Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי רנו קליאו ואני רוצה להשים לה אגזוז חדש לא סעפת רק את "הרעש" בסוף האגזוז שהיה sound יפה כזה עכשיו אני ממש לא מבין בכול זה...

אני בתוך שיש פה מישהו שמבין בכול זה אז בבקשה תעזרו לי

חבר שלי בכלל אמר לי שלא מתאים לקליאו שום אגזוז שיעשה sound יפהה אזז תעזרו לי בבקשה

התקציב בין 800-1000

פורסם

הי,

ישנו מגוון שלם של דודים פתוחים לאגזוז במגוון שלם של מחירים, ובתקציב שלך אין בעיה למצוא.

תריץ חיפוש תחץ הערך, אגזוז פתוח או לחילופין אגזוז זרימה חופשית ותמצא המון חומר בנושא.

אופציית החיפוש נמצאת למעלה מצד שמאל.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...