Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שברכב שלי, פוקוס 03' 2.0 ההגה הוא מעור והדגם הנ"ל יחסית נדיר, בלתי אפשרי למצוא כזה הגה בארץ

ואני רוצה לייבא אחד דרך EBAY (עם או בלי כרית אוויר, אין חשיבות). האם בארץ במכס יעשו לי בעיות עם ההגה? -

מכיוון שזה חלק בטיחותי.

בקיצור אשמח לקבל תשובה חד משמעית :-)

מתן.

פורסם

יצא חוק שצריך אישור על כל חלק אם או מכני או קוסמטי מן משרד התחבורה. אם לא תשיג זה ישאר במכס אפילו אם שילמת מכס.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אולי תנסה בפירוקיות, נכון שלא נמכרו הרבה רכבים כאלו, אבל זה לא אומר שהן לא נקלעו לתאונות

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מתן, מה קרה להגה של הפוקוס ? האם התחיל להתקלף ? אם כן , מדוע לא לצפות מחדש בעור

כפי שתואר כבר בשרשור על הגה של קליאו .בנוסף בעת ציפוי מחדש, אתה יכול לשנות גוון לטעמך.

ולקבל אחריות על העבודה . ומה אם ההגה שתייבא יהיה עם פגם? ומה על הטרטור והבירוקרטיה?

פורסם

ההגה התחיל להתקלף בגלל תפוח-הגה שהיה מותקן אצל הבעלים הקודם (בנאדם נכה).

נניח והולך לעשות ציפוי, צריך להגיע עם ההגה מפורק? האם הוא יכול לצפות גם את הפלסטיק של הצפצפה?

יישארו סימני תיקון?

מתן

עוד שאלה:

האם החוק החדש הזה תקף גם על חלקים חדשים? למקרה שאני רוצה לייבא משהו לרכב שלי.

פורסם

רשמית - על הכל חלק אתה צריך אישור ממשרד התחבורה.

אומרים שאפשר לעשות את זה מולם בפקס. לא ניסיתי אישית לכן לא יכול להעיד על זה..........

חלקי בטיחות משומשים אסורים ליבוא. לכן לא יתנו לך לייבא כרית אוויר משומשת. שים לב.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מצטרף להמלצה על ציפוי הגה, לפני שבועיים עשיתי לקליאו שלי באוטו אלגנס,

הם עושים עבודה פשוט מדהימה!

אביתר

• תוכן חדש...