Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לנו עוף ברוטב סחוג.

השאלה מה הדרישות שלך מהרכב..

רכבים מאוד שונים בכוונות שלהם.

עדיף שתציין מה הדרישות.

משפחה קטנה לדעתי יאריס.

רכב מעולה!

פורסם

צריך להתייחס לדרישות....... אנחנו לא יודעים מאיזה בחינה אתה צריך.....

אם זה עלות זולה של הזקה אז היאריס מאוד מומלצת.....

אם זה מבחינת נוחות ויותר מרווח ויותר אוטו אז הפוקוס גם מאוד מומלצת.....

אם זה יותר דרישה של שנתון מתקדם יותר אז האקסנט.....

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

על הנוחות אני מוכן להתפשר. (אבל לא עד כדי כאבי גב, כמו שכתבו פה על הגטס)

אמינות ועלות אחזקה הם MUST. חשוב לי מאד הראש השקט מבחינה כספית.

מעדיף להוציא עוד כמה אלפים על הקניה מאשר לבזבז הרבה על תיקונים.

לגבי שנתון - תגידו לי אתם. עדיף לרדת בשנתון בשביל רכב קצת יותר איכותי ? עד כמה לרדת ? ואיזה רכב שווה את זה?

פורסם

תרשום גם מה דרישות שלך ,מבחינת גודל,נחות,רכבים שציינת הם שונים לגמרה.

אם אתה יכול להתפשר על גודל של אוטו,וגודל של תא מטאן (בתני שאין לך דרישה לרכב משפחתי)

אני מאוד ממליץ על יאריס.לפני חודשיים התחדשתי ביאריס 2001 ידנית עם מנוע 1000 ואני מרוצה מאוד.רכב נוח (לא שהוא מרווח במיאחד אבל הנדסת אנוש פשות ברמה) ,חיסחוני ,זול באחזקה,וכמו שאומרים אמין מאוד (לא מניסיון כי רכב אצלי רק 3 חודשים,אבל זה משאומרים) ,כמו כן יחסית לרכבים הקטנים הוא מאוד יציב ונוח בנהיגה,גם בטיחות שלו ברמה טובה (נראה לי רכב הכי בטיחוטי בשנטונים הנע"ל כמובן מקטנות.מחזיק טוב את מחירון אבל גם מאוד קשה להשיג אותו וגם אם תשיג תצטרך לשלם מעל המחירון.בתקציב שלך אתה יכול לקנות יאריס 2001 אט' אם מנוע 1300, אט' של 2000 לא מומלץ כי מנוע שלו 1000,עם ידני סוחב מצויין ועם חצי אט פחות.בקיצור מומליץ מאוד,אבל בתני שאתה לא צריך רכב משפחתי.

P.S :

ביאריס 2001 יש אוטומט רגיל ,לא חצי אוט' ו לא טיבה רובוטית.פחות חיסחונית מידנית של אותו שנתון אבל יחסית לאוטומטים אחרים מאוד חיסחונית.בממוצה משהוא כמו 1:15

פורסם

אם תקנה יאריס במצב טוב (ולא מאט כאלו,הרבה מהם נמצאים אצל פנסיונרים ששומרים עלהם בצורה מטורפת,כמו שקניתי )

בטוח לא תתחרת,אבל לקנות כזות זה סיפור מסובח,אני מכיר מישהו שחיפש אוטו כזה חצי שנה,התאכזב וויטר,

אני מצטתי אחרח יומיים,אבל במזל.איך שאיש פירסם הודעה,התקשרתי אחרי 10 דקות ,אחרי התקשרו עוד 50 אנשים,בקיצור

אם תחליט ללכת על יאריס,אתה חייב כל הזמן לבדוק את הלוחות.ואם תמצא ,לא למשוך את הסיפור ,כי רכבים שווים נמכרים תוך חצי שעה .

בהצלחה...

• תוכן חדש...