Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני יודע שזה נשמע שאלה מפגרת אבל בכל זאת אני אשאל קניתי סיומת של אגזוז אתם יודעים כאלה כמו שמוכרים אצל אוטו דיפו זה סיומת כזאת עם חור קטן ומסביב לחור חורים קטנים קטנים כאלה אז הרכתי אותו על האגזוז והוא עושה רעש כמו שריקה כזאת יפה כזה השאלה שלי הריי הצמדתי את הסיומת עד הסוף עם החור הקטן של הסיומת לחור הגדול של האגזוז הרגיל שלי השאלה שלי הרייי יוצא דרך הסיומת גזים קטנים יותר ככה נראה לי שצריך מאשר הגזים הרגילים שצריך לצאת האם זה גורם לנזק כלשהו? האם זה דופק את את המנוע או את המערכת פליטה או משהו תודה לעונים!!!!!!!!!!! אני יודע שחלק ממכם יחשבו שאני מפגר אבל בכל זאת שאלתי כי מהאגזוז שלי גדול יותר בתכלס מהסיומת.

פורסם

חחח

יכול להיות שבאמת חלק יחשבו שאתה מפגר

אני אישית לא... גם אני שמתי סיומת של אגזוז (בנתיים עד לאמיתי), אולי חלק יגידו שזה סתם ושזה כמו צעצוע אבל בתכלס אגזוז יכול להיות דבר מאוד יפה ומאד מכוער ואני לא רואה סיבה שהוא יהיה מכוער... בכל אופן האגזוז הזה מבחינה מכנית הוא צעצוע, הוא לא עושה כלום, לא משנה את הלחץ או את רמת זרימת הגזים מקסימום אם האגזוז מפוצל או סתם מפוסל אז הגזים יכולים לצאת מכמה כיוונים, אולי זה עושה רעש שונה אבל סביר שלא ושזה סתם בראש שלך, כי מבחינה מכנית זה בדיוק כמו לקשט את האגזוז בסרט יפה...

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

אז שמתי את הסיומת על האגזוז ובין החיבור של הסיומת והאגזוז שמתי אבן שתחזיק לי את הסיומת זה לא מסוכן או משהו כי הריי אבן לא יכולה להתלקח או משהו סתם רעיון בגלל שהלכה לי ההברגה אז התבאסתי אז שמתי אבן

פורסם
אז שמתי את הסיומת על האגזוז ובין החיבור של הסיומת והאגזוז שמתי אבן שתחזיק לי את הסיומת זה לא מסוכן או משהו כי הריי אבן לא יכולה להתלקח או משהו סתם רעיון בגלל שהלכה לי ההברגה אז התבאסתי אז שמתי אבן

שמע ניסיתית לחשוב איך זה יכול להיות מסוכן...

עכשיו בתכלס אני לא רואה איך זה מסוכן ממש כי יש שני דברים שיכולים להשתבש במצב הזה:

1. האבן מחוררת לך את האגזוז... בתכלס לא קרה כלום אתה אפילו לא חייב להחליף אגזוז.

2. האבן נופלת / נשברת מהרעידות של האגזוז והאגזוז נופל גם במצב הזה לא קרה כלום בתכלס, לפחות לא לך, אולי זה מסוכן אם זה נופל לכביש ומישהו עולה על זה אבל גם 99% שאם זה קורה ומישהו עולה על הקצה לא יעשה לא כלום.

בתכלס לא מסוכן, קצת לא חכם אבל יפה על כושר ההמצאה סטייל מק'גיוור, אני אישית הייתי פשוט מבריג פנימה בורג, האגזוז לא דבר רגיש במיוחד אי אפשר ממש להרוס אותו בדברים הקטנים האלה וגם אם הוא נהרס טוטאלית אז להחליף אותו זה משהו כמו 400 שקל לא רציני.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...