Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משהו שלא קשור לריב שלכם

אם שמתם לב, מי שייסד את מורל זה יהודי. מאיר מורדכי.

אולךי ידעתם כבר אני רק עכשיו גיליתי את זה :)

כן , אכן ידענו זאת.

חשבת שבמקרה מורל ישובים דווקא בנס ציונה ? :-P

מורל אכן חברה ישראלית , חברה שמוערכת בכל העולם.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לידיעה הסאאב יהייה זמין למכירה תוך 10 ימים בעלות של 4799 ש"ך לערך,

וניתן יהייה לשמוע אותו מלווה בסט סופרימו...:-)

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם
לידיעה הסאאב יהייה זמין למכירה תוך 10 ימים בעלות של 4799 ש"ך לערך,

וניתן יהייה לשמוע אותו מלווה בסט סופרימו...:-)

From where do you know?

4800 ש"ח?

לסאב שיצטרך מגבר של 1000RMS?

אוי יו יוי.

זה יותר מאוסטרליה...

טוב לא נורא , מקסימום מורל יפשטו רגל.

פורסם

כמה שאני אוהב את מורל, זה באמת מחיר די מופרך :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
From where do you know?מאוד מקורב יותר מימה שאתה חושב.

4800 ש"ח?

לסאב שיצטרך מגבר של 1000RMS?

אוי יו יוי.

זה יותר מאוסטרליה...

טוב לא נורא , מקסימום מורל יפשטו רגל.

ניראה לי שאתה קצת אבל קצת מגזים מורל פשיטת רגל :lol: לא נראה לי.
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

אני לא רואה בן אדם אחד שפוי שמשלם על סאב חדש (מבחינת פיתוח מוצר :)) 4800 ש"ח,

לגבי ההגברה, אם הוא יהיה בתצורה של 2 סלילים 2 אום כ"א - ניחא, לא בעיה למצוא מונו שיעמוד ב1 אום (רוני :)).

פורסם
סאב 4 אום

וכרגיל כמו בארץ זה המחיר פתיחה

חודש+מפיצים "לא רשמיים" והמחיר מתקזז לכמה ?

תגיד אתה בעצמך תקנה אותו במחירים האלו ? עם יד על הלב ? או אליקו? , כי אני לא יודע מה איתכם , אבל אפילו אם אני אשים את הIDMAX או את הסאב של אליקו והמורל ישמע טיפה יותר טוב במחיר הזה אני לא אקנה אותו . לא כ"כ רוצה שיתגלחו על הזקן שלי במחירים כאלו

בברכה יהודה

פורסם

יהודה, באמת שדיי עם הקטע של "ייקנו לא ייקנו". זאת בעיה של מורל, לא שלנו. ואל תדאג, ייקנו אותו, גם בארץ וגם בחו"ל. לא חסר אנשים חולי מורל. ורוצה לשמוע משהו? אם הוא חזק (לי אישית זה חשוב העוצמה ולא איזה סאב SQ שלא שומעים בכלל במערכת) כמו שהוא נראה על הנייר (בכל זאת 1000RMS לא הולכים ברגל) והיה לי הכסף הייתי קונה אותו. באמת. גם אם הוא לא היה כמו ה-IDMAX מבחינת איכות\דיוק\מה שתרצה. כן, אני כזה, ותתפלא, יש עוד הרבה כמוני, אבל לחלק מהם יש קצת יותר כסף ממני ויש להם האפשרות לרכוש אותו :wink:

וכן - תגידו מה שתגידו, אבל מסאב חדש של מורל ועוד במחיר כזה - אני לא אתאכזב. בטוח ב-100%.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קצת קשה לי להאמין למחיר - מכמה סיבות

1. כמו שנאמר באוסטרליה הוא נמכר ב4200 ,4300 ש"ח

כמו כן טמפו נמכר שם באיזה 400 דולר אוסטרלי שזה גם 1500 ש"ח

2. כמה טיפשים הם צריכים להיות כדי לתת לו תג מחיר שכזה ? סבבה סליל 5 אינץ וקצת ותכנון מפה ועד לאוזבקיסטן אבל ,

לא נראה שזה יהייה המחיר .

אבל לכו תדעו יכול להיות - גם פייז אליינט עולה כ3000 ש"ח .

פורסם

כמו ששומכר כתב לגבי המורל שלא צריך לדאוג להם,אז דיי נכונים דבריו כי קשר טוב עם היצרן שלשמחתנו המוצרים(מורל) ברובם כחול לבן ,נמכרו עד כו כ-100 סאאבים לחו"ל וגם בארץ יש כמה שמחכים ,אז אולי המחיר עדיין גבוהה כרגע אבל ימים יגידו.

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

כן רק שמחיר של 3000 ש"ח לאליינט זה מחיר שווה לכל נפש. זה הרי סאב שמתחרה בסדרה הגבוהה של JL וID וג'נסיס וכו..

הוא אותו סאב משנת 92. המורל חדש דנדש.

אם מורל ישימו כזה תג מחיר, הם לא ימכרו הרבה בארץ. לדעתי הארץ בתכל'ס דיי לא מעניינת אותם.

אגב אל תשכחו שיש מחירים שלפעמים לא קשורים למוצר ישירות , אלא למותג.

נגיד סט הסופרימו בטוח לא שווה את כמות הכסף שהוא עולה. אבל כיוון שהוא מוצר הדגל הגיוני שמחירו יהיה טיפה גבוהה מהמחיר הריאלי שלו.

סתם לדוגמא השבוע בhi-fi choice החדש של אוגוסט מופיע רמקול חדש שוורדפייל יצרה. מחירו 9000 פאונד! ואין שם משהו יותר מדיי מטורף חוץ מהעיצוב הטיפה שונה. אבל כיוון שזה רמקול דגל, מיוחד, המחיר אחר.

פורסם

מורל או לא, 1000 וואט או לא, איכותי או לא - 4300 שקלים זה מחיר מגוחך ושערורייתי.

מצד שני, למה לעסוק בניחושים? נחכה ונשמע את המחיר עם יציאתו כאן.

למי שכתב (אי שם בנבכי התר'ד הזה) שהוא מקורב למורל יותר ממה שחושבים, אולי כבר כדאי שתעביר להם את הידיעה

ש 90 אחוז מאיתנו (ייצוגי או לא) חושבים שזה מחיר שמזמן עבר את גבול ההגזמה.

בינתיים, נתענג על IDMAX בכ 2000 שקלים.

זה הימור בטוח מבחינתנו.

פורסם
כן רק שמחיר של 3000 ש"ח לאליינט זה מחיר שווה לכל נפש. זה הרי סאב שמתחרה בסדרה הגבוהה של JL וID וג'נסיס וכו..

מן הראוי שתוסיף שזה סאב שלדעתך מתחרה בסדרות הגבוהות של JL גנסיס ID או אחרים.

האליינט סאב טוב מאוד , אבל לטעמי ולדעת רבים אחרים ה IDMAX טוב ממנו בכל פרמטר ובמיוחד ביחס של תמורה למחיר , ומבחינת SQ נטו הייתי הולך על הגנסיס.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...