Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשה עזרה בקשר לחוות דעת על תוצאות בדיקת רכב מאזדה 99 GLX 1600

 

מיתלים:86%

 

בלמים:88%

 

מנוע:78% .בוכנות=>תצרוכת שמן מהצילינדרים מזה אומר? מנוע=>צריכת שמן מובילי שסתומים.רעש שסתומים האם זה משהו משמעותי שיכול להיגרם עם הזמן למנוע?????

מערכת שמן=>נזילת שמן

 

הילוכים:73% תיבת הילוכים אוטומטית=>החלפה לקויה........החלף גומיות מגן לציריות

 

מחוונים:100%

 

פליטת גז ועשן:100%

 

שילדה:74% שילדת מרכב,משמעות נמוכה=>מעיכות/מעוך,סימני פגיעה קורת אורך ימנית

 

מרכב:76% תיקוני מרכב משמעות נמוכהסימני תיקון מרכב,סימני פגיעה,תקוני מרכב וצבע,סימני מתיחה,סימני פגיעה לפנים הלחמות/חיבורים לא מקוריים,סימני תיקון בתא מטען+חומר,סימני מילוי חומר

 

הסיכום המשוקלל למצב הרכב ומערכותיו בהתאם לשנת היצור 78%

המחירון של רכב עומד על37.000 האם שווה להיתקרב לרכב ואם כן אז באיזה סכום הייתם מעריכים אותו האוטו חיצונית ופנימית שמור מאוד

פורסם

כל מה שהם תמיד כותבים, אין סיבה לדאוג בקשר למנוע ולא נראה לי שגם לגיר (הם בד"כ כותבים עוד כמה תלונות על גיר גם אם תקין).

 

הרכב עבר תאונה כנראה קלה גם מלפנים וגם מאחור, לפי הטופס לא משהו משמעותי.

 

אתה צריך להחליף את הגומיות של הציריות וללכת למוסך לראות מאיפה הנזילת שמן וכמה יעלה לתקן אותה.

 

אחרי שתראה כמה יעלה לתקן תתמקח.

סה"כ נראה שהרכב במצב טוב.

פורסם

הרכב הנ"ל במצב לא להיט בכלל !

1) תצרוכת שמן מהשסתומים - תיקון שעלותו לפחות 1500 ש"ח (צריך לפרק את ראש המנוע,לנקות את המעברים של השמן בשביל לפתור את הבעיה ולקוות שהמנוע למטה לא במצב גרוע).

2) לגבי תאונות איני מבין גדול אבל סימני מתיחה הם סימן לא טוב בכלל ומעידים על תאונה לא קלה שהרכב עבר ואולי כדאי לבקש מהבוחן שיסביר עד כמה היא קשה .

3) הילוכים- כדאי מאוד להיכנס למוסך מורשה לבדיקת הגיר(יחברו את הרכב למחשב ויבדקו האם ההחלפה תקינה /האם יש קודי תקלות - אבא שלי מכר שנת 2000 במכון בדיקה אמרו שהגיר לא מחליף טוב אבל במוסך מורשה חיברו למחשב ואמרו "תקין".

4) אני אישית הייתי מחפש בסבלנות רכב דומה עם מצב טוב יותר כי יש הרבה כאלה (גם יד ראשונה ושנייה הרבה יותר שמורות מהרכב שתיארת בפנינו).

5) אם תחליט בכל זאת ללכת על הרכב צריך להוריד לו לפחות 3000 ש"ח כי תצטרך באיזשהו שלב לתקן כמו שכתבתי את השסתומים ולהחליף אטם ראש מנוע,לשלוח ליישור וזה כבר כמעט 2000 ש"ח אז תקח את זה בחשבון !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

×
×
  • תוכן חדש...