Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה נערים משועממים עשו חיים קשים לסניף מקדונלדס בקריית אונו -

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3424337,00.html

חבל שברשת מקדונלדס לא מודעים לכך שאגורות לא צריך לספור - אלא סופרים לפי משקל (מניחים שקית על משקל עם מחיר, שמים מחיר של 24.80 ויוצא הסכום המדוייק בשקלים. זה כמו ש-100 ש"ח בשקלים שוקלים בדיוק 360 גרם).

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

היה לנו מקרה דומה בתחנה בסביון, לקוח שהגיע לתדלק מיכל מלא, ברגע שהסתיים התדלוק והמשאבה נעצרה על 250 ש"ח הוא שלף שקיות של מטבעות ונתן אותן לעובד.

הלקוח כמובן התבקש להשאר כל הזמן הזה בתחנה על מנת שהעובד יספור את הכסף.

זה הסתיים לאחר 45 דקות...

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז אתם צריכים ללמד את העובדים של מקדונדלדס איך לספור

לפי החשבון הזה היה לוקח להם פחות משעתיים לספור את ה-600 שקל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כרגע קיץ, מה שאומר שילדים עובדים בעיקר בחנויות המזון המהיר.

קשה לילד בן 15-16 לספור מהר.

בכל מקרה מצב כזה גורם להשבתה של עובד, ושל קופה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מצדיק את הילדים האלה , 5 ו 10 אגורות זה כסף , במיוחד שיש מקומות שלא רוצים לקבל מטבעות של 5 אגורות ..

תקראו לזה הצקה , או לא יודע מה , אבל עדיין זה כסף

פעם קרה לי מקרה שנתנו לי עודף במטבעות של 5 אגורות ואחרי כמה שעות באותו מקום לא רצו לקבל אותם ..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

יש יעוד אחד לעשרות אגורות, במדחנים של הערייה!

תמיד שאני הולך למקום שאני יודע שיש שם מדחן אני לוקח איתי בוחטה של עשרות אגורות ודוחף שם כמה שצריך. ככה אני נפטר מהם (ויש מהם הרבה לצערי)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חבל שאין מדחנים בת"א... (נדיר למצוא). ברמת גן למשל, מדחן זה דבר מאוד נפוץ, שימושי ואפילו מבורך..

Twincharger Stratified Injection

פורסם

בשביל זה גם יש את המכונות לממכר שטויות , שתייה, כריכים וכו'

אפרופו מדחנים רק בעולם השלישי אין מדחנים , אלא תווים כמו פה (רמז עבה:))

אגב איך השירות של התשלום חניה באמצעות הסלולרי ? מומלץ או לא ? זה שמחייגים *6452

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מנסיון עם מכונות שתייה וכו' הן לא מקבלות 5 אג' (אלא אם כן הן ממש ישנות ואז הן לא יקבלו מטבע של 10 ש"ח) מהסיבה הפשוטה שכל הדגמים מגיעים עם 3 או 4 שפופרות למטבעות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני מצדיק את הילדים האלה , 5 ו 10 אגורות זה כסף , במיוחד שיש מקומות שלא רוצים לקבל מטבעות של 5 אגורות ..

תקראו לזה הצקה , או לא יודע מה , אבל עדיין זה כסף

פעם קרה לי מקרה שנתנו לי עודף במטבעות של 5 אגורות ואחרי כמה שעות באותו מקום לא רצו לקבל אותם ..

למה להצדיק אותם ?

מה עשתה אותה בחורה צעירה, מסכנה, שמקבלת 16-18 ש"ח לשעה, שגם ככה עובדת במקום כמו מקדונלדס כדי להרוויח כמה שקלים שיהיה לך לצאת ביום שישי, מה היא עשתה?

הריי הילדים המפגרים האילו לא פגעו במקדונלדס.. אני בטוח שהכסף הזה יהיה עודף מצויין לשאר הסניפים. הם פגעו במסכנה שכולה רצתה לחסוך קצת כסף ולעבוד בחופשת הקיץ

חשבתם אולי מה היא הרגישה?

פורסם

לא באמת אכפת לה.

אפילו יותר טוב, לספור מטבעות הרבה יותר טוב מלשרת לקוחות.

מי ש"נדפק" זה הסניף שהיה לו חסר עובד \ קופה.

פורסם

החבורה החליטה לנקום ברשת לאחר שאחד מהם המתין זמן רב למיץ תפוזים. אחד הנערים: "זה התחיל כנקמה והמשיך בשביל הצחוק. בסופו של דבר, עשינו את זה בעיקר בגלל שמשעמם בקריית אונו"

כנראה שהחופש הגדול לא פוגע רק בCF

פורסם

שילמתי חלק מקנס חנייה בעשרות אגורות ככה בדואר.

אין עם זה בעיה, כל 10 ש"ח לארוז בשקית ניילון קטנה של סנדוויץ' והם שוקלים את זה (443 גרם אם אני לא טועה).

פורסם

לי יש במחלקה כלי עם מטבעות של 5 אגורות שנאספו כבר כ-10 שנים, לפי השמועה, הבחור שהתחיל את האיסוף התכוון שמישהו מתישהו ישלם עם זה דוח. אולי הגיע הזמן באמת.

פורסם

נקמת העוללים.

אהבתי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...