Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2004 או מאזדה 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גולף זה אוטו של סבתות.

הדבר היחיד שבו אולי יש לה יתרון על המאזדה זה איכות חומרים בפנים. מצד שני, יש גם הפרש של שנה בין המכוניות, לא ציינת גם מה ההבדל בקילומטראז' (זה עלול להיות משמעותי).

אני אישית הייתי הולך על המאזדה, כי אני אוהב לנהוג. אבא שלי כנראה היה בוחר בגולף - כי הוא מעדיף להגיע מא' לב' - בנוחות. (ת'כלס הוא היה מסתפק גם הלאנטיס - כי הוא רוצה זול ויפני...אבל לא משנה).

אני חושב שצריך ללכת על אלמירה מרובעת עם פגושים שחורים....

רכב הצעירים האולטימטיבי.... :wink:

מצורפת תמונה להמחשה: (דגם מפואר עם שיפורי יופי)

37071.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למיטב ידיעתי המזדה 3 כן עברה שינוי עיצובי פנימי (ואולי נוספים) בין השנים שאתה מדבר עליהן (2005-8), אבל כאמור, אף אחד לא ימנע ממך לשכנע את עצמך.

אגב, אני לא מבין מדוע להזמין נסיעת מבחן על דגם חדש במקום לעשות נסיעה בפועל על רכב שמישהו מוכר ואתה מעוניין לקנות...

הנה דוגמה לשינויים שמתאר מאתר parkers:

From mid-2006 the range was given a mild facelift which included a new front end and different alloy wheel designs. Under-the-skin changes were more significant, making it more civilized on the move. Aerodynamic tweaks have reduced emissions outputs and improved fuel economy too.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני חושב שצריך ללכת על אלמירה מרובעת עם פגושים שחורים....

אייל, תראה מה שיש לי... http://photofile.ru/photo/technorobots/1064180/47339977.jpg

תרצה אולי? :wink:

ובחזרה לשרשור: המאזדה עברה כמה שינויים יותר רציניים מסתם שינויים קוסמטיים. שונה המתלה הקדמי, שונה המתלה האחורי, המנוע עונה ל-EURO4, שיפור משמעותי של בידוד הפנים ועוד..........

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...