Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

10 המכוניות היקרות בעולם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

GOLF, שטויות. תצפה בפרק שוב. הוא אומר בפירוש אחרי הנסיעה, כשהוא יושב באולפן, שאתה בכלל לא מרגיש שאתה על 400+ קמ"ש. שזה מרגיש כמו דבר סטנדרטי וזה מה שמדהים כלכך ברכב הזה.

שאפילו במהירות של מעל ל400 קמ"ש אתה מרגיש כמו על 200+- במרצדס. דבר שמעיד על איכות הרכב.

איבוד אחיזה? מאיפה אתה מביא את השטויות האלה? אתה נהגת ברכב שאתה יודע איך זה מרגיש בפנים? כי לפי התיאור של מי שנהג ברכב אתה אפילו לא קרוב..

לא לקח לרכב אלף קילומטר להגיע למהירות הזאת, אבל בהחלט לקח לו כמה קילומטרים. אני לא מכיר רכב סדרתי אחר שעושה את זה מהר יותר.. אתה?

א. לא צריך לנהוג בשום רכב כדי לדעת מה יכולה להיות תוצאה של הטעות הכי קטנטונת במהירות כזו.

ב. מה הגאווה שהרכב מאיץ למהירות כזו תוך זמן קצר שכזה? מי באמת מגיע למהירויות כאלה במציאות? אה נכון שכחתי, אף אחד חוץ מהחבר'ה של טופ-גיר...

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

א. אז מה שאתה אומר על הויירון אפשר להגיד על כל מכונית אחרת שמגיעה למהירות הזאת. אותם כוחות שפועלים ב400 קמ"ש פועלים גם ב350, 300, 250, 200 ו150 קמ"ש (אם כי בחוזק שונה).

ב. מישהו באמת מגיע למהירויות של 350 קמ"ש? של 300 קמ"ש? של 250 קמ"ש? של 200 קמ"ש? אולי לא אנשים שפויים, לפחות לא בארץ..

אבל אני מכיר אזרח גרמני שנוסע מהבית למשרד כל יום מרחק של קרוב ל200 קילומטר באיזור השעה.

אז אולי ה407 קמ"ש לא באמת הכי משמעותי וחשוב, אבל ברגע שזה יותר מהיר מהפרארי שמגיעה ל330, ומהקוניגסג שמגיעה ל390, אז בוגאטי עשו את שלהם.

גם אם סביר להניח ש99 אחוז מקוני הרכב לא יגיעו אפילו קרוב למהירות הזו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כשאר קונים רכב שמגיע למהירויות כאלה, המטרה היא לא להגיע למהירות הנ"ל.

המטרה היא להגיד "הרכב שלי הוא הכי מהיר!"

זה בעצם כמו להגיד "שלי הכי גדול!" רק במפרוש של "אני יכול לקנות את ההכי מהיר".

מי שהיה מחפש רכב אקזוטי היה קונה למבורגיני או פורשה, הבוגאטי נועדה רק כדי להראות שאתה יכול..!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
ממש מדהים! במיוחד לאור העובדה שזה לקח לה רק בסביבות האלף ק"מ כדי להגיע למהירות הזו. ראיתי את הפרק הזה, הבחור רעד בכל איבר אפשרי (אפילו הקסדה שלו הזיעה) ויש לו מזל ששום נמלה לא חצתה את המסלול אחרת הרכב היה מאבד אחיזה במאית השניה. מה שווה ה-405 קמ"ש הזה? אלוהים יודע.

אני מכריז בזאת על מכונית על עם צריכת דלק של סקסו דיזל.

פורסם

טופ גיר זו תוכנית של פלצנים , לא משנה איזה אוטו תביאו מרסדס מקלארן הפלצנים יגידו עליו את כל הרע שאין לו.כל גימור שהוא לא רולס רויס לא מתקבל על הדעת. ואנשים סתם מעריצים את התוכנית וחושבים שהם יכולים להרשות לעצמם לקנות איזה אוטו בחצי מיליון(כמובן למנחה יש משכורת יותר טובה מרוב האנשים, והוא רק עושה ביקורות לעצמו כדי שידע מה לקנות) שאיזה משוחד נתן עליה ביקורת טובה או קיבל אחת כזו במתנה בתמורה שיגיד עליה דברים טובים.מה שהכי מעצבן שאת הדירוג הסופי לאוטו הם נותנים לפי זמן ההקפה במסלול שלהם, מה מעניין אותי אם אני קונה אוטו באיזה מהירות היא נוסעת במסלול המפגר שלהם?! אני קונה אוטו בשביל שיהיה לי נוח לסוע בו מ א' ל ב'.. גם ככה 100% מהנסיעות לא יתרחשו בתנאי המסלול שלהם. ונמאס שהם רק מביאים מכוניות ספורט ומשמיצים אותם ואף פעם לא מביאים מכוניות עממיות!!!

אני אישית מעדיף לראות הילוך חמישי בדיסקברי הרבה יותר מעניין.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
טופ גיר זו תוכנית של פלצנים , לא משנה איזה אוטו תביאו מרסדס מקלארן הפלצנים יגידו עליו את כל הרע שאין לו.כל גימור שהוא לא רולס רויס לא מתקבל על הדעת. ואנשים סתם מעריצים את התוכנית וחושבים שהם יכולים להרשות לעצמם לקנות איזה אוטו בחצי מיליון(כמובן למנחה יש משכורת יותר טובה מרוב האנשים, והוא רק עושה ביקורות לעצמו כדי שידע מה לקנות) שאיזה משוחד נתן עליה ביקורת טובה או קיבל אחת כזו במתנה בתמורה שיגיד עליה דברים טובים.מה שהכי מעצבן שאת הדירוג הסופי לאוטו הם נותנים לפי זמן ההקפה במסלול שלהם, מה מעניין אותי אם אני קונה אוטו באיזה מהירות היא נוסעת במסלול המפגר שלהם?! אני קונה אוטו בשביל שיהיה לי נוח לסוע בו מ א' ל ב'.. גם ככה 100% מהנסיעות לא יתרחשו בתנאי המסלול שלהם. ונמאס שהם רק מביאים מכוניות ספורט ומשמיצים אותם ואף פעם לא מביאים מכוניות עממיות!!!

אני אישית מעדיף לראות הילוך חמישי בדיסקברי הרבה יותר מעניין.

טופ גיר היא תוכנית בידור, ואת המשימה הזאת היא עושה מעולה. פשוט מצחיק וכיף לצפות בה.

מה אתה מתלונן? הרי ידוע שכל "המבחנים/תחרויות" שהם עושים הם מגוחכים. קח לדוג' את המבחן של הקאיימן S מול הSLK, מי נפגעת הכי פחות מכדורי-לייזר של יחידת הקומנדו של צבא בריטניה בזמן נסיעה בתוך כפר מדומה. נראה לך שבגלל שהSLK ניצחה היא יותר טובה? בולשיט, הם סתם עושים את זה בשביל לבדר את הקהל. התוכנית לא מתיימרת להיות פלס כל העונה ולהביא מבחנים יבשים ומשעממים. ותכל'ס, טוב שזה ככה.

ואם אתה מחפש רכב שיהיה לך נוח בו לעבור בין א' לב', אז מה אתה בכלל רואה את התוכנית הזאת, או משתתף פעיל בפורום הזה?!

כולנו פה סוגדים למכוניות שהם ההפך הגמור מ"להביא אותך מא' לב' בנוחות"

כי אחרת הייתה לנו רק מכונית אחת, שהיא הייתה הכי נוחה וזהו.

ולגבי המכוניות העממיות, ראית יותר מפרק אחד של טופ גיר?! כי אחרת לא היית מקשקש את השטות הזאת. כל פרק יש מינימום שתי מכוניות עממיות. וברוב הפעמים יש להם מבחנים "שימושיים".

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

מחזק את מה שYAIROS אמר,

למשל הפרק שבו הם הופכים מכונית רגילה למכונית אמפיבית. הפרק הזה מאוד עזר לאנשים פשוטים כמונו. עכשיו כשאני ארצה לקנות גם רכב וגם סירה אני אדע שאני יכול לקנות פשוט גרוטאה אחת ולשפר אותה קצת!

מאוד תורם לכיס ולידע האישי שלי!

פורסם

לא מסכים איתכם, הם כל הזמן מבביאים רק את הדגמים הטובים ביותר, פעם ב מביאים 1.6 או 2.0 .

YAIROS

כולנו פה סוגדים למכוניות שהם ההפך הגמור מ"להביא אותך מא' לב' בנוחות"

אתה סדיסט?מזוכיסט?

אני רוצה לסוע מ א' ל ב' בנוחות אני לא רוצה לסבול בנסיעות, וכל אחד קונה את הנוחות שלו לפי מה שנוח לו ,מה שהוא מרגיש ולפי עומק כיס.

ואני אפרט נוחות- מזגן טוב, מנוע חזק שיקח בעליות, נוחות ישיבה, בטיחות(גם תאונה צריכה להיות נוחה), ציוד נלווה המקל על הנסיעה(בקרת שיוט, HOLD ,ABS וכד')

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
אתה סדיסט?מזוכיסט?

אני רוצה לסוע מ א' ל ב' בנוחות אני לא רוצה לסבול בנסיעות, וכל אחד קונה את הנוחות שלו לפי מה שנוח לו ,מה שהוא מרגיש ולפי עומק כיס.

ואני אפרט נוחות- מזגן טוב, מנוע חזק שיקח בעליות, נוחות ישיבה, בטיחות(גם תאונה צריכה להיות נוחה), ציוד נלווה המקל על הנסיעה(בקרת שיוט, HOLD ,ABS וכד')

לא.

אבל יש דבר שנקרא הנאה מנהיגה.

אם אתה רוצה להגיע בנוחות מא' לב', בבקשה, תקנה את האוטו שהכי מתאים לך.

אבל אני, ואני מניח שגם כמעט כל חברי הפורום הזה, מעדיפים להגיע מא' לב' עם מכונית שכיף לנהוג בה, וזה לא אומר שהיא חייבת להיות לא נוחה, או ללא אביזרי בטיחות וללא מזגן. יש המון מכוניות שהן גם נוחות, גם מפנקות וגם יודעות לתת רגש לנהיגה בהן, הדוג' הכי טובה שעולה לי כעת היא ה306. אתה רוצה, תקנה לאנטיס.

אם כולם היו חושבים כמוך, היה לנו עולם משעמם מאוד. וטוב שיש את ה"מזוכיסטים" שרוצים גם להנות קצת מהחיים.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
אתה לא חייב להסתכל בתכנית , לא מבין למה אתה מתרעם .

יאשה, כנראה שלא הבנת אותי. אני מת על התוכנית, והערה הנ"ל נכתבה במלוא ההומור הגרוע (כנראה) שלי :-P

פורסם

אצלי ההומור יותר גרוע . תהיה רגוע .

אני ישבתי היום לראות פינוקיו , ברגע שהראו שהוא פתר את בעיית הלימודים שלו ע"י קשירת הרגליים לכסא , זה גרם לי לבכות מרוב צחוק .

אז כמו שאמרתי , אצלי המצב גרוע יותר .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אצלי ההומור יותר גרוע . תהיה רגוע .

אני ישבתי היום לראות פינוקיו , ברגע שהראו שהוא פתר את בעיית הלימודים שלו ע"י קשירת הרגליים לכסא , זה גרם לי לבכות מרוב צחוק .

אז כמו שאמרתי , אצלי המצב גרוע יותר .

:oops:ועוד חשבתי שאני היחידי שרואה את זה...

:)

• תוכן חדש...