Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. בחלק הראשון של התשובה מאוד הזכרת לי את עצמי 8)

2. בקשר לפרטים של המנוע, אם היית מוסר את הפרטים האלה מראש אז היה נחסך כל החידון והניחושון שהיה פה וישר היית מקבל את התשובה המדויקת שזה מנוע 9A עם סעפת כמו של KR. הספק - 150 כ"ס.

חוטי הצתה אתה צריך ל 9A ולא לאוודי GT. כל חלקי המנוע מהיום: 9A.

3. עם כל הכבוד לאוודי GT עם 150 כ"ס (ובהחלט יש כבוד), נסעתי כבר עם רכבים בעלי יחס הספק/משקל עדיף יותר (MK2 עם 20VT של TTQ ) והם לא מתנהגים כמו שציינת, אני מאוד ממליץ לבדוק בקפידה את הצמיגים שלך או לחילופין:

א. לנסות לדלות מהחברה שרכשת מהם את האוטו איזה תיבת הילוכים יש שם.

ב. האם לקלאצ יש תחושה של ON/OFF ללא אפשרות החלקה?

4. תתחדש ות ה נ ה :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

(ארז) אם לא ידעת עד עכשיו איזה מנוע יש

אולי תנסה ליפתוח את הבאגז, תימצא זוג בלונים...

זה יסביר את התחושות שקיבלת מהרכב :wink:

את האמת , רק שתדע שלדעתי הרכב לא פחות מנדיר במצב מדהים.

ולא משנה איזה מנוע מהמוזכרים יש שם, יש לך כלי מעולה בידיים בכל מה שקשור ליופי/יחודיות/שיפורים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

על זה אני חושב שכולנו מסכימים (וקצת מקנאים). :-P

עריכה - יכול להיות שיש שיפורים ברכב שהמוכרים לא היו מעוניינים לגלות אותם לפני/במעמד הרכישה מחשש שתתחרט, אני מאוד ממליץ להתקשר אליהם , לספר להם עד כמה אתה מאוד מאוד מבסוט מהרכישה ולנסות לדלות כמה שיותר פרטים על השינויים שנעשו ברכב.

שאלה - האם הגיר מרגיש מאוד קצר?

פורסם

והנה שורש הבעיה לתופעה שתארת.

פורסם

הקלאץ בעייתי מבחינתי, התחושה לא נוחה, ON/OFF אמרת, אני יכול לחיות עם ההגדרה. התשובה במוסך לגבי התחושות שלי עם הקלאץ היו שזה נובע מהעובדה שזו לא קלאץ אורגינאלי של אאודי. אני מקבל את התשובה הזאת ובהזדמנות הראשונה אחליף את הקלאץ ליותר "מתקשר" (מהשורש ק.ש.ר).

ארז רונן

פורסם
הגיר קצר, כמעט בלתי נסבל, .

למה אתה מגדיר את זה כבעיה? זו חוויה!

ארז, אולי נחליט, בילתי נסבל או חוויה? או שאולי חוויה בילתי נסבלת? :lol:

הקלאץ שלך כנראה קרמי(יותר יקר,יותר איכותי,יותר עמיד ויותר לא נח), יש לו מצב של מחובר או מנותק, אין שום מצב של החלקה עדינה בכדי לצאת מהמקום בעדינות ,אני מניח שאתה מקלל אותו בחניות ברוורס (שמנסיוני כמעט בילתי אפשריות).

מצד שני, הוא לא מחליק! :twisted:

בא נחזור לנושא פתיחת השרשור, מה אתה רוצה לעשות בדיגיפנט?

פורסם

צריך להפריד בין נסיעה יום יומית שאז זה בילתי נסבל לבין נסיעה של שואו אופ, אחול שקשוקה של דאואין צרוף, עתיר אנדרנלין, שורף צמיגים, נותן בכואב, מסובב ראשים, מרים גבות ועוד ועוד .... שאז זה חוויה.

קשה לי להאמין שיש קלאץ קרמי באאודי, סביר יותר לחשוב שהקלאץ פשוט לא מתאים או מאיכות לא הכי טובה בעולם.

ארז רונן

פורסם

עלי לציין לשבח את בגירה ,לאט לאט הפרטים "נחלבו", מהודעה להודעה התמונה הולכת ומתבהרת

ארז

אם אתה רוצה לחיות עם הרכב ,עליך לערוך מחקר כן מחקר

1 בעל הרכב,מה עשו, מאיזה רכב ,שנת ייצור ,מהיכן קנו,מה השינויים שנעשו לאורך הדרך

2 ספרות טכנית לרכב שממנו הוצא המנוע ,כולל צמות חשמל,כולל קטלוג חלפים להזמנות עתידיות

לאחר כל זאת תוכל לטפל במנוע,בגיר ובקלאץ

בדוק את בולמי הזעזועים ,בנוסף לגיר הקצר ,נראה לי כי הם רכים מידי!

יגאל

פורסם

וזה לא קלאצ של אאודי 8)

אגב, המערכת הזרקה של ה G60 לא אמורה להחליף את ההיתעסקות עם הDIGIFANT ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כשבוע אחרי שקניתי את הרכב החלפתי את ארבעת הבולמים לבולמי "מונרו".

אני מקווה ליצור קשר עם הבעלים הקודמים בהקדם כדי לברר פרטים נוספים על הרכב.

לגבי הניצוצות שבורחים לי מחוטי ההצתה, חבר מכונאי המליץ לי לצפות את החוטים בחומר שניקרא סיליקון "סיקס" שזה סיליקון שחור עמיד בטמפרטורות גבוהות ומבודד מעולה לפחות עד שאמצא חוטים מתאימים.

בא נחזור לנושא פתיחת השרשור, מה אתה רוצה לעשות בדיגיפנט?

למרות שנאמר לי שלרכב יש בקרת הזרקה G60 מצאתי מיתחת למיכסה המנוע את הדיגיפנט

ובמסגרת חיפושי אחרי אינפורמציה הגעתי לקישור הזה:

http://www.members.tripod.com/~fuelie/whatis.htm

קראתי אותו בעיון, בסקרנות ובהנאה רבה אך מאחר ואין לי ידע טכני במכונאות רוב ההסברים על איך לעשות מה נשארו עלומים בעיניי. לעזרתי בא נשמה טובה בשם YIGALJET שטרח ותרגם את החלק המתייחס לתזמון ההצתה(שוב תודה יגאל) אך אני בוש ונכלם להודות שגם התרגום נשאר עלום בעיניי. אני אוהב לנסות אבל פוחד להשאר תקוע עם חלק ביד ורכב מת. אני צריך בעל מקצוע שיקח את האאודי תחת חסותו (בתשלום כמובן) ולאט לאט יביא אותה למצב שראוי לה להיות בו.

ארז רונן

פורסם

קשה לי להאמין שיש קלאץ קרמי באאודי, סביר יותר לחשוב שהקלאץ פשוט לא מתאים או מאיכות לא הכי טובה בעולם.

חוסר ההבנה שלך מטעה אותך, אם הקלאצ לא מחליק בשום פנים ואופן, מעביר הספקים גם בסל"ד גבוה ומפרפר את הגלגלים בהילוך 2-3 (מסיבות נוספות אחרות) אז יש לך קלאצ' בן זונה, סביר להניח קרמי.

כשבוע אחרי שקניתי את הרכב החלפתי את ארבעת הבולמים לבולמי "מונרו".

מונרו לא הייתה הבחירה שלי אבל אם אתה מבסוט, אני מבסוט בשבילך.

לגבי הניצוצות שבורחים לי מחוטי ההצתה, חבר מכונאי המליץ לי לצפות את החוטים בחומר שניקרא סיליקון "סיקס" שזה סיליקון שחור עמיד בטמפרטורות גבוהות ומבודד מעולה לפחות עד שאמצא חוטים מתאימים.

מה הבעיה למצוא חוטים ?

אני צריך בעל מקצוע שיקח את האאודי תחת חסותו (בתשלום כמובן) ולאט לאט יביא אותה למצב שראוי לה להיות בו.

שמע, לפני איזה 40 עמודים הפניתי אותך למוסך רון, הוא גם משתמש פה באותו שם.

הוא הכתובת שלך ללקיחת חסות על הרכב והוא גם הכתובת שלך לסט חוטי הצתה.

אני ממליץ עליו רק בגלל שאני מטפל אצלו ולא מסיבה אחרת, והוא ואיאן (ושאר החברה) יוצרים שם צוות נעים, ישר לעילה ומקצוענים ללא דופי.

טוב, סיימתי ללקק לרון, זה מגיע לו רק פשוט לא הטעם שלי :twisted:

• תוכן חדש...