Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי רנו קליאו 2001 RXT אוטמטית 1.6 ,לפני ימים ספורים הופיעה לי תקלה בלוח המחוונים -AUTO והרכב בקושי סחב עד שכמעט עצר במקום.

ניגשתי למוסך מורשה באזור מגוריי-חיפה ולאחר התחברות למחשב נטען כי הלך לי שסתום בגיר שנקרא EVN ועלותו 2000 ש"מ לפני מע"מ ולא ניתן לאבחן שזו הבעיה הסופית ייתכן ויידרש שיפוץ של הגיר שיכול להגיע ל-7000 ש"ח!!!

האם מה שציינתי נשמע הגיוני/סביר? או שישנן דרכים נוספות וזולות יותר לפתרון?

אודה לתגובה

בברכה

פורסם

הייתי פונה למכון גירים ע"מ לקבל חוות דעת שנייה.

יש מכון בצפון שנקרא "גירומטיק" - שמעתי עליו הרבה המלצות טובות.

כמה ק"מ עבר הרכב והאם הוא הגיר עבר שיפוץ מעולם?

פורסם

אכן, צודק גיא חברי, זה שענה לך לפני, פנה גם אל מוסך גירומטיק . מקצוענים וישרים, אך שים לב, לא זולים.

האם היית ב"קרסו" בחיפה, במורשה הראשי או ב"תלפיות" או במוסך אחר?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הייתי במוסך תלפיות-עושים רושם של מקצוענים ורציניים-אבל בהחלט יקרים השאלה מי עדיף מבחינת האיבחון והתיקון הם או גירומטיק?

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

בוקר טוב...

הגיוני בהחלט, מדובר בחיישן מקורי מותאם במיוחד לרכב שכולל איתו סט אטמים יחודי ומחזירי שמן שמותאמים

לרכב. לעדכונך כדי שהחלפתו לא רק תתבצע אלא גם תצליח, יש צורך בחיזוק הברגים של ה-EVM עם כלי יעודי

שנסגר במומנט מסויים לפי הנחיות יצרן, אחרת עם יחוזק לפי רגש, סיכויים גדולים שהתקלה תשוב על עצמה.

לכן מומלץ לבצע במרכז שרות שבידיו כל הנתונים הנכונים לביצוע העבודה.

בהצלחה...

אסי בורג.

• תוכן חדש...