Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

עזרה בפענוח בדיקה (גולף GTI)


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש פה בפורום...

קיבלתי המלצה עליכם מכמה אנשים.

בכל אופן לא מזמן עשיתי בדיקה לגולף GTI מודל 2002.

הבוחן אמר שאין בעיות והמנוע מצויין.

בדף הראשון לא נרשמו בעיות כלשהם חוץ מסריטות או כיפוף פח.

 

אבל אני עדיין מתלבט!

 

רציתי חוות דעת שלכם על תוצאות הבדיקה:

 

האם הקומפרסיה חלשה?

 

11

11

11

14

MAXIMUM = 14

MINIMUM = 11

DIF. = 3

 

ENGINE RPM = 333 RPM

START CONSUMPTION: 102.5 AMP

END CONSUMPTION: 103.5 AMP

LOAD DURATION: 3.77 SEC

 

15 15 15 0 15 15 0 13

15 16 2 15 15 15 15 0

16 14 14 2 15 16 1 13

14 15 15 15 13 14 14 15

 

תודה :-):-)

פורסם

מבחינת שינוי קומפרסיה הערך תקין מה שמעיד על קומפרסיה בגדול טובה מאוד. השאלה היא למה הערכים של הקופרסיה נמוכים כאלה? אולי אחרים יוכלו לעזור. לפי מה שידוע לי ב-20VT יחס הדחיסה נמוך. אך אין לי מושג מה הערכים הנורמלים ברכבים מודל 2002... בנוסף לא מצויין באיזה יחידות מידה הערכים מופיעים?

פורסם

אני בדקתי את האיביזה טורבו, (אותו מנוע כמו ב GTI ).

וכתוב:

לחץ דחיסה לא זהה- לתקן (21 22 19 20)

מינ' 19

מקס' 22

 

הבוחן (מכון מבדק) אמר שמותר הפרש של עד 2 בין מקס' ומינ' ואצלי יצא הפרש של 3.

פורסם

מה שהבוחן אמר ממש לא נכון. ההפרש המקסימלי הוא 6. מה גם שבדקתי את העניין ומסתבר שבדיקת קומפרסיה כזאת כמעט ולא משקפת את המצב האמיתי, או בקיצור היא עבודה בעניים. זאת בדיקת התנגדות חשמל והיא נמדדת ביחידות AMP, בדיקה כזאת מושפעת מכלכך הרבה גורמים שלא בהרכח קשורים למצב המנוע.

בכל מנוע יש הבדלים אפילו ברכבים שיוצאים מהחברה.

בבדיקה כזאת הנתונים הם שלרוב צריך לשים לב הם הרושם של הבוחן(הדפים הראשונים). הבדיקה הזאת אולי תשקף בעיות כאשר יהיו שינויים מאוד משמעותיים.

 

בדיקה נכונה יותר היא בדיקת "לחץ הפוך" שכבר לא מבצעים במכוני הרישוי (שאני מכיר לפחות).

×
×
  • תוכן חדש...