Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

כמו שרשום בכותרת

התעניינתי במגבר הנ"ל ואני רוצה לדעת מה מחירו, חיפשתי בפורום ובאינטרנט

אבל לא מצאתי שום מידע על מחירו או איפה ניתן להשיג אותו.

אם יש אנשים שמכירים ויודעים אני מאוד ישמח לעזרתם :-)

בתודה מראש.

סלמאן.

פורסם

בוםבאס בבאר שבע

אוטו סאונד באילת קניתי ממנו פעם מגבר מהסידרה LRX תיבדוק אצלו אולי תחסוך את המע"מ

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

באר שבע ואילת רחוקים לי עכשיו במיוחד שאני נמצא כרגע בתקופת מבחנים

אני מהצפון כך שאם יש חנות באיזור שמתעסקת איתם, אז היא בעדיפות ראשונה.

ומה טווח המחירים של מגבר כזה ?

סלמאן.

פורסם

מחיר של מגבר כזה יהיה באיזור ה7000 ש"ח +-, המון המון כסף בשביל לשים על מונובלוק.

אודיסון מסדרת הLRX החדשה יספיק לך, וגם הוא לא ממש זול.

under construction..

פורסם
מחיר של מגבר כזה יהיה באיזור ה7000 ש"ח +-, המון המון כסף בשביל לשים על מונובלוק.

אודיסון מסדרת הLRX החדשה יספיק לך, וגם הוא לא ממש זול.

יותר באיזור הא 10,000 ש"ח + וזאת בגלל שהוא עולה 1500$ בחו"ל

אין טעם לקנות מגבר כזה גם אם כל המערכת שלך עולה 40-50K וגם אם כל המגברים ברכב שלך הם VRX

קנה את ה- LRX1.1K החדש מגבר מדהים

עולה 3-4K

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מנואל , אני באמת רוצה לדעת , אתה באמת מאמין שמגבר מונו בסכום הזה יתן שמע יותר טוב ממגבר מונו ב2000 ש"ח ?

אני אשית לא כ"כ מבין מה קורה כאן בפורום , אנשים באים וקונים מגברים במחירים בשמיים, ושמים את זה על מכוניות שלא הותקנו בהם איטום מקצועני אמיתי , ועל סאבים רגילים עד טובים , ומשום מה חושבים שזה השקל הכי טוב שהם שילמו בימי חייהם .

אז אולי אני לא מבין משהו אבל אשמח להבין

בברכה יהודה

פורסם

יש חנויות בראשל"צ וברחובות שמתעסקות עם אודיסון, השאלה אם אתה מעוניין להגיע לשם מהצפון

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לא צריך שהוא יגיע לשם מהצפון כשיש את החנות של ליאור מולטימדיה בעיר בחיפה.

תן אליו צלצול לפרטים וזמינות המגבר.

לפי מיטב ידיעתי המגברים אצלו שם הם ישירות מהיבואן הרשמי עם אחריות מלאה והכל.

שווה בדיקה :idea:

פורסם
מנואל , אני באמת רוצה לדעת , אתה באמת מאמין שמגבר מונו בסכום הזה יתן שמע יותר טוב ממגבר מונו ב2000 ש"ח ?

אני אשית לא כ"כ מבין מה קורה כאן בפורום , אנשים באים וקונים מגברים במחירים בשמיים, ושמים את זה על מכוניות שלא הותקנו בהם איטום מקצועני אמיתי , ועל סאבים רגילים עד טובים , ומשום מה חושבים שזה השקל הכי טוב שהם שילמו בימי חייהם .

אז אולי אני לא מבין משהו אבל אשמח להבין

באמת? רק אמת:

אני לא מאמין שמונו של אודיסון ב- 4K יתן תוצאה יותר טובה מסאונדסטרים ב- 2K!

הסיבה היחידה לקנות מגברים איכותיים כאלו (AUDISON/DLS/GENSIS/BRAX) היא במקרה ואתה רוצה להגביר טוויטרים/מידריינג'ים כי שם ההורמונייה של המגבר מתבטאת.

במקרה של הגברת מיד-באסים וסאבים הדבר הבאמת חשוב הוא הכוח (דמפינג פאקטור + וואטים)

כמובן שכוח "אמיתי" יתן רק מגבר אמין כגון רוקפורד/סאונדאון/סאונדסטרים/קיקר ויש עוד המון חברות אמינות שנותנות לרוב תמורה מעולה למחיר. אבל אפשר לצפות לכוח ממגברים כמו פייל/B52 וכל הזבל שיש בשוק (תוצרת סין)..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

truejoker המגבר הולך להשתלב עם מערכת איכותית וכמובן שאיטום ברכב יבוצע כמו שצריך.

בקשר לשאלה שלי על ה-vrs זה בגלל שאני מחפש מונובלוק חזק שירים שני סאבים, ומה שחיפשתי זה מגברים שמסוגלים להגיע ל 2000 RMS + ומצאתי כמה מגברים כמו של רוקפורד T20001BD או hifonics xx colossus ויש עוד כמה.. אבל הבעיה שהם מתומחרים ממש גבוה. מעל 8000 שקל. ובכסף הזה אני כבר מעדיף אודיסון (שמגיע לאותן עוצמות) על פני רוקפורד או הייפוניקס או קיקר ודומיהן.

סלמאן.

פורסם

שני דברים:

1. ה VRX מוציא 2000 RMS באוהם אחד.

2. צריך לעשות שידרוג רציני ביותר למערכת החשמל אם אתה מדבר על עוצמות כאלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא חושב שחצי מהסכום, אבל חיווט 0-2 גייג' הוא בגדר חובה (ויקר) + רצוי מצבר אופטימה או מצבר פריקה עמוקה דומה ושדרוג אלטרנטור בשביל ההרגשה הטובה.

בעצם כן, חצי מהסכום :lol:.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...