Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי בפעם השנייה כ- 90 ק"מ הגעתי שהרכב רותח בטורים גבוהים .

וכמובן שנפסלתי.

למזלי הבוחן לא גבה ממני את ה- 24 ש"ח אלא ביקש ממני שאפנה למוסך שיבדוק.

פניתי למוסך והתברר שגם אם אסע 300 ק"מ לא יעזור.

מהסיבה- ביטלו את הממיר קטליטי מתוך האגזוז הוציאו את החיישן מהאגזוז.

כך שלא נותר לי אלא להפרד מחר מ- 1200 ש"ח עבור חיישן קטליטי +עבודה.

אז ההתלבטות היא לשלם 1200 ש"ח עבור ממיר קטליטי? או לרכוש אחד משומש ולהתקין כדי לסתום פיות?

*נמחקו הערות של תסכול שאינן במקומן*

פורסם
כדי לסתום פיות?

*נמחקו הערות של תסכול שאינן במקומן*

אין מה לסתום פיות. יש לוודא שהאוטו שלך לא מזהם, אנחנו כולנו נושמים את האוויר שיש כאן, ככל שיהיה פחות מזוהם, ייטב לכולנו.

אז הרגע ,וסדר את הדרוש סידור.

בברכה ובהצלחה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אתה יכול להרחיב קצת בנושא הבעיות של הפונטו עם בדיקת ה- CO ? מה מיוחד בפונטו שמקשה עליהן לעבור את הבדיקה ? האם זו תופעה של פונטו דור 1 או גם דור 2 ?

אתמול (4/4/07) עברתי טסט בת"א עם פונטו דור 2 (2001 SX) ולמרות שלבסוף עברתי את המבחן הזה,

עברו יותר מ-10 דקות של משחקים של הבוחן עם המערכת, שלאורך כל הדרך הראתה אדום - ורק לאחר עשר דקות, ובדיקה שנכשלתי בה, בסוף איכשהו יצא שהרכב עבר.

מאוד מוזר....

פורסם

אהלן.

לפני שבוע נדלקה לי הנורת אזהרה של המזרקים באוטו(פונטו 97) אז קניתי את התוסף דלק של גולד לייבל(לשימוש כל 10000 ק"מ.עולה סביב 100 ש"ח) שאמרו לי שהוא הכי טוב וחזק שקיים על המדפים.

ואכן השתמשתי בו הנורה כבר לא נדלקת לי

אלא ש..

היום נפלתי בטסט על פליטת גזים (ה-CO שדיברתם עליו).

במוסך הוציאו לי את החלק שבו יושב המסנן דלק והזריקו לי משם חומר דרך צינור ,ולאחר מכן דרך פתח אחר ריססו איזה חומר תוך כדי העלאת הטורים .הטיפול פתר את הבעיה.

רציתי לדעת???

התוסף לא היה אמור גם לפתור את בעיית הגזים?(רשום שהוא אמור לנקות את המערכת, לגרום לשיפור בצריכת הדלק וזיהום ובלה בלה בלה...).

ממש מרגיז ,עלה לי המון כסף הטיפול ,אם הייתי יודע שיש תוסף יותר טוב שהיה חוסך לי את הטיפול הייתי משתמש בו.

אתם יודעים אם יש איזו שהיא כתובת שאני יכול לפנות אליה ולהתלונן?

תודה.

POPA

פורסם

על מה בדיוק הנך חפץ להתלונן?!

האם בדקת את רמת הזיהום שמכוניתך פלטה לפני ואחרי השימוש בתוסף? - לא!

אם כך, אז אין לך מימצאים שעליהם תוכל להתבסס שהתוסף לא בצע את שהוא מצהיר.

שוב, תוספים הם אינם תרופות פלא.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אתמול (4/4/07) עברתי טסט בת"א עם פונטו דור 2 (2001 SX) ולמרות שלבסוף עברתי את המבחן הזה,עברו יותר מ-10 דקות של משחקים של הבוחן עם המערכת, שלאורך כל הדרך הראתה אדום - ורק לאחר עשר דקות, ובדיקה שנכשלתי בה, בסוף איכשהו יצא שהרכב עבר. מאוד מוזר....

עמית - KOMPY כבר ענה פה משהו דומה שהבוחנים דווקא כנראה עשו לך טובה ולא הכשילו אותך ומה שבעצם הם עשו זה שהם נתנו יותר זמן לממיר הקטליטי להתחמם, להגיע לטמפ' עבודה שלו (או משהו כזה) ורק אז הממיר ביצע את העבודה שלו והאוטו שלך עבר.שוב ושוב נאמר פה להגיע לטסט רק לאחר נסיעה ארוכה יחסית.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

שלום, ברשותי רכב מסוג שברולט קואליר מנוע 2400, הרכב אינו עובר טסט בשל זיהום אוויר C02 בערך של 0.67

ניסיתי לשים תכשירים למיניהם ופשוט כלום לא עוזר, אני חוזר ושוב הרכב אינו עובד טסט

הלמבדה תקינה ועומדת על 1.1

נבדק חיישן חמצן ונמצא תקין.

שאלה נוספת שאולי יש לה קשר לאותו עניין, האם הגיוני שצריכת הדלק של הרכב בתוך העיר היא 1 ל5, זה לא נראה לי סביר כל כך.

תודה

יצחק

פורסם

נראה שאתה מתכוון ל CO ולא לCO2 בנתון 0.67 שמסרת.

וגם, נתון הלמבדה שלדברך תקין ועומד על 1.1 , באם אינך טועה בנתון, הרי שהוא מחוץ לתחום ואיננו תקין.

התקן מחייב שהייה בתחום של 0.970-1.030 (בסיבובים גבוהים)

נתונים כפי שציינת לעי"ל אפשריים אך אין הם תקינים.

אנא בדוק את הנתונים שנית. או העלה בסריקה את הטופס של הבדיקה.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי מגאן 96, ידנית, 1600, בנזין.

היום ניגשתי לטסט נפלתי בגלל זיהום אוויר.

למבדה תקין 0.99

CO בסרק - 0.69

CO בסל"ד גבוה 0.68

הבוחן ניסה את הבדיקה פעמיים.

קראתי כמעט את כל מה שנכתב בשרשור הדביק על בדיקות זיהום אוויר בטסטים, וגם הודעות אחרות.

רציתי לשאול מס' דברים:

1. לפני קצת יותר מ-1000 ק"מ עשיתי טיפול מקיף, כולל חוטי הצתה, פלגאים, פילטרים וגם הוספתי K44. האם אפשר להסיק מכך שיש בעיה בכוונון/ניקוי יסודי יותר של המערכת או שכשאי לנסות שוב תוסף ולגשת לטסט?

2. מה התוסף היותר טוב לעבור טסט - GOLD LABEL או K44? האם יש תוסף שיותר מתאים למגאן ותוסף שמתאים יותר למכונית אחרת?

3. ראיתי שהבעלים הקודמים של הרכב שלי החליפו ממיר קטליטי במוסך בנתניה בדיוק לפני שנה בתאריכים של הטסט. הממיר בוצע במוסך לא מורשה ולכן אני יכול לשער שהממיר לא מקורי. האם יש חשיבות למקוריות של הממיר? קראתי שאורך חיים של מקורי כ-160,000 ק"מ - האם אורך חיים של תחליפי דומה?

תודה,

מרט

פורסם

אם הוחלף ממיר חליפי מתאים, לא צריכה להיות בעיה.

מאיזה איזור אתה?

אם מחיפה, אשמח לעזור.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שוב אנו נתקלים בתוצאה מוזרה שבה ה-CO בסרק ובסל"ד בינוני תואמים זה לזה :shock:

תוספים אינם תרופות פלא(למרות הצהרות המשווקים על ה"ניסים" שהם עושים).

גש לבדיקה נוספת(24 ש"ח נוספים), הפעם תגיע לאחר נסיעה נמרצת בסל"ד גבוה, חזור ודווח לנו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

שלום חברים

ברשותי רכב משנת 95, בשנה שעברה היה עלי לעמוד בתקנות זיהום האויר ו לאחר קצת K44 הכול הסתדר

חבר שלי טוען שבגלל שכבר עבר השנה אינני צריך לעמוד עוד בקריטריונים של זיהום האויר ורק רכבים ממודל 96 ומעלה

יחויבו לעמוד בה, האם זה נכון?

205 4EVER 1.4 בציר 95 3 דלתות

פורסם

לכל אלה ששמים תוסף בדלק.

אם אתם חושבים שהוספת תוסף לדלק בלבד ינקה לכם את כל הפיח מהמצערת עד המנוע, אתם טועים. תוסף לדלק זה רק חלק מהניקוי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...