Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WRC פינלנד

yuvali
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או, זו מתחילה להיות עונה מעניינת! לואב לא אוהב להיות מקום שני ועכשיו צפוי שהוא יכניס להילוך גבוה ויתחיל לספק תוצאות. את העונה של סיטרואן זה לא יציל (דני סורדו לא מספיק בשל עדיין) אבל אולי את התואר כן... מצד שני, גרונהולם פשוט מת לפרוש בשיא. יהיה מעניין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא עקבתי אחרי ראלי פינלנד מכיוון שהייתי ב..אבל אל תשכחו דבר קטן - לפנינו עוד X מרוצי אספלט ושם כל התמונה קרוב לוודאי שתתהפך .

הפורד פוקוס החדשה נראית מבטיחה אבל השאלה היא מה יהיה על המשטח הקשה והשחור ששם אין סליחות ומחילות.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי, התמונה כבר התהפכה משנה שעברה. אז, לואב השיג 10 או 8 נקודות בכל מרוץ עד השלב הזה (ובעצם עד התאונה שלו) וגרונהולם לא השיג נקודות בשני מרוצים. הפעם מרקוס הוא זה שמצליח בכל מרוץ (אמנם בשניים הוא קיבל רק מקום שלישי ורביעי, אבל עדיין) ולואב כבר כשל פעמיים. הוא כרגע בהפסד של 13 נקודות וזה המון בין השניים האלו - לואב יכול לצפות שעבור כל מרוץ בו הוא משיג 10 נקודות מעכשיו, רוב הסיכויים שגרונהולם יהיה מיד מאחוריו עם 8 נקודות... זה אומר שיש סיכוי שהוא יצטרך 7 נצחונות, שזה בעצם כל מה שנותר לעונה הזאת...

נו, מישהו רוצה להמר שהעונה תסתיים בהפרש דומה לקודמת?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

במקצוענות לא מהמרים

הפורדים החדשים נראים טוב מאד על המסלול,אך בל לא נשכח כי מתוך 114 "פודיומים" בפינלנד רק 25% נכבשו ע"י זרים שאינם סקנדינביים.

ראלי פינלנד הוא ראלי מאד ייחודי ונצחונו של מרקוס היה צפוי, יש לברך על עליית כוכב חדש, "הירבונן" שהוא בן טיפוחיו של ווילסון

מנכ"ל פורד רייסינג ועוד כוכב עולה "לטבלה".

ראלי גרמנייה זה כבר סיפור חדש לגמרי, מרקוס יודע זאת, לואב יודע זאת ולכן כולם נזהרים בהצהרות.

ראוי לבדוק איך מתחיל לדרוך כוכבו של "אל קאסימי", מיודעינו מראלי ירדן,הנהג מדובאי שממומן ע"י ממשלת אבו דאבי , נהג לראשונה בפורד גרופ A, וגם הכריז קבל עם ועידה מול מצלמותינו (MHRALLY TEAM ) הזמינו אותי למירוץ ,אני מופיע.

בברכה

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

ראוי לשים לב לליגה החדשה אליפות עולם בראלי, ה-IRC , בסוף אוגוסט בצכייה,

דובי ידידי

אנא הסבר קצר (הנקניקיות עייפות על המקלדת):lol:

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

כשיש על לואב איום (בצורת גרונהולם ברכב הולם) הוא מתחיל להתאמץ יותר, וכשלוחצים יותר טועים יותר... זה ההסבר שלי למה שרואים השנה ולחוסר הטעויות של לואב בשני קודמות

אשמח לשמוע על הIRC

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

נדב - להזכירך גם שנה שעברה גרונהולם נהג בפוקוס החדשה. אמנם אז הוא "למד" אותה, אבל ראינו שהוא יכול לנצח מרוצים גם בזמן למידה של הרכב... ובכל זאת- לואב באמת כשל כבר פעמיים וחמור יותר - לא מצליח לעמוד בקצב של גרונהולם (ואפילו של הירבונן) בכמה מהמרוצים... אבל כמו שנאמר - המשך העונה הוא סיפור חדש לגמרי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נדב

לואב לא מתאמץ, הוא מספיק מנוסה ושועל לא קטן, את ראלי פינלנד הוא לא היה מנצח וכבר הסברתי למה.

להגיד כשל פעמיים זו שטות גמורה, אין נהג שלא טועה, את מרקוס ראינו מתהפך במירוץ, את הירבונן טועה כמו טירון בסרדינייה,

סטוהל הפוך בפינלנד, סיכומים עושים בסוף עונה!

IRC.?

הכבוד לדובי מילר

מירוצי מכוניות

פורסם

נכון, אין נהג שלא טועה, ולואב טעה פעמיים העונה (הכוונה לטעויות חמורות שעלו לו בנקודות). אני לא חושב שזו שטות גמורה להגיד את זה (בעיקר בגלל שזו עובדה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לגבי ה-IRC , לדעתי התעוררתם מאוחר או שסתם לא שמתם לב אבל כבר מזמן כתבתי על זה פה.

מכוניות ה-S-2000 מנוע 2 ליטר ללא מגדש והנעה כפולה , דוגמת ה-207 שיש לדני בחתימה בצד...

שנה שעברה הסבב כלל 4 מרוצי ראלי , השנה עלה ל-8 או משהו כזה והתכנון שבשנה הבאה מערבבים את הסבב הזה שנבנה ביוזמת יורוספורט אגב, עם ה-WRC.

כעקרון לניקוד ה-IRC מתקבלות גם מכוניות קבוצה-N דוגמת האימפרזה או האבו אבל נכון להיום ה-S-2000 נותנות את הטון.

חיפוש קצר בפורום יתן יותר מידע כי כבר כתבתי על זה .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

למרות שטעה פעמיים, לואב ידוע בקור הרוח שלו גם בזמן לחץ ומרדפים.

אני מאוד מקווה ששתי טעויות אלו היו רק להזכיר לנו שהוא אנושי ולא יחזרו שוב...:wink:

אבל לדעתי אם גרונהולם לא יעשה טעות רצינית ולא תהיה לו תקלה רצינית הוא יהנה ממתנת פרישה נהדרת.

בהחלט מגיע לו, למרות שאני חובב לואב ידוע (למרות הכל עדיין אעדיף ניצחון של לואב :twisted:).

נראה בגרמניה אם הביטחון שלו באמת התערער או שהוא חזר לעצמו...

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אני מבין ממה שנכתב במהלך הדיון המכובד שכבר הסיכומים (כמעט) נעשו והאליפות כבר הובטחה ובסך הכל ממתינים לתוצאות הרשמיות מהנהלת ה-WRC !!

אני מאמין ששום דבר לא נקבע, וכי הדרך לאליפות עוד רחוקה והצרפתי ( ההודעה נערכה על ידי - דובי )עדיין לא הרים ידיים והלחץ ,כעת עבר לגרונהולם ,והמאסטרו פנוי להצגת הכשרון שלו , ולתת פינאלה כמו שרק הוא יודע !!

אני יודע שזה קצת יומרני ותיכף רוני יציג תחזית שונה, אבל הכשרון והניסיון של לאוב, נותן לי תקווה שהוא הולך להתפוצץ על מסלול

ויתן הצגה שלא תשכח !

מישל

פורסם

מישל

(תיזהרו ממני - דובי )

כתבתי שגרמניה זה סיפור חדש, שום דבר לא סגור למעט סולברג ,למי שעקב ראה את התסכול האיום שלו ואת הכיולים הגרועים של הסוברו שממש פגעו בכושר הנהיגה שלו.

לעומת זאת כדאי לשים לב איך בחירה של נווט מנוסה (פרווט) הזניקו את אטקינסון קדימה, נראה עליו שהוא פשוט נהנה.

בשקט בשקט אנו רואים איך קבוצה חצי פרטית של מיצובישי תמיד נמצאת בעשירייה הפותחת.

הכי מסקרן?

איך הפורדים יתנהגו באספלט (כל החמישה)

לא לשכוח שידור ישיר ב7.30 מוצ"ש

שבת שלום

דני

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...