Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סוזקי סוויט 1000 סמ"ק עכשיו האוטו נוסע טוב מאוד עם מזגן אבל בכביש מהיר הוא מתחיל להתחמם, השאלה שלי העם זה בגלל שהאוטו חלש או יש בעיה תכנית שאפשר לטפל בה.

תודה מראש

פורסם

אם מתחמם דוקא בנסיעה מהירה ולא בנסיעה איטית - לבדוק שהמאוורר מחובר נכון ומזרים אויר לתוך תא המנוע ולא להפך.

:turn-l:
פורסם
עכשיו האוטו נוסע טוב מאוד

מה הכוונה "עכשיו" ? מישהו נוהג בו כרגע בזמן שאתה רושם בפורום ?

מדוע אתה מציין "עכשיו" ? קודם הוא לא נסע טוב ?

קרא את זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=68137&highlight=%D7%94%D7%95%D7%93%D7%91%D7%A7%D7%AA

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בקישור שהעלה רז מפי ידידי המלומד דניאל כתב, ש"חוסר בטרמוסטט יביא לחימום המנוע".

אני יודע שבמקרים מסויימים אנחנו המכונאים הוצאנו את הטרמו' במנועי קרבורטור כדי לקרר אותם יותר.

האם אפשר לקבל הסבר מדניאל על מה שכתב. (אני שואל ברצינות).

תודה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

צודק תודה. אני כרגע מטפל ברכב פיגו' 106 שמתחמם כאשר נוסעים עם מזגן. יש גם צילצולים כאשר הוא מתחמם.

הראדיאטור עבר ניקוי אצל מתקן רדיאטורים משאבת מים וטיימינג עשיתי לבחור לפני חודש. מצאתי שאין ברכב טרמוסטט,

ברצוני להרכיב טרמוסטט שיפתח ב-82 מעלות ולראות אם יפסיק להתחמם. עידכון בהמשך.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לילה טוב.

ראשית לא פירטת האם הרכב אצלך הרבה והאם התופעה חדשה?

ועכשיו לפיתרון מקווה שאצליח לעזור, קרתה לי אותה תקלה:

1.פתח את הפקק של הראדיאטור מה צבע המים?(לא מתכון לירוקים) האם מלוכלכים בצע ניקוי של הראדיאטור אפשרי לבד אם יש לך את השחילר שמעברים בתעלות אל תנקה באמצעות חומר מבלי לפתוח אותו אם לא לך למכון רדיאטור ויטפלו לך בו עלות משוערת 250 זמן עבודה שעה.מלא מים ירוקים טויבם פרסטון יהוו מילוי איכותי יש מבצע באייס 50שקל.

2.יש שתי צינורות של מים עליון ותחתון בדוק האם שניהם שווים ברמת החום? אם לא הטרמוסטט סתום/תקול דאג להחליפו.

3.הוונטה נדלקת בזמן חום מנוע טיפה מעל האמצע? זורקת את האויר לכיון פנימה?אם לא יוניט החום תקולה או שצריך לשחק במגעים שלה, אם לא הוונטה הפוכה ולא מקררת את מי הראדיאטור.

4. מעברי מים סתומים או משאבת תקולה אפשרויות נוספת אם המים לא היו ירוקים תקלות במשאבה שכיחות משום שהם משמנים את פעולתה ולא רק מעלים את טמפ' הרתיחה.

5.האפשרות האחרונה ולא נעימה במיוחד היא בדיקת לחץ הפוך או פתיחת הראש.

בהצלחה ולא הייתי רץ בכלל אל האפשרות האחונה אלא לפי סדר.

• תוכן חדש...