Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב השבוע ויש כמה תיקונים קטנים ואני רוצה לחסוך את ההוצאות הגדולות עכשיו

התיקונים קטנים אבל אשמח מנסיונכם שתמליצו לי על חומרים מתאימים לצורך כל דבר ואיך לעשות זאת?

1.בסיס מראות הצד התקלפו איזה חומר מתאים לפיברגלס?

מעדיף מאט, משהו גם שישמר מחום ואם כדי לצבוע כבר את המראות עצמם?

בינתיים שייפתי עם נייר אפס וניקיתי.

ואיזה חומר מומלץ לשמירה וחידוש גומיות והפלסטיקים?

תמונות:

pic00438fq1.jpg

pic00439hi4.jpg

2.הדבר הבא זה הטמבון סדוק איזה חומר מתאים להדבקה?

שיהיה חזק עם טיפה גמישות ושקוף.

נראה לי גם ששמו את זה בלחץ וגם חסרים כמה ברגים דרך אגב איפה אני משיג ברים כאלה מפלסטיק בטח זה עולה גרושים

(כמו האלה בתא מטען) חסרים לי כמה.

תמונות:

pic00440bn3.jpg

pic00444ds0.jpg

3.איזה דבק מתאים לדשבורד יש את הסדק הזה ויש כמה סדקים שעדיין לא רואים אבל זה מתפרק לאט לאט ?

אותו דבר משהו חזק אבל טיפה גמיש עמיד בחום ושקוף .

כבר הזמנו ריפוד כדי שיסתיר וישמר יותר אבל בכל זאת שיהיה חזק .

תמונות:

pic00441ho7.jpg

pic00442yd9.jpg

אשמח לתגובות ועזרה דרך אגב דבק חם לא משהו הוא נמס בחום.

עדיף חומרים זולים ואיכותיים? ואיפה לקנות באיזור המרכז?

תודה מראש

עוד שאלה קטנה הצבע של הגג דהוי האם יש אפשרויות יותר זולות מהצביעה היקרה משהו זמני וזול ולא חייב להיות מושלם(רק לטשטש).

פורסם

1. את המראות והתושבות שלהם שייף היטב עם נייר שיוף (חלק כבר עשית, המשך כך), ולאחר ניקוי וייבוש השטח צבע בספריי פלסטיק של קריילון. הצבע תופס ישירות על פלסטיק (אין צורך ביסוד), עמיד מאוד ויתן תוצאות יפות.

2. תיקון פגושים נעשה בדרך כלל ע"י הלחמה או ע"י מילוי של פיבר-גלס.

פלסטיקים תוכל למצוא אצל פחחי רכב או אצל רפדים. גש אליהם עם דוגמא כי יש כמה סוגים.

3. בדש-בורד אין יותר מדי מה לעשות. אפשר לסתום את הסדק שנוצר עם סיליקון RTV שחור, ולעטוף עם כיסוי לדש-בורד. אופציה אחרת - פירוק הדש ואיטום עם בונדו והמון סבלנות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

Tzvika-Pickקודם תודה על התגובה :

1.בקשר לצביעה קניתי כבר ספרי אבל אולי כדי לצבוע עם פחית פחות מסובך לא?

2.האם יש משהו לשימור גומיות וחידוש פלסטיקים?

3.הבעיה שלי שאני לא רוצה לעשות הלחמה כי יש שם צבע דאוי אז אני יצטרך כבר לצבוע ואני מחפש משהו פשוט אין איזה דבק מתאים?

או שכזה דבר פשוט לא יעלה הרבה כסף?

4.בדשבורד האם הסיליקון חזק מבחינת הדבקה וחום?

5.איפה אני יכול לקנות ברגים מפלסטיק נראה שבכל המכוניות אותו הדבר.

6.יש פיתרון יותר פשוט לצבע דאוי מישהו אמר לי שיש צבר כזה מריחת צכע ווקס שזה יותר זול?

תודה שוב

פורסם

1. לדעתי צביעה עם מכחול/מברשת ופחית צבע תתן תוצאה לא אחידה ולא חלקה. צבעתי שטחים גדולים מאוד של פלסטיקים ברכב שלי עם ספריי וזה פשוט מאוד ונוח. תעשה חיפוש על שם המשתמש שלי בפורום הטכני ותבין על מה אני מדבר (כן, אני עצלן לתת לך לינק :-D).

2. יש חומרים לחידוש צבע של פלסטיקים. הבעיה היא שהם יורדים עם הזמן, וצריך לחדש אותם כל כמה חודשים. הכי טוב ויעיל - צביעה. לגבי גומיות - ספריי סיליקון (לא סיליקון בשפורפרת, אלא ספריי) יעשה יופי של עבודה.

3. לא מכיר משהו שגם יהיה זול וגם יחזיק. הלחמה אצל פחח (ללא צביעה) לא צריכה לעלות יותר מדי ואני מציע לך לגשת לברר מה ניתן לעשות וכמה זה עולה.

4. הסיליקון עמיד יופי בחום. לגבי חוזק - הוא לא חזק במיוחד, אבל הוא גם לא אמור לחבר חזרה את שני החלקים אלא רק לסתום את הסדק שנוצר. היתרון שלו הוא בגמישות, שתאפשר לו להתכווץ במידת הצורך. הדבקה של שני החלקים אפשרית רק אם יש לך נקודת משען כדי להצמיד את שניהם יחד לכמה דקות, מה שלא נראה אפשרי בתמונה שצירפת. אבל אם כן, חפש דבק לפלסטיק של חברת ביזון, שעושה יופי של עבודה בנושאים כאלו.

5. אצל פחח רכב או אצל רפד רכב. גש לאזור התעשייה הקרוב לביתך וחפש, בטוח יהיה שם מישהו כזה.

6. הצבע מטאלי? אם כן - שום דבר לא יעזור. רק צביעה מחדש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בנוסף לעצותיו הנכונות והזולות של צביקה ,ברשותך אופציה לעשה זאת בעצמך נוספת

גש לטופקולור בתל אביב 035617533 ,בקש את אלי ורכוש ממנו את המוצרים הבאים

1 דבק אפוקסי גמיש לתיקון פגושים של DOMINION CANADA בצבע ורוד גמיש 220 שח

2 רשת פלסטיק לאיחוי החלקים השבורים בעזרת הדבק חתיכה של 20 סמ אולי חינם?

3 צבע מקורי לפי מספר צבע הרכב במיכל אירוסול(נראה לי UC ) שבעים שח

ניירות שיוף וכד אני מאמין שיש ברשותך

אז קדימה לעבודה

יגאל

פורסם

yigaljet תודה אבל לא הבנתי כל-כך כל זה רק לפגוש?

ומה זה הרשת פלסטיק? וזה נראה לי יקר כל העסק כבר עדיף לי לחסוך עוד קצת וצביעה של כל הרכב כולל תיקונים קטנים יעלה בסביבות 1500 ש"ח.לפי מה שבדקתי תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

הדבק הנל מצוין לכל חלקי הפלסטיק כולל הפגושים, דשבורד,סורג וכל חלק פלסטיק בעל תכונות מילוי והדבקה מעולות

ניתן לעיבוד (שיוף) לאחר לילה של ייבוש ,לאחר ייבוש שומר על אלסטיות

ישנם כמה סוגים בעלי אלסטיות שונה ,צבע הדבק הנל הוא SEMI RIGID או קשה למחצה

יגאל

• תוכן חדש...