על האוטו שלו.

אבל היי זה מה שמצחיק בתוכנית לא...

פורסם

סוס הברזל , ( אני חייב לציין שהניק שלך יותר מגוחך משלי . סחטיין )

אתה לא מסוגל לקבל דעות שמנוגדות לקו המחשבה שלך . אי אפשר לנהל דיון ככה .

אתה צריך להתבגר כנראה .

נ.ב.

הבמוו 1 ו 7 באמת מכוערות . אחלה של מכוניות , אבל מכוערות .

אבל בניגוד אליך , אני מסוגל להבין שאתה חושב שהן יפות , מפני שאני מאמין שישנם אנשים שיש להם טעם קלוקל יחסית בעיצוב .

זה כי אני בוגר .

אני כבר בן 17 ועדיין רואה פינוקיו . אבל אני בוגר .

אני אפילו יכול לראות תכנית הומור כמו TOP GEAR ולהבין שמבחן כמו S4 מול זוג מטפסי הרים יכול להסביר לי קצת על המכונית וגם לגרום לי לחייך בו זמנית . מטורף .

התכנית לא קולעת לטעם שלך ?

אז אל תראה אותה , קיבינימט . לא זכור לי שטענת שמכריחים אותך לצפות בה .

כשתממן את התכנית , תוכל לפטר את המגישים ומבחינתי גם את המאפרת .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

יש לך כנראה הומור בריא, בטח כשאתה רואה "ארץ נהדרת" אתה בוכה מרוב צחוק.

מה גרם לך כ"כ לחייך בתחרות בין רכב שטח למטפסי הרים?

פורסם

אתה יכול בבקשה להסביר לי מה מצחיק בלצחוק על מכוניות של אנשים, ולהעמיד פנים שלך אין מכונית דומה או זהה לזאת שהוא צחק עליה.(בכל מקרה חפרנו בנושא)

למה רולס רויס לא נכנסה לtop10 ?

פורסם

כי היא לא מספיק יקרה :)

פורסם
יש לך כנראה הומור בריא, בטח כשאתה רואה "ארץ נהדרת" אתה בוכה מרוב צחוק.

אני הייתי מהמר שאתה הוא זה שצוחק מהבדיחות (הבד"כ מעוד רדודות וחסרות כל סטירה אמיתית) בארץ נהדרת :wink:

אבל באמת שהוויכוח הוא מיותר.

אם אתה לא אוהב את חוש ההומור (הנהדר והשנון) של טופ גיר לא קרה שום דבר. לא לך, בטח לא לנו ובטח שבטח לא לג'רמי קלארקסון שבעונה הבאה ימשיך לנהוג ולצחוק כל הדרך אל הבנק (האמת, מגיע לו !).

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...