Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, מכרתי הבוקר את הקטנוע שלי, עכשיו, מי שיודע אז יש עיצומים ברשות הדואר, אין העברות בעלות על כלי רכב, מה שכן יש פרצה קטנה וסניפים פרטיים מעבירים בעלות בכל זאת, הבעיה היא:

נגמרו הטפסים של העברות בעלות בכל חולון/בת-ים/אזור/ראשל"צ/ת"א.

מצאתי את עצמי מסתובב בכל הערים הללו במטרה למצוא סניף שיש לו טפסים, הסניפים עם הטפסים הם סניפים לא פרטיים ולא מעבירים בעלות, ניסיתי לבקש טופס, אבל הפקידות שם ממש קשות, בסניף בתל-כביר שברתי בלי כוונה את החלון בכניסה מרוב עצבים כשהיא אמרה לי "יש טופס לא תקבל".

בסופו של דבר הבחור שקנה ממני את הקטנוע הצליח להתחנן ולקבל טופס מחורבן בסניף של הדואר בסלמה פינת הר-ציון בת"א, אז חזרנו לאזור לסניף הפרטי ועשינו העברת בעלות.

לסיכום: מריטת עצבים קשה מאוד, גועל נפש איך מתנהלת מדינה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אי אפשר להדפיס את הטפסים מהאתר של משרד הרישוי?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מסתבר שאין להם את זה:shock:

מצד שני זה דיי הגיוני, מניעת זיופים וכל זה.

ובכל זאת אתן לינק.

שיהיה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כרגיל השביתות מכוונות למעלה ופוגעות רק באזרח הקטן.

יש למישהו עותק של טופס העברת בעלות ?

פתרונות אחרים יתקבלו בברכה, אני מחר בבוקר הולך להעברת בעלות בת"א :-(

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אתה לא רוצה לדעת איך נראה משרד הרישוי היום בבוקר, אני ראיתי כי עברתי גם בסניף הדואר שם.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

זה הגיוני לגבי החזר על רשיון רכב.

על רשיון נהיגה נראה לי הגיוני שיהיה החזר רק אם הוא נשלל לצמיתות או לחלופין הבנאדם מת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בדקת בסוכנות הדואר קרימניצקי בשדרות ההשכלה?

הרגע שילמתי שם רישיון נהיגה. אמנם יש תור ארוך-ארוך והתקשורת למשרד הרישוי נופלת כל חצי שעה, אבל הם עושים העברות בעלות ויש להם טפסים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...