Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניקח לדומא רכב עם מעצורי דיסק.

איך כדאי לעצור כדי שתהיה שחיקה מינמלית למעצורים?

1. ללטף את הברקס

יתרון- לא לוחצים חזק, אין חיכוך-אין שחיקה.

חסרון- זמן רב עד לעצירה. שחיקה קטנה לאורך פרק זמן ממושך

2. לקרוע את הABS.עצירה חזקה

יתרון- עצירה מהירה- המעצור נשחק זמן קצר.

חסרון- לוחצים חזק יש מקדם חיכוך גבוהה- שחיקה מרובה לאורך זמן קצר.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
חסרון- לוחצים חזק יש מקדם חיכוך גבוהה- שחיקה מרובה לאורך זמן קצר.

מקדם חיכוך לא יכול להיות יותר גבוה, הוא תלוי בחומר .

אם אתה מדבר על כח החיכוך זה כבר משהו אחר.

לפעמים אני לא מבין אנשים, יש כאלו שלוחצים על הגז ממש עד העצירה, למרות שהרמזור אדום, אלו אותם נהגים שעוקפים אותי בפראות לפני הרמזור ומסתכלים עלי בעצבים, ובדרך כלל אני עוקף אותם כי הרכב שלי לא עוצר עצירה מלאה ושלהם כן.

ביזבזו עוד כמה גרמים של דלק עצבים ורפידות, ובסוף 205 זקנה עוד עקפה אותם.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

הכי טוב - במהירות גבוהה לחיצה חזקה וקצרה יחסית עד לשליש מהירות לערך ומשם בעדינות לעצירה מלאה. בירידות תלולות במיוחד מומלץ להשתמש בלחיצות קצרות וחזקות ולא למשוך עם רבע ברקס לכל אורך הירידה - מונע התחממות = מאריך את חיי כל מערכת הבלימה.

פורסם

עדיף להאריך את העצירה מאשר לעצור במכה אחת כי עצירה ממרחק גדול יותר לא גורמת להתחממות ושחיקה של הרפידות והדיסקיות, עצירה מהירה זאת אומרת לילחוץ חזק על הברקס גורמת לשחיקה מהירה של הרפידות וגם מסוכן לעצור ככה..

אין מה לעשות עדיף לעצור רגיל ובלי התחכמויות ושיטות לנסות להאריך קצת את הרפידות בסופו של דבר הם יגמרו ותאלץ להחליף אותם בטיפול..

פורסם

ואז תחליף קלאץ במועד מוקדם יותר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למי בארץ בימנו יש ידני ?!:roll:

ולמתחכמים-יש ידניות אבל רובם ישנות, וכפי שציינתי בהודעה הראשונה לרכב יש 4 מעצורי דיסק, וברוב המכוניות היישנות יש רק 2 בלמי דיסק.

gsi16v ממש לא הבנתי את החתימה שלך!!!

פורסם

עירקים הגיעו במטוסים

אשכנזים הגיעו על כל מיני סירות מקומבנות

והעיקר שאומרים שעירקים לא מפותחים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא כל העירקים הגיעו במטוסים, יש הרבה כאלו שסבלו מאד ועשו את הדרך לארץ דרך היבשה בתנאים מחפירים , וחיו לאחר מכן במעברות.

על איזו עליה אתה מדבר, של איזה שנים?

לפי דעתי לא צריך לרחם על הרפידות יותר מדי, אבל זה עניין של הרגל, אני לא לוחץ על הברקס הרבה, אלא גולש לרמזור.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

מר. עירקי הנכבד,לידיעתך האלו שאתה מכנה אותם "אשכנזים" עברו שואה. ואחרי השואה כל מה שרצו לעשות זה להיגע לארץ . כשהם הגיעו הם רצו רוב יהודי, ומה לעשות שהעירקים מפונקים, באו לארץ רק אחרי שהאשכנזים נלחמו במלחמת יום העצמאות, הכשירו קיבוצים וקרקעות. וכשניתנה להם הזדמנות לעלות אחרי שהאשכנזים עשו את העבודה השחורה אז הם עוד רצו מטוסים.

קודם תשלים בגרות בהיסטוריה ואז תכתוב חתימות מפגרות ומעליבות.

• תוכן חדש...