Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רמקולים -6.5 morel elate

סאב- 12W1v2 JL

רדיו- DEHP6950IBוPioneer

מגבר- GTO75.4 וJBL

מה אתה חושבים יצא לי 6000 כולל החיבור של המערכת ובניה וקבלים אבל לא כולל המגבר שווה?

ואני לא גם לא בטוח לגבי הדגם של ה JL אבל אני יודע שהו 1200W ו400 RMS אתם יודעים מה הדגם?

פורסם

לא הבנתי מה קורה פה היום??

כולכם הולכים לאותה חנות לקבל מחירים של שחיטה?

תעלה את המוצרים שלך בזאפ - תשווה מחירים ותראה בעצמך.

ואל תתרץ שאתה לא טוב במתמטיקה..

פורסם

כן אבל השאלה שלי היא אם החלקים מתחברים טוב ביחד ומה אתה חושבים בכללי על המערכת אולי צריך לשנות משהו?

ואני הולך לשמוע בה טרנסים ומזרחית

פורסם

איך טראנסים ומזרחית הולכים ביחד? :shock:

וכרגיל, מחירי שחיטה עושים על "חבילות מבצע" ברחבי ארצנו הקטנטנה. :x

ואני מתאר לעצמי שרק חלק קטן בא להתייעץ פה בפורום כי הם שמעו על הפורום בפוקוס\מקרה\חבר פלט. כמה חבל.

מהסט אפ הזה שהבאת הייתי לוקח רק את האילייט. הבעיה, שהוא לוקח כבר יותר מחצי תקציב.

בכל מקרה, מה שגל אמר והציע לך לעשות זה להכנס לזאפ, ולראות מחירים. מה שאני מציע לך לעשות, זה לבוא למפגש ביום שבת. אתה תיצא ממנו רק מרוצה, ועם המון דברים שלא ידעת, המון רכיבים שלא הכרת. בקיצור - מומלץ (במיוחד שגל מגיע מהצפון למפגש מרכז :-P).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הרמקולים של האלייט 6.5 זה סט של שניים או שלושה חלקים?

ומה המחיר שאתה קונה את הסט?

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם
איך טראנסים ומזרחית הולכים ביחד? :shock:

זה בא בעיסקת חבילה שכוללת חלונות כהים אגזוז לחץ וספויילר אימתני על רכב שנת 90 עם פנסי קסנון ולדים בוישרים שעושה צלחות במפגשי אודיו.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

נראה לי שעם המגבר הזה אתה לא תוציא כלום מהסט והסאב

קנה מונובלוק + מגבר 2/4 ערוצים איכותיים, התקנה איכותית, בידוד ואיטום.

סט שנחשב להיי אנד (יחסית) צריך להתאים לשאר הרכיבים. אני במקומך הייתי שוקל דוטק + MT22 ובהפרש לשדרג את המגבר ואם יספיק, אז גם איטום דלתות

פורסם

הסט הוא של שתי החלקים ואני מביא אותו ב 2400 הסאב עולה 1900 רדיו דיסק 1200 והרכבה 500 עכשיו השאלה שלי האם הסאב שווה 1900 הבן אדם חבר טוב של אבא שלי והוא אמר לי שהוא עולה בחוץ 2800 אני יודע שהספק שלו הוא 1200W ב 400RMS ושאלתי אם המגבר שלJBL יפיק אז הוא אמר שזה מגבר סוס ושהוא יטיס אותו...עכשיו מה אתם חושבים?

פורסם

טוב, אני לא בא לייעץ פה על כלום חוץ מדבר אחד, הציעו לי עשרות חלקים למערכת, ולבסןף החלטתי שאני יודע מה שאני רוצה (או לפחות ככה חשבתי), העניין הוא כזה, אני כל החברות שרשמת מוכרות מאוד לטובה בתחום הרכב. אבל, השאלה אם הם יתאימו לסאונד שאתה מחפש, הסתבר לי בדיעבד שלמרות שרציתי 6X9 עדיף להשקיע בסאב, שמעתי רק חלק אחד מהמערכת שרציתי באוטו ולמען האמת, זה היה החלק שהייתי בטוח שאני קונה (קומפוננט, FOCAL 165A) אבל בסוף לא.

כל הבבל"ט הזה מסתכם בזה:

תלך, תשמע, תבדוק אם זה מתאים לך, בינתיים אני מסתובב באוטו עם דיסק סמפלים של מוסיקה שאני אוהב, ובודק אותה על מערכות שאני פוגש בין אם במקרה, או בין אם בכוונה. בינתיים, יש כסף בבנק, ועד אחרי במפגש (וגם אז לא בטוח) אני עוד לא החלטתי כלום.

אגב, ההמלצה על זאפ נכונה, מחירים שם יכולים להיות זולים עד בערך 40% ממחירים אצל מתקינים "סתם"

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

איך המערכת הבאה ואיפה כדאי לי לשפר ולמה כדאי?

HU PIONEER 860 MP

SUB KICKER S12L7

MONO KICKER ZX 750.1

AMP 4-CH JBL GTO 75.4

COMPONENT ROCKFORD 2514

REAR SPEAKER 6*9 PIONEER 240 WATT

עלות כוללת עד כה : י1200$ יחיד ה-EBAY

לדעתי חייב שידרוג בקומפוננט וברמקולים אחוריים אם בכלל הם הכרחיים?

אולי MB QUART/INFINITY KAPPA ??

2501312990696464_1.jpg MB QUART QSC216 6.5

3001210506818080_1.jpg

Infinity Kappa Perfect 6.1 6.5" Component Speakers

האם אני יכול לבדוק בחנות איך הם נשמעים עם סט כמו שלי???

פורסם
לא הבנתי מה קורה פה היום??

כולכם הולכים לאותה חנות לקבל מחירים של שחיטה?

תעלה את המוצרים שלך בזאפ - תשווה מחירים ותראה בעצמך.

ואל תתרץ שאתה לא טוב במתמטיקה..

נכנסים לפורום - רואים המלצות בסגנון: "הכי טוב אלייט.." , או לחילופין "הכי טוב 75.4 JBL "

לא מבינים כלום , אבל ממש כ-ל-ו-ם , בהתאמה שבין האלייט למגבר שבחרו ,

או בין המגבר לסאב שהוא 2 אום (כמו הCVR ), כמובן שהכל טוב- אבל לא מתאים .

ההסבר שלי :

נכנסים לפורום ,עושים רשימת מכולת , ובודקים מחירים בחנות השכונתית מעבר לפינה ,

לבסוף , מנסים לקבל חיזוק למחיר היקר ע"י העלאת מודעה בפורום.

מידן.

ZZR

• תוכן חדש...