Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שלא שמע ולא ידע היום בכביש ירושלים -ת"א התרחשה תאונה. נהג משאית דרס מכונית פרטית כמו טנק.

החדשות הלא מפתיעות שלנהג יש 190 עבירות תנועה קודמות.

מופז!!!!! תתעורר!!!

http://news.walla.co.il/?w=//1152037

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3436267,00.html

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השם ישמור אותנו מדברים כאלה

למה לא עושים משהו נגד אנשים כאלה?!

צריך לחכות לדבר כזה שיקרה כדי שמשהו יזוז במדינה הזאת?!

נהייה מפחיד כבר בכבישים של המדינה הזאת!

אלעד

פורסם

תאונה בה מעורבת משאית היא בדרך כלל גם הכותרת של מחר. משאית היא מסה קטלנית.

הנטייה היא מיד להאשים את נהג המשאית , גם אם לא יודעים את כל פרטי התאונה.

למרות זאת, על פניו נראה כי אי שמירת מרחק היא הגורם לתאונה ואז כמובן נהג המשאית אחראי עיקרי לתאונה.

190 עברות הם עניין רציני גם לנהג המבלה את רוב זמנו מאחרוי ההגה.

נכון שהרבה מהם הן עברות טכניות (שאין לזלזל בהם) ולאוו דווקא עברות חמורות, אך עדיין מקומם לחשוב שאישיות הזלזלת כל כך במקצוע הנהיגה אוחזת ומובילה עשרות טונות החולפות במהירויות עצומות ממש כאן לידינו.

את הדין הלוואי ויתן הפעם אותו אחד (יש כזה?) שאיפשר לאותה אישיות חסרת אחריות לנהוג על כלי המשחית הזה.

פורסם

אייזיק, מדבריך אפשר לומר שאתה טוען שלא תמיד בעלי המשאיות אשמים.

אתה יודע מה, נכון צודק. אבל יחס התאונות שבהם מעורבות משאיות לכמות המשאיות שעל הכביש הוא קטסטרופלי.ולכן רוב רובן של התאונות שבהן בעורבות המשאיות, נהגי המשאיות אשמים.

190 עבירות!!! זה לא יאומן!!! צריך להגיש נגדו כתב אישום על רצח לא פחות.

ובכלל אחרי 10 עבירות תנועה, להחרים את הרכב שבו ביצע את העבירה ה10, למכור אותו תחת מכרז של המדינה. ולשלול לצמיתות את הרשיון! נמאס מהסלחנות של מערכת המשפט.

שאלה של מתחכם: אבל אם העבריין יקח את האוטו שלי, מה אני אשם שהוא עשה עבירת תנועה באוטו שלי??

תשובה: אל תתן לאנשים עם עבירות תנועה לנהוג ברכב שלך.

פורסם

אני מתבייש שזהו שר תחבורה במדינתנו, שמה שמעניין אותו הוא להעלות את הנה המלווה לנהגים החדשים ל-60 שנה

ולהציב עוד 5 מיליון מצלמות מהירות. והכי גרוע- לחשוב שזה יפתור את בעיית ההרוגים.

אני כולי נסער לשמוע על מקרה המוות הזה שנגרם כולו בידיו הגלויות של שר-תחבורתינו.

לשים אדם כזה בתור שר תחבורה - זה כמו לשים ורטרינר לטפל בבן-אדם במצב אנוש. אין כל היגיון!

חבל שאדם כזה, שר התחבורה, לא באמת קורא כתבות כמו אלו, ומתעלם מהן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=169068

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

עברייני תנועה שהנהיגה היא עצם פרנסתם (נהגי מוניות, משאיות וכו') תמיד מקבלים "הנחות" בבית משפט (מצב כלכלי קשה וכו' וכו'), במיוחד עם יש עו"ד טוב.

דבר כזה לא צריך לקרות.

ולגבי נהג המשאית במקרה הנ"ל, אני לא מבין איך נהג עם 190 עבירות תנועה עדיין מסתובב על כבישי ארצנו. מה עם הנקודות שהוא צבר?

צריכה להיות הגבלה מסוימת בכמות העבירות "המותרת" בשנה בדומה לנקודות. ביצעת 5 עבירות בשנה - תעשה טאוריה מחדש, ביצעת 10 - תעשה טסט מחדש וכו'.

פורסם

רק ביום חמישי אחה"צ ראיתי משאית שנכנסה בהונדה סיוויק ליד גשר המיתרים בי-ם. הגיעו כבאיות לחלץ את האנשים. כנראה הדלתות בהונדה התעוותו להן.

מופז, תתפטר, ומהר!

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אבל מה שמטריד לא פחות היא העובדה שכמעט כל תגובה לתאונה שכזו , מיד מסיתה את הזרקורים אל מופז וחבריו. (ובהחלט בצדק).

אך כמי שמכיר היטב את רוח הנהג הממוצע ( שזה בעצם אנחנו) ,ידוע לי שרובנו לא שומרים מרחק כנדרש ורובנו מרשים לעצמנו לשוחח בטלפון (ושאר הסחות דעת) ועוד ועוד..

התאונה הנ"ל יכולה להיות מנת חלקו של כל אחד מהפורום הזה (חס וחלילה) היום מחר ועכשיו .

כשזה קורה לאחר ,כולם מזועזעים מטיפים ומבקרים, אך מחר (או היום) כשנצא וכרגיל לא נשמור מרחק מספק, צירוף אירועים מסויים עלול להביא אותנו בדיוק לאותו מצב .

לכן, את רוב האנרגיה והביקורת רצוי שנפנה בעיקר אל עצמנו . זה הכי יעיל וזה בעיקר מה שישמור עלינו .

פורסם

צריכה להיות הגבלה מסוימת בכמות העבירות "המותרת" בשנה בדומה לנקודות. ביצעת 5 עבירות בשנה - תעשה טאוריה מחדש, ביצעת 10 - תעשה טסט מחדש וכו'.

החישוב שלך מוטעה.

נניח שהנהג הוציא רשיון בגיל 18, היום כתוב שהוא בן 55. 37 שנים על ההגה. 190 עבירות תחלק ל37 שנים יצא 5 עבירות לשנה.

אז מה שהצעת זה שכל שנה הנהג שלנו יעשה תאוריה. לא תודה!

10 עבירות תוך 4 שנים, 4 שנים בלי רשיון+קנס, עבודות שרות וכד'.

יש מדינות הדוגלות בשיטת הרמזור.

גנבת פעם אחת- אפשר לשקם לא נורא.

גנבת פעם שניה- משפט קנס/ עבודות שרות.

גנבת פעם שלישית- 25to life

עברת פעמיים על חוקי התנועה- נסלח

עברת 5 פעמים- קנס/עבודות שרות

עברת 10 פעמים- תגיד שלום לרשיון, לאוטו, ותשב חודשיים בכלא תחשוב על איך שאתה נוהג.

פורסם

מה קשור מופז? מופז דיבר עם הרוצח הזה אישית ואמר לו "אחי תיסע אני מוותר לך"?

המשטרה אחראית ליישם את החוקים של עצמה. 190 עבירות קודמות זה 200% שהבן אדם ירצח! כשהשוטרים עצרו אותו בעבירה ה-50 הוא היה באחריותם! לא מופז ישב בניידת! השוטרים בחרו לתת לו להשאיר את הרשיון אצלו. האשמים הם השוטרים שעצרו אותו כשביצע את העבירה ה-189 שלו ונתנו לו לחזור לשבת מאחורי ההגה.

פורסם

נזכרתי בשרשור הזה מלפני יותר משנה ובו היה "ויכוח" קטן ביני לבין שמר :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=115028&highlight=%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA&page=3

הנושא אומנם לא היה תאונות דרכים .

אני מצטט ציטוט חלקי:

MOTIOZ כתב:

המצב היה שונה ,הדברים היו יותר ...איך אגדיר אותם שתבינו אותי הכי טוב,הדברים היו יותר "פשוטים" ,לא היו כריות אויר ,המכוניות המשפחתיות לא היו מהירות כל כך ובטח לא בטיחותיות כמו היום, ובכל זאת לא הייתה כמות כזו של תאונות עם פצועים והרוגים. .

התגובה שקיבלתי :

"היו יותר פצועים והרוגים באופן יחסי. יותר למספר הרכבים, יותר למספר התאונות ויותר יחסית לקילומטרז'. הרבה יותר."

אני עדיין לא מסכים איתה.

הכמות והתדירות של התאונות לא נתפסות .אין מילים....

פורסם

כמו בויכוח ההוא, כמה טוב שאתה לא נותן לעובדות לבלבל אותך.

תעיף מבט במסמך הבא: http://www1.cbs.gov.il/shnaton57/download/st24_21.xls

למרות גידול מתמיד באוכלוסיה, במס' הרכבים ובנסועה, ישנו קו מגמה ברור ומוחלט של ירידה בכמות הנפגעים, גם אבסולטית וגם יחסית.

אפשר היה להוריד יותר, אבל בבואך להתווכח, דע את החומר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני חושב שיש כאן בעיה , בלי לדעת ובלי לשפוט אף אחד מהמעורבים בתאונה , אבל עלי לציין שראיתי כמה פעמים איך שאנשים נכנסים לפני משאית כי הם רוצים לעקוף/לחתוך מישהו , ואנשים פשוט לא מבינים שלעצור משאית זה לא דבר פשוט , ואתה צריך לוודא שהנהג רואה אותך וסופר אותך . כי סוף כול סוף גם הוא בנאדם , ואם הוא מתבונן לצד השני כי הוא רוצה לעקוף , ואתה בדיוק נכנס לו ליד הגלגלים , יש סיכוי גדול שהוא כן יעלה עליך ולא באשמתו .(או אשמה תורמת גדולה מצד הנהג שנכנס לנתיב ).

ועם כול הכבוד מישהו שנוהג 20-30 שנה בנסועה כ"כ גדולה כמו שעושה נהג משאית , מאוד יתכן ויהיו לו המון עבירות . אל תשכחו שאחרי X עברות אם אתה עושה קורס הן נמחקות , וכך אולי להמון אנשים יש רשימת עברות טכניות כאורך הגלות , מבלי שמישהו יחשוב שצריך להכניסם לכלא .

אז נכון זו תאונה חמורה , אבל היגיע הזמן שלא כול עליהום של התקשורת , ינופח גם כאן למימדים של צליבה ,ושל להרוג אותו או להכניסו לכלא ,ועוד עונשים שאנשים כאן החליטו עליהם בהתלהמות על המקלדת . אני ממש לא בטוח שגליון ההרשעות/עברות טכניות של חלק לא קטן מחברי הפורום לא יראה יותר גרוע אחרי נסועה כזו . אז מספיק עם ההתלהמות כול פעם שקורית תאונה עם נפגעים והעיתונאים הסמרטוטרים מנסים להפוך את זה לחדשות ע"י שימוש סנסיוני ברמת העברות שלו .

ולפני שתחליטו שזה משום שיש לי היכרות או משהו עם מישהו , אני מודיע שאין לי שום קשר לכך . הבעיה היחידה שלי היא , שברגע שכולם הולכים על העבירות וצורחים על מופז בגלל זה , יש לגיטימציה לא לעשות מה שבאמת צריך לעשות

בברכה יהודה

פורסם

פרידמן צריך להורות לשים את שם השופט האחרון ששפט את הנהג הזה בגדול לרוחב כל הדף הראשון/המסך.דמם בראשו.הגיע הזמן שייתנו כאן אחריות אישית . לא רק הש.ג.,- כל הפועלים מטעם המדינה .-שוטרים,פרקליטים ושופטים גורמים לקטסטרופות ולא נותנים דין.- לא יהיה שום שינוי אם ימשיכו להיות חסרי פנים מאחרי "המדינה "."רשויות האכיפה"." מערכת בתי המשפט" ושאר הגדרות אמורפיות בכוונה ובזדון. דין אישי למי שגורם לנו לחיות בג'ונגל. ופסק דין מוות לרוצחים.- רבים מהם עולים ברמת החיים ב10-15 שנה שמבלים בכלא . רבים חוזרים לפשוע . רבים אחרים עוקבים אחריהם ומסיקים שהפשע כדאי בישראל.- וזה נכון. צריך מנהיג כדי לעשות לזה סוף . סטלין-בריה-אטהטורק ודומיהם.

• תוכן חדש...