Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

6 המופלאים עלו היום למטוס לאיזמיט למרוץ מספר 2 באליפות תורכייה בסיינה קאפ.

זה היה אמור להיות רק 5 אבל אילייה אושרוב(זוכה TRI2006) לא יכל לוותר ומימן לעצמו תענוג נוסף - הוא פשוט חייב לנקום על הכמעט פודיום בפעם שעברה.

זה מסלול שאף אחד מהם לא מכיר מלבד עומר שהתחרה שם שנה שעברה.

ולכן צפוי להיות מאוד מעניין ומאתגר.

מאוד קשה להגיע למסלול חדש ולמצוא את הקווים הנכונים ב3 ימים.

בשם צוות מסלולים אני מאחל להם חוויה מטורפת וכמובן שיחזור של ההצלחה מהמרוץ הראשון.

אעדכן בהתפתחויות עד מוצ"ש ואז אני טס לשבוע אז אני מניח שג'רמי או דובי יעדכנו.

פורסם

אהלן

שוחחתי עם גידי אתמול ממש לפני העלייה למטוס .

כמו שגל ציין המרוץ הפעם יערך במסלול לא מוכר לחבר'ה, באיזמיט שעד כמה שהבנתי נמצא ליד איסטנבול.

מעבר לבעיית הכרות המסלול צפוייה לחבר'ה הפתעה נוספת- יהיה חם שם.

עד כמה שלנו חם פה, שם צפויות לא פחות מ-37 מעלות ותחשבו על זה איך ההרגשה בתוך סרבל ובתוך רכב בלי מזגן, מי שלא מסוגל לחשוב או לדמיין פשוט שילבש טרנינג ויכנס לאוטו שלו בצהריים ולא ידליק מזגן..:lol:

כמו בפורמט של פעם קודמת, היום יוקדש לאימון, מחר מקצי זמנים וביום ראשון המרוץ.

אשתדל לעדכן במידה ויהיה משהו ובינתיים תחזיקו להם אצבעות.

j4687o118035231512.jpg

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

מהפך בתורכייה תרתי משמע :

קודם כל חם שם בצורה מזעזעת ואין מזגנים בכל מקום כמו אצלנו.

המסלול מאוד מהיר עם שייקין מהיר בטירוף שנלקח בסוף הילוך רביעי .

ידידנו עומר ניר הוד החליט שסוף רביעי זה קטן עליו אז הוא לקח אותו בכמה סלטות ,2 ברגים ונחיתה מושלמת על ערימת צמיגים.

האוטו טוטל לוס (הכלוב התעקם) ועומר בעט את עצמו החוצה ללא פגע דרך החלון הקידמי ...

רון חכים ,שערב לפני,ברגע קוסמי של תיקשור עם חוצנים, חזה משהו בסיגנון, החליט לוותר על המירוץ והציע לעומר לקנות ממנו את המרוץ - הנ"ל קפץ על המציאה והוא יזנק אחרון במרוץ - מחזיקים לו אצבעות שיסיים בשלום.

והמהפך השני הוא סדר הזינוק למרוץ :

1.תורכי

2.אילייה 4 מאיות אחריו

3.גידי 2.1 עשיריות

4.אדם 2.9 עשיריות

5.עירא 5 עשיריות

דר"א יש שם קטגורייה פתוחה של עד 1600 (העתיקו מMDC), אז הציעו לחברה של הסיינה להתחרות גם שם וכמובן שעומר קפץ שוב על המציאה ואחריו גם עירא והפלא ופלא, לאחר מקצה המוקדמות, עירא מזנק ראשון ועומר שני.

פשוט לא יאומן מה שהולך שם ...

מחר יהיה מטורף

פורסם

כבוד גדול לישראלים!

:mm_yeah:

המון בהצלחה ותמשיך לעדכן!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
מהפך בתורכייה תרתי משמע :

מחר יהיה מטורף

גל אתה מתחיל להדאיג אותנו !!!

היום כבר השעה- 23:59 ועדיין אין תוצאות ! כולנו במתח !! נו..........!!!!!

מישל

פורסם

ניצן, עדכון קצר

מרוץ מספר 2 נערך במסלול באיזמיט. זהו מסלול חדש שאף אחד מהקבוצה הישראלית לא היה בו. המסלול עצמו הוא מהיר מאוד ומפחיד, בעיקר הפנייה הראשונה. בסוף הישורת יש עקומה ימינה שמתחדדת ואפשר לקחת אותו בפול גז אבל לפעמים זה נגמר לא טוב כפי שקרה לעומר במדידות הזמנים שמצא את עצמו הפוך על חומת הצמיגים.רשמתי פירוט על התאונה באתר PSI http://www.psi.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=27511

המרוץ היה מטורף, אני זינקתי ממקום שלישי. זינקתי טוב והצלחתי לעקוף גם את מספר 1 (הטורקי פתיח) וגם את איליה אושרוב (מנצח TRI 2006) אבל אדם פרנק שזינק מהמקום הרביעי זינק כמו רקטה, עקף את שלושתינו ונכנס לפנייה הראשונה במקום הראשון. אדם נשאר במיקום זה עד סוף המרוץ ונהיה לישראלי הראשון שמנצח מרוץ בטורקיה.

מאחורה היו בלגנים וטירוף, אני ביצעתי טעות בהקפה השניה ונעקפתי ע"י אילייה ו אוזן אבל תוך הקפה וחצי הצלחתי לעקוף אותם חזרה. ואז אילייה אושרוב החליט שהוא נהיה שאהיד ובאחת מהפניות הוא צלל לתוך הפנייה וביציאה מהפנייה נכנס ברכב שלי וסיבסב אותי, לרגע חשבתי שהלך לי המרוץ אבל סובבתי את כל ההגה ימינה ועם עוד "עזרה" מאילייה הצלחתי להתיישר, אבל מצאתי את עצמי במקום ה שישי. בשמונה הקפות שנשארו למרוץ נכנסתי לאטרף ואחרי קביעת זמן ההקפה הי מהיר הצלחתי לטפס למקום השלישי.

מצב הניקוד באליפות אדם פרנק מוביל את הטבלה עם 38נקודות.

פתיח הטורקי סיים מקום רביעי ויש לו 34 נקודות.

וגידי קרונין במקום השלישי עם 32 נקודות.

במקום הרביעי איליה אושרוב עם 26 נקודות.

וחמישי עירא מורסטין עם 22 נקודות. (אגב עירא התחרה גם במרוץ נוסף (AMATUER 1600) וניצח במרוץ זה.)

המרוץ הבא הוא באותו מסלול בעוד שבועיים, אני מאמין שהוא יהיה אפילו יותר מטורף מכיוון שכבר כולם מכירים את המסלול.

ניצן - אתה יכול להתעדכן באתר מסלולים על המרוצים http://www.maslulim.co.il/index.php?i=756

גידי קרונין

1.jpg

פורסם

נראה לי הטורקים לא מבינים מאיפה נפלה עליהם חבורת השהידים הזאת :twisted:.

כל הכבוד לכולם (אדם שלקח מרוץ ומוביל בדירוג, גידי על הזמן, עירא על החובבים, עומר על הטירוף :wink:).

שיהיה בהצלחה בעוד שבועיים (רגע, מי נשאר איתנו ל-mdc practice ? :x...:lol:)

ניר

פורסם

כל הכבוד!

תמשיכו לתת בראש לטורקים, שיבינו שלא היו צריכים לעשות כאן בלאגן בתחילת המאה הקודמת... :wink:

בהצלחה במירוץ הבא!

ניר, אל תדאג בקשר לאימון - קודם כל הוא בשבוע הבא ודבר שני - נראה לי שאתה כבר מכיר את המסלול (MDC 3) טוב יותר מכל אחד אחר :-)

שי

פורסם
ניר, אל תדאג בקשר לאימון - הוא בשבוע הבא

אולי אני מפספס משהו אבל ה-MDC הבא הוא ב-14/7 והאימון שבוע קודם, כלומר 7/7 שזה עוד שבוע וחצי.

הם בתחילת השבוע דיברו על עוד שבועיים עוד תחרות בטורקיה.

לי נראה שזה חופף...

ניר

פורסם

אם הכוונה לעוד שבועיים מסוף השבוע של המירוץ האחרון אז אתה צודק.

אם הכוונה לעוד שבועיים מהיום (או אתמול) אז אולי הכוונה לסופה"ש של ה- MDC.

בכל מקרה - אל תדאג -

אפרת ושגיא נשארים איתנו! :wink:

שי

• תוכן חדש...