Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בבעלותי סוזוקי סוויפט סדן שנת 1995.

אני נתקל בתופעה של קשיחות בנסיעה, בעיקר בעת מעבר על פסי האטה, מהמורות ובורות בכביש (הבעיה מחמירה בעיקר שיש משקל נוסף ברכב).

מה יכולה להיות הבעיה? האם סביר שמדובר בבעיה בבולמי הזעזועים? בקפיצים?

כמו כן, האם מישהו יוכל לתת לי הערכה גסה של עלויות תיקון של הבעיה אותה הוא מעריך שיש ברכב לאור התיאור שרשמתי.

תודה מראש!!

פורסם

תפקיד בולמי הזעזועים ברכב הוא להקטין ככל שניתן את תנודות המרכב בזמן פניה\סיבוב , ובעצם להקנות גמישות לשלדה\מרכב, בולמים חדשים בתוספת תושבות וקפיצים יקנו לרכב התנהגות כביש זורמת מרוסנת וטובה יותר, בנוסף, קפיצים חדשים ישפרו במעט את נוחות הנסיעה, אבל מה שקובע בעיקר הם הבולמים.

תקנו אותי אם אני טועה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

תוריד את לחץ האוויר בצמיגים ותקבל נסיעה נעימה יותר.

עכשיו קיץ ויש מצב שלחץ האוויר אצלך עלה בעוד 2-3 PSI בגלל החום.

עם זאת אל תוריד לפחות מ 25PSI מכיוון שאז אתה פוגע באחיזת כביש, צריכת דלק, ומסתכן בפיצוץ הצמיג בזמן נסיעה במהירות גבוהה (כביש 6) לאורך זמן.

פורסם

דבר נוסף שיכול להשפיע הוא הצמיג.

בני כמה הצמיגים?

האם הם יבשים?

מנופחים יתר על המידה?

תנסה לרוקן את הצמיגים מאויר לחלוטין ולנפח מחדש (מעין רענון לאויר הנימצא בצמיג) מומלץ לנפח בפנצ'ריה ולא בתחנת דלק.

פורסם
4 בולמי זעזועים עם העבודה בערך 800-1000 ש''ח

נראה לי שהערכה הזו אופטימית מידי.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
תוריד את לחץ האוויר בצמיגים ותקבל נסיעה נעימה יותר.

עכשיו קיץ ויש מצב שלחץ האוויר אצלך עלה בעוד 2-3 PSI בגלל החום.

עם זאת אל תוריד לפחות מ 25PSI מכיוון שאז אתה פוגע באחיזת כביש, צריכת דלק, ומסתכן בפיצוץ הצמיג בזמן נסיעה במהירות גבוהה (כביש 6) לאורך זמן.

פשטו תמלא כשהצמיגים קרים אוויר לפי הוראות יצרן. אל תהיה חכם יותר ממנו.

• תוכן חדש...