Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

הגיע הזמן למבחן הגדול...

כיוון שאני חייל, מגיעות לי הנחות בחברות הבאות:

* לחמן - 1100 ש"ח.

* אנקורי - 1500 ש"ח.

אני מודע לכך שהקורס הוא לחיילים והתשלום הוא ממש זול (יוצא בסביבות ה-5 לאזרחים), אז הרמה של הקורסים היא כלל לא גבוהה והמורים לא ממש משקיעים - כל זה לא כ"כ מפריע לי, כיוון שאני מתכוון גם להתכונן לבד. חוץ מזה, אם לא אצליח בראשון, אקח עוד אחד באזרחות, ז"א הקורס הראשון הוא מעיין צ'אנס ( כמובן, שאני מקווה להסתפק בראשון:lol:).

עקרונית, הבנתי שהרמה של שתי החברות האלו היא אותו הדבר, אך אשמח לשמוע בכל זאת המלצות לאחת מהן (אני מזכיר, האפשרות היא רק בין שתיהן).

בנוסף, אשחח לשמוע על איזה מסלול מומלץ:

מסלול ראשון - שלושה חודשים, כאשר לומדים 6 שעות פעם ביום שישי (השעות הן בדרך כלל 08:00-14:00).

מסלול שני- חודשיים, כשאר לומדים 6 שעות פעמיים בשבוע (השעות הן בדרך כלל 16:00-22:00).

תודה רבה לכל העוזרים ! 8)

פורסם

המסלול השני. בשלב מסויים כבר כ"כ נמאס מהקורס הזה ורוצים רק לסיים אותו, אז עדיף שיהיה כמה שיותר קצר, מה גם שפעמיים בשבוע זה לא עמוס.

כל זאת במידה ויש לך האפשרות (צבא/עבודה).

פורסם

חודשיים ולא ללכת לאנקורי! מבחורה שלמדה שם הרמה נמוכה מאוד ולא לומדים ברצינות. אחותי עכשיו לומדת בלחמן והרמה טובה הציונים בסימולציות סבירים.

פורסם

איזה כיף שסיימתי את זה בכיתה יא' מועחעחחעחעחעחחעחע

הייתי חייב. נעבור לעצות.

תלמד מילים!

תלמד מילים!

ואני יגיד עוד פעם תלמד מילים תמציא לעצמך משחקים תעביד את עצמך העיקר תזכור כמה שיותר מילים!! אין רק ככה מצליחים במבחן!

אנגלית, בהתחלה היה לי קשה רצחח לא הבנתי כלום מהחלק של השכתוב, אבל לבסוף הבנתי את זה חרשתי על הספרים וכמעט הגעתי לפתור בתוצאה של המבחן( זה לא נשמע טוב, פתור-לא לראות אנגלית באוניברסיטה). בקיצור תתרגל מלא ואל תתבייש לשאול שאלות בכיתה.

מתמטיקה, דוגרי הייתי בטוח שאני יפציץ בגלל שזה לא כזה מסובך, צריך פשוט לתרגל את כל הטריקים וכל זה, לי הלך לא משהו מתמטיקה, אולי בגלל שנלחצתי קצת, תתרגל את זה הרבה תחזור לכל המשפטים של כיתה ז' ח'..תדע אותם פיקס.

במבחן אל תשתה הרבה לא לפני ולא באמצע, למה אין עצירות, וההפסקות הם על חשבונך.

תאכל לפני נורמלי, לא קצת מדי ולא הרבה מדי. זה 3 שעות מבחן אם זוכר נכון, אז אסור לחשוב על אוכל, אני הבאתי איתי כמה קוביות שוקולד זה היה מתאים לגמרי:)

אממ אה למדתי בלחמן, לא יודע הם נראו לי ממש אחלה, רק חבל שלא למדתי מילים. אחלה מורים יש להם מצחיקים קצת חלק דפוקים קצת, אבל סה"כ מי שרוצה את זה ומוכן להשקיע יכול לקבל 600+

אני אגב קיבלתי 553. שטויות תמיד אפשר לעשות פעם שניה. :)

בהצלחה

נ.ב תעשה הרבה סימולציות וככה בערך תדע מה יהיה הציון גם.

אצלי תמיד היה 550+- :\ טוב נו כיתה יא'..

פורסם
איזה כיף שסיימתי את זה בכיתה יא' מועחעחחעחעחעחחעחע

הייתי חייב. נעבור לעצות.

תחשוב שוב, היום בשביל כל תואר אתה חייב לעשות פסיכמטרי מחדש.

עשית פסיכומטרי סיימת תואר ראשון בהצטיינות ואתה רוצה להגשת לתואר שני? חייך אכלת אותה לך תעשה שוב פסיכומטרי

הייתי חייב. עכשיו אני הולך לאכול.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לתואר שני לא עושים GMAT בכל מקרה? :roll:

ולפותח השרשור - לפי הגישה שלך אתה תזדקק לעוד קורס בוודאות. מי שניגש למבחן הזה במחשבה של "מקסימום אני אקח עוד קורס" מקבל ציון נמוך. המבחן בזה בוחן את היכולת שלך לשבת על התחת וללמוד ולא שום דבר אחר, וכשאתה מראש מגיע בגישה מקלה אתה מוצא את עצמך מעגל פינות ומעגל את הציון כלפי מטה.

אם אתה מתכוון לעבוד בתקופה הזאת קח את הקורס הארוך יותר. אם לא, אז ברור שעדיף לך הקורס הקצר, בשיטת "זבנג וגמרנו".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה,

ככה זה כשכותבים משהו...תמיד יש לו כמה צדדים. בכל אופן, לא התכוונתי לצד שלך.

אני הולך ללמוד מאוד קשה וגם 1000 ש"ח בשבילי הם לא בדיוק דמי כיס חודשיים.

אני ממש לא בא בגישה של לנסות, אני בא בגישה של להצליח ! :-P

אז אני מבין שממליצים לי על לחמן פה?

פורסם
תחשוב שוב, היום בשביל כל תואר אתה חייב לעשות פסיכמטרי מחדש.

עשית פסיכומטרי סיימת תואר ראשון בהצטיינות ואתה רוצה להגשת לתואר שני? חייך אכלת אותה לך תעשה שוב פסיכומטרי

הייתי חייב. עכשיו אני הולך לאכול.

אתה בטוח??

למיטב הבנתי למנע"ס זה GMAT ולמדעי המחשב, לדוג', מסתמכים על ממוצע של תואר I.

למדעי הגזר והדשא לא צריך פסיכ'.

פורסם

אחותי עשתה פעמיים בקידום וקיבלה 400 אחרי שנה עברה ללחמן דרך האוניברסיטה והיא מאוד מרוצה היא אומרת שהרמה יותר גבוהה.

ממליץ על לחמן.

פורסם

עצור!!!

כדי לחסוך כסף, אתה יכול לעשות את הפסיכומטרי בהנחה,

אך עקב רמת הלימוד הנמוכה וניסיון של 3 חברים (והם ממש לא טיפשים אלא קמצנים :wink: או חסכנים במילה יפה יותר) -

אף אחד מהם לא עבר את ה-550.

לעניינו,

כדי להצליח, אני ממליץ לך רק על מקום אחד- יואל גבע!

ידידה שלי הוציאה 97 ב-5 יח' מתמטיקה אחרי שעשתה 3 יחידות עם ציון 80 בתיכון.

עוד ידידה הוציאה 704 בפסיכומטרי.

ועוד חבר הוציא 680 בפסיכומטרי והתאכזב (כן כן, יש גם כאלו).

אז גם אני החלטתי לנסות ושיפרתי אנגלית 3 יח' (לא כולם חכמים :cry:)

ל-4 יח'. כן, ביואל גבע.

בקרוב אני מתחיל גם שם קורס פסיכומטרי לקראת השיחרור.

לא זול בכלל, אבל שווה כל שקל. מומלץ ביותר!

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

קורס ביואל גבע יעלה לך 5-5.5K, אני חושב ששווה ניסיון בהנחה.

אני עשיתי לפני שנה וחצי עם ואוצ'ר בלחמן (500 ש"ח), לא עבדתי בזמן הקורס והשקעתי, אבל לא מספיק זה אף פעם לא מספיק והוצאתי ציון כמו שקיוותי וציפיתי שאני אוציא.

לי היה מזל והייתה לי כיתה של כ-15 אנשים שבינהם היו אנשים שעשו קורס "אזרחי" ושילמו מחיר מלא (באיזור ה3.5 K)

אם אתה הולך ללחמן אז אני מציע לך שתנסה להשיג עוד חומר תרגול כי אני סיימתי את שלי במהלך השבועיים האחרונים והתחלתי למחוק תשובות מהספר ולפתור מחדש (זה לא עובד!!!) .

על אנקורי רק שמעתי מחבר אחד שהאוצר מילים שהם מלמדים בעייתי, פרט לכך אין לי שום מידע נגד או בעד.

הכי חשוב, קח את הקורס הקצר ותשקיע, יהיה לך הרבה פחות נורא.

פורסם

על יואל גבע בתחום הבגרות במתמטיקה שמעתי אכזבות כבר בשני סמסטרים מאנשים שהיו שם.

סמסטר אחרון לא הספיקו בכלל ללמוד את כל החומר לבגרות (3 יחידות)

סמסטר קודם גם כן לא הספיקו חומר והיו יותר מידי אנשים בכיתה פלוס מורה שלא ידע בעצמו חלק מהחומר

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הבעייה הגדולה של יואל גבע בפסיכו זה הכיתות לימוד המרובות תלמידים, מעל 30 ואף 40 תלמידים לכתה. יש כאלו שזה חסרון בשבילם ויש כאלו שזה לא מפריע להם.

• תוכן חדש...