Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עובי העץ שצריך להיות כדי לבצע הגבהה מרמקול 6.5" ל 6*9 שיושב על המגש ?

זה הכל

תודה מראש :)

יעקב.

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני מעריך שמ-15 מ"מ ומעלה יעשה את העבודה.

רק לא סיבית! MDF הכי מומלץ, אם אין אז סנביץ' או מלא.

מתחדשת*

פורסם

תלוי בגובה שאתה צריך.

תחזיק את הרמקול באוויר ותראה איזה גובה צריך. אם יש דיפון שים לב שההגבהה לא מפריעה לסגירה שלו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ואם החור המקורי קטן יחסית והוא בגודל המגנט או קצת יותר גדול של ה 6X9 שיוכנס ובלבד,

הרי שיהיו בעיות לתזוזת האוויר, גם אם הביצוע יראה יפה, כלומר, סאונד לקוי תדרי באסים מעוותים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה לכולם .

רק איך אני יכול לוודא שאני לא "סותם" לרמקול את האוויר ?

האם סוג העץ ישנה לי את סוג הסאונד ?

תודה רבה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
תנסה אולי להתקשר לפירוקיות באיזור שלך. תשאל אם יש להם מגש אחורי שלם או מוכן לשש על תשע.

יחסוך לך הרבה כאב ראש. והמחיר לא אמור להיות מוגזם מדיי.

אני חייב להתחיל לנסות לעשות לבד.

אחרי הכל מחכה לי כאב ראש יותר גדול באוטו שלי.

כנראה אני מזמין 3 way של dls

+ להכניס רדיו דיסק / די וי די , באוטו S40 01

רדיו דיסק דוד שלי יכול לעזור לי.

השאר זה כאב ראש שלי , כמובן שהעזר בכמה אנשים אבל בתכלס הרוב זה אני .

בנתיים אני מחכה למכונה שחותכת את העץ (שאבא יחזור מהעבודה :) )

שוב תודה רבה על העזרה ,

רק אם אפשר לשאול :

"האם סוג העץ ישנה לי את סוג הסאונד ?"

כי העץ שיש לי עכשיו הוא לא MDF :(

תודה רבה

יעקב

פורסם

אופסית אני חושב שהעץ שלי הוא סיבית

אבל העובדה שהרמקולים לא ישמיעו חזק אולי תשנה את המצב ?

זה זוג פניונר דיי ישנים , לא מוגברים ע"י משהו חזק במיוחד . ע"י ה hu

וגם לא בגישור כי ה Hu מגביר גם את הקדמיים .

זאת לא צריכה להיות מערכת חזקה בכלל , אמא שלי שומעת רק רדיו .

67784465vy5.jpg

זה סיבית ?

תודה רבה

יעקב

פורסם

תודה רבה :)

עוד שאלה , שכבר קשורה למערת שתורכב ברכב שלי

יכול להיות שראיתי סאבוופר של מורל לאוטו ???

הם לא מייצרים כאלה לרכב נכון ?

בברכה ותודה

יעקב

פורסם

ואיי אני חייב לשמוע אותם .

יש לי סאב בייתי של Morel ואני נהנה מכל שניה שהוא מנגן !

לא נדבר על המערכת קולנוע.

יאללה שיביאו אותם כבר לארץ !

יעקב

פורסם

אתה יודע שמורל מיוצרים בארץ, נכון?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...