Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו אני עסוק בלחפש רכב ידני בגלל החסכון בדלק. היות והנסיעה שלי כל יום היא כ-150 ק"מ (בין-עירוני+עירוני+פקקים) אני מעוניין שהיא תהיה כמה שיותר נוחה.

קיים רכב קטן עם גיר אוט' שצריכת הדלק שלו יכולה להשתוות לגיר ידני ממוצע? (לא נורא אם יצרוך קצת יותר)

אני מתכוון למשהו בסביבות 1:15 לפחות.

תודה!

פורסם

דייהטסו סיריון 1.0 ליטר. אזהרה: לרכב זה מנוע הנוטה להתפגר לאחר כ-150K ק"מ. בנוסף עלויות חלפים מקוריים חסרות פרופורציה לעלות הרכב ומחסור בחלפים תחליפיים.

חוך מזה, עונה על הדרישות שלך לא רע!

אופציה נוספת: סיטרואן סקסו דיזל. עושה הרבה יותר מ-1:15!

אם תפרסם תקציב - נוכל לכוון אותך יותר טוב!

פורסם

אין תקציב, לא ניתן לכוון לרכב ספציפי..

הבקשה שלך עם זאת מזכירה לי את השאיפה של כולנו, ללכת עם להרגיש בלי..

חיסכון בדלק בגיר אוטומטי, מנוע בנזין ולא סולר..

אז ככה, חיסכון בדלק זה רק גיר ידני.

חיסכון בדלק זה רק מנוע סולר.

בקיצור, מנוע סולר וגיר ידני, בנהיגה חסכונית יתן צריכת דלק של קרוב ל 20\1 , הנתון מאומת עם סיטרואן פיקאסו דיזל ידנית !!

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מציע לך לדפדף מעלה, אין ולו מילה על תקציב.

בתקציב הנ"ל רחוק לא תגיע, ובוודאי לא לאוטומט חסכוני.

נסה למצוא סאקסו דיזל, אולי תצליח להוציא משהו תקין בסכום הנ"ל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...