Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

***************הודעת מינהל המערכת: *************

אתה כותב ומצרף תמונות . יפה מאוד!

מה הבעיה לקרוא כללי כתיבת כותרת ? קרא כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1254627&postcount=1

צהרים טובים חברים,

אחרי שערכתי חיפוש ולא מצאתי תשובה יש לי כמה שאלות:

1.לפי התמונות המצורפות האם השעון הישן הוא חשמלי או מכני?

2. השעון החדש שקניתי הוא מכני, הוא יכול להתחבר לחיישן הקיים? מהחיישן הקיים יש חיבור לחוט חשמל אחד

תמונה0177-.jpg

תמונה0176-.jpg

תמונה0168-.jpg

תמונה0171-.jpg

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

נראה מכני.

אם הצינור שמוביל ליוניט הוא קשיח=מכני.

אם הוא חטו חשמל גמיש=חשמלי.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

תודה משה, כנראה שאני אצטרך להחליף את השעון כדי שיתאים לחיישן הקיים.

פורסם

*הנהלת הפורום אני מצטער על הכותרת האל עיניינית, קראתי את הכללים לכתיבת כותרת ולקחתי לתשומת לבי.

החלפתי את השעון לשעון חשמלי וחיברתי אותו ע"פ ההוראות אבל הוא לא מתפקד, כנראה הבעיה היא בחיישן ( שהוא בן 25 שנים).

האם יש דרך לבדוק את תקינות החיישן (יש ברשותי רב מודד).

תודה

אסף

פורסם

השעון הראשון אכן מכאני, מה היה מחובר ליוניט הישן?

לא קיבלת יוניט חדש עם השעון החשמלי?

פתחתי בעבר שרשור על התקנת שעון חשמלי, נסה לברר שם יותר פרטים, בעקרון נראה לי שאפשר לחבר ליוניט המקורי, איזה רכב יש לך?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

ליוניט הישן מחובר חוט חשמל, היוניט הישן עובד (הייתה תקלה קטנה ב+) אבל הוא כנראה לא מתאים לשעון (לא מדברים אותה שפה).

ניסיתי לפרק את היוניט הישן אך ללא הצלחה מחר אני אנסה לפרקו שוב או לפתוח פקקים באיזור (יש 3) כדי לחבר את היוניט שקיבלתי עם השעון.

עוד שאלה קטנה, ביחד עם השעון והיוניט צריך להגיע גם מתאמים? והם לא אז אפשר לקנות מתאמים כאלה שיתאמו בין היוניט לרדיאטור?

הרכב: טרקטור מסוג- international 585 מבציר 82'

פורסם

אפשר לקנות מתאמים כאלו למטרה הזו בלבד, אבל בדרך כלל היוניט החדש מגיע בצורה קונית כך שיתאים לכמה הברגות.

גם היוניט הישן שלך לא בדיוק מוברג עד הסוף כמו שניתן לראות בתמונה.

כמה השעון עלה לך? צלם אותו ואם זה כמו שלי אני אגיד לך, אם כן אז הוא מגיע ללא מתאם.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

ביוניט הישן יש עוד 3 כריכות הברגה בחוץ אבל או מקורי (לא הוחלף לעולם).

השעון עלה 70 ש"ח, הוא כבר מורכב ואין לי אפשרות לצלם אותו עכשיו, אולי תזהה לפי תמונה של הקופסה.

את המתאם אפשר לקנות בחנות ממנה נקנה השעון (חנות חלפים ואביזרי רכב) או בחנות אינסטלציה?

2919380574422_b.jpg

משום מה לא הייתה לי אפשרות לצרף תמונה מוקטנת, מישהו יודע למה?

פורסם

up

יש למישהו מושג איפה ניתן לרכוש את המתאמים אללו? חנות חלפים או אינסטלציה?

פורסם

שלום לכולם.א:לכול שעון יש את היוניט שלא (היתנגדויות).ב:חיבים בבוקסה מתאמת בין ההברגות,לכול מנוע הברגה שונה.אסור להישתמש עים "הברגה קונית"אלומיניום או רדיאטור פלסטי יסדקו עים החיזוק.אפשר להזמין בוקסה מתאמת אצל חרט ולקבל עודף מ100ש.תיקח לחרט את היוניט הישנה ואת החדשה ותבקש שיעשה בוקסה .לשעון החדש שלך זה 1/8 ואז תוכל להרכיב T ולהוסיף גם יוניט מנורה שבאה עים הברגה 1/8 'אני עשיתי את זה השבוע.

פורסם

סליחה סליחה הברגה 1/8 זה ליוניט לחץ שמן שגם הרכבתי השבוע,לא משנה תלך לחרט ואל תרכיב שום הברגה קונית,אגב כול המתאמים בהידראוליקה זה הברגה אינצית ומנועים ארופאים זה מ"מ אז אתה מבין למה צריך חרט.

• תוכן חדש...