Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה בשכרות + חוו"ד על עו"ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוד שלי נתפס על נהיגה בשכרות לפני משהו כמו חצי שנה. שילוב של זה ושל 36 נקודות, הקנו לו שלילה ל-10 חודשים.

השאלות:

1. האם בסוף השלילה צריך לעשות תיאוריה? טסט?

2. לגבי הינשוף: האם זה נכון שמהרגע שהשוטר עוצר אותך הוא צריך לתת לך להמתין רבע שעה ורק אז לקחת את המדידה? או שהמדידה תקפה ישר?

3. יש איזה עו"ד בשם דוד קלוקר שהבטיח לו שיחזיר לו את הרישיון כבר עכשיו. (הוא שלול כבר חודש). מישהו מכיר את הקלוקר הזה?

תודה, אביעד. (שבחיים לא נהג ולא ינהג שתוי ;-))

פורסם

לפני מספר ימים מישהו שאל שאלה דומה.

ולי נראה מאוד הגיוני שנהג שודים עם ותק של קרוב ל-4 שנים בפורום וכמעט 1500 הודעות וודאי שמע על ההמצאה הגאונית שנקראת "חיפוש".

רק שתדהמתי עלתה כאשר התברר לי שרק לפני מספר ימים אתה שאלת שאלה דומה ואף קיבלת תשובה על סעיף א'.

ולסעיף ב' יש תשובות בחיפוש.

ולגבי השאלה שלך על המלצה על עו"ד או ידע אישי - לא מכיר, אבל תזכור שהצלחה של עו"ד בתיק מסויים מורכבת מהרבה פרמטרים:

ההיסטוריה של הלקוח

נסיבות הארוע

הדומיננטיות של התובע

הנוחות של השופט.

מספיק שמשמהו אחד משתנה, כדי שהתוצאה תהיה שונה.

בעבירה דומה,האחד יכול לצאת זכאי והשני מורשע.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

במידה ועצרה אותך משטרה לביצוע בדיקת שכרות, אתה צריך לחכות כרבע שעה עד לביצוע הבדיקה.

במהלך רבע השעה אסור לך לאכול/לשתות.

פורסם

הסיבה ששאלתי את זה - כי זה נאמר כאן בפורום (שצריך לחכות) לסירוגין, ממש פה ושם, ולכן היה לי ספק. הבן-אדם שמדדו אותו לא חיכה רבע שעה - מה יש לעשות עם זה?

ותודה שהזכרת לי את הפז"מ ;-). (אגב, אני קורא בפורום המיום שב"רכב כללי" היו 3 עמודים בארכיב. היוזר הקודם שלי היה A123 והוא מ-2002 :-P )

אביעד

פורסם
הסיבה ששאלתי את זה - כי זה נאמר כאן בפורום (שצריך לחכות) לסירוגין, ממש פה ושם, ולכן היה לי ספק. הבן-אדם שמדדו אותו לא חיכה רבע שעה - מה יש לעשות עם זה?

כמו כל דבר שקשור למשטרע - בעיני החוק השוטר צודק ודובר אמת ואתה השקרן.

ואם אתה רוצה להוכיח אחרת, פשוט תיקח עו"ד, תשלם לו כמה אלפים טובים ותלך למשפט.

דבר אחד בטוח - העו"ד ירוויח את כספו ב- 100 אחוז

אף עו"ד שבעולם (אם הוא ישר) לא יבטיח לך שאתה תצא זכאי.

וזה השיקול שאתה צריך לעשות מראש, כשאתה מחליט לקחת עו"ד שינסה להוכיח שהשוטר טעה.

יש כמובן פרוטוקול שרושם השוטר, אבל הרי לא בטוח שהשוטר רושם את הדבר האמיתי שהיה.

אנקדוטה: מקרה ישן עם פיקוח עירוני, הפקח כמובן רשם מה שרצה ולא באמת מה שהיה במציאות. מצלמת אבטחה קלטה את כל המתרחש באמת.

בדיון בבית-משפט, כמובן האמינו לפקח ואפילו ננזפתי שאני מתכחש לאמת וטוען שהפקח משקר ובמקום להודות, היה צריך לזמן דיון נוסף ולהביא את הפקח ולגרום הוצאות נוספות.

רגע לפני פסק הדין, ממש באסרטיביות נכנסתי לדברי השופטת ואמרתי יש לי תעוד מצולם שהפקח משקר. והוצאתי מיד מחשב נייד להציג לפני ביהמ"ש.

לרגע היתה דממה באולם, אפילו השופטת שהתחילה לצעוק עלי שאני נכנס לדבריה, עצרה ושתקה, התובעת העירונית היתה בהלם.

כמובן שאיפשרו לי להציג את הסרט.

כבר במהלך הסרט, התובעת ביקשה למחוק את התביעה.

בקשתה התקבלה מיד.

יכולתי להמשיך להתקשקש עם התביעה ולבקש פיצוי וכו'

המאמץ לא שווה את זה

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זה מה שפורסם באחד השירשורים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=163769

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...