Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לשפר את הרכב שלי שהוא רנו מגאן קופה 1600 במה כדאי להתחיל ?

ואיפה כדאי לשפר מוסכים מומלצים אם יש לכם כול דבר שיכול לעזור למשפר המתחיל תודה!!!!

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

בראש העמוד: 11 הדיברות למשפר המתחיל.

אחרי שתבין מה אתה רוצה מהרכב, ומה התקציב שלך, תוכל לבקש הכוונה יותר ספציפית מבאי הפורום.

בברכה

מתחדשת*

פורסם

קראתי את המדריך ומה שאני רוצה זה יותר כוח מהאוטו מימה צריך להתחיל צ'יפ פילטר פתוח מימה עניין התקציב הוא בעיה אחרת כי אני לא מוכן להיתפשר על משהו זול ולא איכותי עם הכסף אני יסתדר רק תעזרו לי מאיפה להתחיל לאיזה מוסך כדאי ללכת

אני מהמרכז אז יש משהו באזור

פורסם

אחי אני חדש פה אבל אני מבין קצת

ולדעתי את צריך להתחיל בקטן לדוגמה:לשים צי'פ ופילטר אויר זה דברים יחסית זולים ומשפרים סבבה את הרכב

נ.ב אם את רוצה יעוץ לשיפור רכב תגיד איזה סוג שיפור את מעונין לעשות קוסמטי או מכני

בהצלחה אמנון

זה חמשיר: מעשה במצלמה מז@י&ת,כל היום נהגים מצלמת, כשיסע השוטר

אז אותה ננסר ונוכל לחייך על באמת

פורסם

טוב אז קודם כל נתחיל בפילטר

פילטר טוב יכול לשפר את כמות כ"ס ב כ5 - 7 % וכמה שזה נישמעה קצת זה סבבה ממשהו כל כך זול ביזכות הפילטר את יכול גם לשים גם אגזוז לחץ טוב

פורסם

בסביבות ה 300-400 לפילטר טוב

כול הדברים האלה לא ישנו את ההתנהגות של האוטו

לא בצורה מוחשית

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

וצ'יפ יוסיף עוד כוח??

ואיפה כדאי להתחיל איזה מוסך אמין אתה מכיר שאתה יכול להמליץ לי עליו

ואם שמתי אגזוז ספורט של ansa האם זאת היתה טעות???

פורסם

כן אחי ציפ יוסף כוח ציפ זה תוכנה שמוציה מהרכב את כוח הסוס המקסימלי שהמנוע יכול ליצור (כמובן שיש עוד מלא שיפורים )

אבל אני רוצה שתבין שמה שבעצם ציפ עושה זו להישתמש בכוח סוס שהיצרן הגביל כי באצם היצרן חייב להיתחשב ב טיפול גרועה ודל לא אכותי לכן אם את מטפל ברכב טוב ונותן לו דלק טוב אז זה סבבה

נ.ב בקשר ל אגזוז זה סבבה אגזוז לחץ אבל זה אגזוז די רציני מה שיש לך לכן אתה צריך פילטר טוב

פורסם

מה זה פילטר טוב אחי ??

אני מיצטער שאני משגע אותך אבל אני רק מתחיל ואין לי מושג מימה להתחיל ומה טוב ומה פחות טוב

ולאיזה מוסך אתה ממליץ להתקין אצלו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...