Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאן נדרדר ??!!!! דו"ח על פנסי ערפל ?!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשנה את שיטת המבט. אם לא יעזור, תתבע את רופא העיניים ו/או את אלה שכיוונו לך את האורות, שכן מישהו מהם התרשל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תשנה את שיטת המבט. אם לא יעזור, תתבע את רופא העיניים ו/או את אלה שכיוונו לך את האורות, שכן מישהו מהם התרשל.

אני מוכן להעמיד את ה-C3 שברשותי למבחן אם אדוני יועיל בטובו להצטרף

באם תמצא שפנסי הערפל בהן מצוידת המכונית מסנוורים אותך כשאתה יושב במכוניתך מכל מרחק שהוא או סתם עומד מול המכונית אני ניגש למבחן ראיה, הולך ?

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

עזוב, אנחנו סתם מתחילים לטחון מים.

חג שמח.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

באם תמצא שפנסי הערפל בהן מצוידת המכונית מסנוורים אותך כשאתה יושב במכוניתך מכל מרחק שהוא או סתם עומד מול המכונית אני ניגש למבחן ראיה, הולך ?

הכוונה היא לא שהם מסנוורים (שגם לדעתי הם אינם) - אלא שאם נהג מסתמך בתנאי ראות שגרתיים על פנסי ערפל לראות את הכביש כנראה יש בעיה בדרך שבה הוא בוחן את הכביש...

פורסם

ל-DavidA - אין בעיה.

להרמן - חג שמח גם לך, ולכל בית ישראל. זה בהחלט לא אישי, פשוט מעביר נקודה שחשובה לי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ל-DavidA - אין בעיה.

להרמן - חג שמח גם לך, ולכל בית ישראל. זה בהחלט לא אישי, פשוט מעביר נקודה שחשובה לי.

דרך אגב, אני מוכן להיצטרף לבדיקה, כדי שלא יגידו שזה יחודי לרכב אחד.

אישי זה בהחלט לא, אבל גם אני ניסיתי להעביר את הנקודה שלי.

פורסם

הכוונה היא לא שהם מסנוורים (שגם לדעתי הם אינם) - אלא שאם נהג מסתמך בתנאי ראות שגרתיים על פנסי ערפל לראות את הכביש כנראה יש בעיה בדרך שבה הוא בוחן את הכביש...

התנאי ראות אינם שגרתיים...

יש חושך מוחלט. וזה בהחלט תורם, אז למה לא להיעזר במשהו שתורם ושהוא בהחלט לא מזיק :?::idea:

אני לא שמעתי על אף מקרה בו אתה יכול להיעזר במשהו ואתה בוחר במכוון לא להישתמש בזה.

אם ברכב לא מותקנים פנסי ערפל אז אני לא אומר להתקין, אבל, אם יש לך והם מקוריים והם עוזרים, אז למה לא להשתמש :?::?:

פורסם

נו באמת...

נראה לך שאני מתבסס בנהיגה שלי בצפיה בשטח הקרוב לפני המכונית ?

אני 11 שנים רוכב על דו"ג אם כך היה הדבר לא הייתי כותב כאן.

אני מסתדר יפה גם בלי פנסי ערפל ב-106 שלי שכידוע לא מצוידת בהן, אבל בתנאי נהיגה מסוימים זה עוזר ומשלים את תאורת הכביש.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

א. אתה לא יכול להיעזר בזה כי זה בניגוד לחוק :p;-)

ב. שוב - אם זה עוזר לך, סימן שאתה לא מסתכל נכון על הכביש - או שיש ליקוי רציני באורות הדרך שלך.

אם פנסי ערפל מאירים לך את הנתיב, עם הטווח הקצר מאוד שלהם סימן שמשהו ממש לא כשורה.

פורסם
א. אתה לא יכול להיעזר בזה כי זה בניגוד לחוק :p

ב. שוב - אם זה עוזר לך, סימן שאתה לא מסתכל נכון על הכביש - או שיש ליקוי רציני באורות הדרך שלך.

אם פנסי ערפל מאירים לך את הנתיב, עם הטווח הקצר מאוד שלהם סימן שמשהו ממש לא כשורה.

במדינה שלנו הרבה דברים הגיוניים בניגוד לחוק (ראה ערך ספורט מוטורי, אבל אני לא רוצה להסיט את נושא הדיון.) אז יש הגבלת מהירות כנגד מתקינים בליינדר ויש לי עוד הרבה דוגמאות.

כמו שדוויד הסביר ואני אוסיף...

זה לא התאורה העיקרית שלי אבל היא משלימה לי את טווח הראיה.

מה זה להיסתכל על הכביש נכון? אולי יש משהו שאני מפספס פה?

פורסם

להסתכל נכון על הכביש אומר להסתכל כמה שיותר רחוק. את השטח שמאירים בפועל אורות הערפל שלך היית אמור לראות X זמן ומרחק לפני-כן.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
להסתכל נכון על הכביש אומר להסתכל כמה שיותר רחוק. את השטח שמאירים בפועל אורות הערפל שלך היית אמור לראות X זמן ומרחק לפני-כן.

אם לא הבנו עדיין אני משתמש באור ערפל בתור תאורה "היקפית" ולא קדמית.

פורסם
מה זה להיסתכל על הכביש נכון? אולי יש משהו שאני מפספס פה?

להסתכל קדימה, אל הפנייה הבאה. במילים אחרות - לא להסתכל על איפה שאתה נמצא - אלא לאן שאתה עומד להגיע.

אז במושג הזה אין לי בעיה... כנראה שיש כאן חוסר קומוניקציה כרונית בינינו. ראה ערך תשובתי למעלה.

פורסם

אם לא הבנו עדיין אני משתמש באור ערפל בתור תאורה "היקפית" ולא קדמית.

חוששני שאתה מתעקש על שטויות... אם אתה משתמש באורות הערפל כדי לראות - סימן שאתה לא מסתכל טוב. דברים שאורות הערפל "מגלים" עבורך, כל כך קרובים שכבר עדיף שלא תראה - ופשוט תעלה עליהם. זמן התגובה שלך ארוך בהרבה מהמרחק שאורות הערפל מאירים.

האפשרות היחידה שאני יכול לחשוב עליה שאורות הערפל יעזרו בתנאי ראות תקינים - היא העלאת הבטחון העצמי שלך, בצורה מזויפת.

• תוכן חדש...