Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי האחריות? מה לעשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ב שתיים וחצי אני מקבל טלפון שאומר לי שהאלפא מוכנה אחרי טיפול שארך יום וחצי שבו תוקנו כל מיני בעיות שאני דויווחתי ומשהו שהם מצאו, נתתי פרטי כרטיס אשראי ואמרתי שאני אגיע יותר מאוחר על מנת לאסוף את הרכב, ביקשתי גם לדבר עם שלמה - רציתי לשאול אותו כמה דברים ולקבל ממנו חוות דעת כללית על הרכב.

במהלך השיחה הוא פתאום אמר, דרך אגב אתה יודע שהנורית כריות אוויר שלך דולקת, אמרתי שלא, שהיא אף פעם לא דלקה לי, הוא אמר שזה לא יכול להיות, שהוא זוכר שהייתה בעיה כזו עוד אצל הבעלים הקודמים - והיא לא טופלה, אני שלא היה לי זמן להתווכח אמרתי לו שאני דיי משוכנע שהנורית הזאת לא דלקה ושאני אסתכל על זה שאני אבוא לקחת את הרכב.

אתמול בלילה באתי לקחת את הרכב והאוטו נוסע יופי ורוב הדברים מתוקנים, חוץ מהנורית כרית אוויר שפתאום דולקת כל הזמן. לפני כשעה התקשרתי למוסך ואמרתי להם שחודשיים וחצי שהרכב אצלי הנורית לא דלקה ופתאום שהיא יוצאת מהמוסך היא כן דולקת, הם טענו שהם יכולים לבדוק את העניין אבל אם צריך להחליף משהו התשלום עלי.

לי זה לא נשמע סביר כלל מכיון שזה לא יכול להיות כזה צירוף מקרים שבדיוק שהרכב מגיע למוסך תידלק הנורית הזאת.

אמרתי להם גם שבפירוש מופיע בדף שקיבלתי מהם יחד עם הקבלה (על סכום מאוד מאוד גבוה..) כתוב שאם תוך 24 שעות מיציאת הרכב במוסך נתגלים בעיות - להודיע וזה יטופל.

שלמה טוען אבל שהם לא נגעו במערכת הזאת ולכן אי אפשר להאשים אותם, לעומת זאת הם כן נגעו בקצת מהמערכות חשמל באוטו, הוא טוען שהם לא קשורות למערכת כריות אוויר שעצמאית לגמרי, לי זה לא נשמע סביר. החליפו מרימי חלונות, הוחלפו מספר נורות בפנים ובוץ, המכסה "ארון חשמל" של האוטו פורק והורכב. ומי יודע מה בדיוק גרם לנורית להידלק.

אני מבואס, גם הם לא מקבלים על זה אחריות וגם אני ממש לא רוצה להיות איתם בריב ולעשות צעקות ודברים כאלה, כי בכל זאת הרכב שלי עוד יכנס לשם ומה אני צריך שמישהו שלא אוהב אותי יטפל לי באוטו? ביקשתי ממנו שלא יקח את זה אישי אבל ברור שזה גם נכנס לתת מודע של כל אחד.

:evil::evil::evil::(:!:

פורסם

מנסיון בפג'ו 306 הבעיה נוצרה בקונקטור שנמצא מתחת לכל אחד מהמושבים הקידמים (חישנים שמזהים אם יושבים על המושב ).

הפתרון היה ניתוק הקונקטור ריסוס ספריי מגעים וחיבור מחדש.התוצאה ->תקין

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

לפעמים הנורה נדלקת סתם פתאום, לא בהכרח יש קשר למה שהם עשו.

בד"כ איפוס מחשב פותר את הבעיה הזו והעלות לא גבוהה (כ-200 ש"ח).

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לפעמים, אחרי החלפת בלמים (אם הם הוחלפו כמובן) נורת הABS נשארת דלוקה לזמן קצר, כן היה אצלי בלאנטיס, במוסך אמרו שהתופעה נורמלית, ואכן הנורה נכבתה אחרי זמן קצר.

פורסם
מנסיון בפג'ו 306 הבעיה נוצרה בקונקטור שנמצא מתחת לכל אחד מהמושבים הקידמים (חישנים שמזהים אם יושבים על המושב ).

הפתרון היה ניתוק הקונקטור ריסוס ספריי מגעים וחיבור מחדש.התוצאה ->תקין

טעות.

מתחת למושבים מיקמו את הקונקטורים בלבד לחיווט לקדם המותחנים של החגורות בטיחות, אין שום חיישנים שמזהים אם יושבים על המושב...

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

באיזה מוסך תוקנה המכונית, האם מורשה היבואן המכיר הרכב או סתם מוסך?.

באם מנתקים את לוח השעונים ומפעילים מתג ההצתה מע' כרית האויר רושמת במחשב הכרית תקלת נורת הבקרה בלוח שעונים. יתכנו תקלות נוספות. עליך לגשת למוסך מורשה היבואן שלו יש את מחשב אבחון תקלות ולבקש שידפיסו את תקלות מע' כרית האויר על דף נייר.

בהתיעצות עם המוסך תדע באם המוסך שתקן הרכב אשם בתקלה או לא ולפי זה לפעול.

תקלה כמו שציינתי קודם בגלל פרוק לוח השעונים ניתן למוחקה מהזכרון והמע' תפעל שוב כשורה. אנא דווח ממצאים הלאה. בברכת שנה טובה - רפי לין :idea:

פורסם
לפעמים, אחרי החלפת בלמים (אם הם הוחלפו כמובן) נורת הABS נשארת דלוקה לזמן קצר, כן היה אצלי בלאנטיס, במוסך אמרו שהתופעה נורמלית, ואכן הנורה נכבתה אחרי זמן קצר.

מה קשור ה ABS? :shock:

המכונית מטופלת במוסך המרכזי של אלפא לנציה ופיאט, ברמת החייל.

אני אשמח אם מישהו יוכל לענות ברמת האחריות ולאו דווקא ברמה הטכנית.

פורסם

דיויד אורן צודק, בכיסא הנוסע ברוב כלי הרכב יש מפסק פשוט שנועד למנוע הפעלה של הכרית אם אין נוסע.

מטעמי חיסכון פשוט.

ואכן בקסארות ו306 יש לעיתים בעיה במחבר ולא תמיד ריסוס עוזר, פירוק המחבר והלחמת החוטים עוזרת יותר.

על פניו בבעיה שהועלתה ע"י בעל האלפא רוץ למוסך ותתחיל לצעוק, אם הם ישרים ( אני מקווה בשבילך ) שיודו באחריותם, לדעתי יש להם.

פורסם
דיויד אורן צודק, בכיסא הנוסע ברוב כלי הרכב יש מפסק פשוט שנועד למנוע הפעלה של הכרית אם אין נוסע.

מטעמי חיסכון פשוט.

ואכן בקסארות ו306 יש לעיתים בעיה במחבר ולא תמיד ריסוס עוזר, פירוק המחבר והלחמת החוטים עוזרת יותר.

על פניו בבעיה שהועלתה ע"י בעל האלפא רוץ למוסך ותתחיל לצעוק, אם הם ישרים ( אני מקווה בשבילך ) שיודו באחריותם, לדעתי יש להם.

אני לא נתקלתי בשום מפסק מלבד הקונקטור הכתום עבור הקדם מותחנים, כך זה לפחות ב-106.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

בזמן שהרכב אצלינו, חודשיים וחצי, הנורית הזאת לעולם לא דלקה. אחרי יום וחצי במוסך, היא כן דולקת, באופן קונסיסטנטי. אין זה צירוף מקרים.

בחשבון שקיבלנו כתוב למטה, על התיקונים שבוצעו יש אחריות של שלושה חודשים או כמה אלפי קילומטר (לא זוכר במדויק), והמשפט השני אומר אם נתגלו בעיות באוטו תוך 24 שעות ליצור קשר עם המוסך.

לי זה נשמע שהם צריכים לסדר לי את זה ללא תשלום.

אשמח לשמוע מבעלי ניסיון יותר רציני משלי (כולם).

תודה ושנה טובה :o

• תוכן חדש...