Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל,צר לי על הכותרת,ממש ממש לא ידעתי איך לנסח אותה.

ולתקלה.

בכל פעם שאני מדפדף מופיעה לי הודעת תקלה וכשאני לוחץ"עוד מידע" זה רושם לי את זה:

Downloading non-secure content from a secure Web site The Web site you are viewing is a secure site. It uses a security protocol such as SSL (Secure Sockets Layer) or PCT (Private Communications Technology) to secure the information you send and receive. When sites use a security protocol, information that you provide, such as your name or credit-card number, is encryp

בהודעת תקלה עצמה כתוב כך:

this page contains both secure and nonsecure items do you want to display the nonsecure items?

אודה לכם אם תעזרו לי כי זה ממש מרגיז כבר

שכחתי להוסיף שליפעמים הדפדפן(ניסיתי כמה,גם לא מבוססי אקספלוור.) קורס לי בעת הגלישה בנושאים מסויימים

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

וואי,תודה!ממש גאוני!

יש לי שתי שאלות עכשיו

1. עשיתי את זה,יצאתי וניכנסתי.הכתובת שונתה לHTTPS,אני אצטרך לעשות את זה כל פעם שאני אכנס(שמתי את האתר עם HTTP בפייבוריטס,אני אצטרך להיכנס רק דרכו?)?

2. דיברתי על בעיה שליפעמים האתר "מפיל" לי את האקספלוור,איך ניתן לטפל בזה?

תודה רבה ויום טוב!

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אם שמרת את האתר עם Http, הרי שפתרת את הבעיה.

בנוגע להתרסקויות - כנראה שזה קשור לפלאש (פרסומות), נסה להסיר את הנגן לחלוטין ולהתקין בשנית עפ"י המדריך.

פורסם

VOLVO, לא ענית לי אז, ואתה ממשיך עכשיו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152803&highlight=HTTPS

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...